KÄSIAJO LISÄVARUSTEENA 200-SARJAAN

Avant 200 -sarjassa on nyt mahdollista saada kuormaajan eteen- ja taaksepäinajon ohjaus suoraan joystickiin. Ajoa hallitaan peukalolla joystickin päästä, jolloin myös puomin liikkeitä ja ajoa voidaan hallita samanaikaisesti. Tämä mahdollistaa kuormaajan täysimittaisen käytön myös alaraajahalvaantuneilta henkilöiltä.

avant_kasiajo_1

Lisävaruste mahdollistaa ajon käyttämisen sekä polkimilla että joystickistä peukalolla. Valinta käsi- tai jalkaohjauksesta tehdään valintakytkimellä, eli vaihtaminen on hyvin helppoa.
avant_kasiajo_3
Idea käsiajon toteuttamiseen tuli asiakkailtamme jo useampi vuosi sitten, jolloin toteutimme ensimmäiset yksittäiset koneet käsiajolla. Ratkaisussa oli kuitenkin mielestämme tuolloin parantamisen varaa, jotta käyttö olisi yhtä sujuvaa myös niille henkilöille, joilla jalkojen toimintaa ei ole tai se on heikentynyt. Syksyn 2016 Rehacare-messuilla Saksassa esiteltyä käsiajoa on yhtä vaivatonta käyttää niin kädellä kuin jalallakin, mikä oli tavoitteenamme.

avant_kasiajo_5

Kuvissa idean isä Saksasta. Bert Pein on aktiivinen Avant-käyttäjä, joka on käyttänyt jo aiempaa Avant 200 -sarjan konetta käsiajolla. Herra Pein on ollut erittäin tyytyväinen koneeseen, joka on mahdollistanut hänelle monenlaisen työn tekemisen tilallaan vammastaan huolimatta.