August Company:lle uusi nestekaasukäyttöinen Avant 225!

August Company:lle uusi nestekaasukäyttöinen Avant 225!

Nestekaasukäyttöinen Avant hankitaan yleensä purkutöihin, hevostalliin tai navettaan sisäkäyttöön, koska ”täällä ei saa ajaa dieselillä”.
Nyt yhä useampi Avantin ostaja alkaa kiinnostumaan päästöttömästä vaihtoehdosta myös ympäristösyistä.

 

August Company on yritys, joka muuttaa käsityksiä ympäristöarvoista. Yrityksessä ei enää puhuta päästöluokituksista vaan käytännössä päästöttömästä vaihtoehdosta.
August Company:n puuhamies Toni Bae leikkaa mm. nurmikkoa kaupungeille ja kunnille. Yritys hoitaa samalla myös pensaat, korjaa asfaltit ja asentaa liikennemerkit. 

Yrityksessä Avantin pääasiallinen käyttötarkoitus on kesäisin ja nimenomaan ruohonleikkuun merkeissä. Koneen leikkuulaite on hydraulinen ja koneen hydrauliikkatuotto on huima 42 litraa/min. Kone jaksaa siis viedä jopa 1500mm leveää ruohonleikkuria vaivatta. August Companyn kone varustettiin ketteryyden säilyttämiksi vain 1200mm leveällä leikkuulaitteella. Tällä tavalla esim. pienet liikenteenjakajat yms. hoituvat nopeasti ja tehokkaasti. Konetta on tarkoitus käyttää myös auraukseen, jota päästiinkin heti kokeilemaan  

Konetta luovuttamassa oli Konetalo Vainikan puolesta Jussi Lehtonen ja vastaanottamassa Toni Bae August Company:ltä.

Mikäli kiinnostuit ympäristöystävällisestä yrityksestä Uudenmaan alueella, ole yhteydessä August Company:yn. Saat hyvää palvelua ja työt tehdään ympäristöarvoja kunnioittaen.

Mikäli olet itse kiinnostunut polttoaine- tai nestekaasukäyttöisestä Avantista, ole rohkeasti yhteydessä Konetalo Vainikan suuntaan!