Avant vuokraus

Avant vuokraus

Vuokraamme Avant kuormaajia sekä kuluttaja että ammattikäyttöön.

Tässä kerromme eri Avant mallien erot ja yleistä tietoa Avant vuokrauksesta.

Avant tuoteperheeseen kuuluu pienkuormaajia niin bensiini, diesel kuin akkukäyttöisenä. Nestekaasukäyttöisten koneiden valmistus on päättynyt, ja akkukäyttöiset avant kuormaajat korvaavat kaasukoneet maaliskuusta 2018 eteenpäin.

Avant vuokraus, mallisarjoja on useita. tästä perustietoa avant kuormaajista

Avant vuokrakalustossamme on lähes kaikki Avant mallisarjat.

Avant 200 sarjan vuokrakoneet näet tästä  Avant 200 sarja vuokraus. Kalustossamme Avant 225 bensiinikäyttöisiä pienkuormaajia.

Avant 400 sarjan vuokraus Kalustossamme Avant 420 kuormaajia

Avant 500 sarjan vuokraus Kalustossamme Avant 528 kuormaajia

Avant 600 sarjan vuokraus Kalustossamme Avant 640 kuormaimia hytillä ja ilman

Avant 700 sarjan vuokraus Kalustossamme Avant 745 ja Avant 760 kuormaimia

Avant e-sarjan vuokraus Kalustossamme Avant e6sarjan kuormaimia

Kalustossamme on koneita siis kaikista muista mallissarjoista paitsi liukuohjatusta avant 300 sarjasta.

Avant kalustomme käsittää tällä hetkellä noin 50 Avant kuormaajaa ja olemme suomen suurin Avant vuokraamo.

Vuokraamme Avant kuormaajia päiväksi, viikonlopuksi, viikoksi tai vaikka useaksi vuodeksi. Hinta määräytyy vuokra-ajan pituuden mukaan.

Koko avant vuokrakalustomme on uutta tai uudehkoa. Vanhimmat koneet on vuodelta 2018 ja nekin uusimme kevään 2020 aikana uusiin. Suurin osa koneista on vuosimallia 2018 / 2019. Kalustomme on säännöllisesti huollettua ja hyvin pidettyä. Mikäli kone hajoaa vuokra-aikana vaihdamme sen toimivaan niin nopeasti kuin mahdollista. Suuri kone kanta antaa mahdollisuuden katkeamattomaan työhön. Vuokratessasi ” pienestä vuokraamosta” koneen hajotessa hommat jää yleisesti kesken, koska koneelle ei saada huoltoa järjestymään.

 

Kaikki Avant mallit vaativat siirtelyyn jarrullisen trailerin. Vuokraamme myös traileria jossa kantavuus 2800kg. Jos siirrät Avant kuormaajan itse ja palautat trailerin välittömästi on lainaus ilmainen, jos haluat pitää traileria useamman päivän niin veloitamme vuokrasta hinnaston mukaisen korvauksen.

Tarvittaessa kuljetamme Avantin työmaallesi ja noudamme pois kun sinulle sopii.

Kauttamme myös erittäin laaja Avant työlaitevalikoima vuokrakäyttöön.

Avant vuokraus on järkevä vaihtoehto lyhyeen ja pitkään kone tarpeeseen

Avant vuokraus on järkevävaihtoehto lyhyeen tai pidempäänkin kone tarpeeseen, pystymme toimittamaan koneita lyhyelläkin varoitusajalla koko suomeen. Pääasiassa toimimme pääkaupunki seudulla. Vuokraamme Avant kuormaajat siis Uudellamaalla Espooseen, Vantaalle, Helsinkiin, Lohjalle,Klaukkalaan, Kirkkonummelle, Sipooseen Porvooseen, Tuusulaan ja jne. Nyt myös Avant vuokraus Turku ja Nokia. Käytännössä pystymme toimittamaan Avant kuormaajat koko Suomeen mutta taloudellisesti lyhytaikaiset vuokraukset eivät ole järkeviä, koska kuljetus maksaa noin 1,6€/km.

Avant vuokraus on myös hyvävaihtoehto kun olet hankkimassa konetta. otat koneen vuokralle, kokeilet sopiiko se tarpeeseesi jos sopii ja pääsemme kauppoihin niin hyvitämme vuokrat täysimääräisinä.

Teemme myös edelleen vuokrausta konevuokraamoille, helpottamaan hetkellistä konetarvetta.

Kuulummu valtakunnalliseen Avant Rent ketjuun