Lehtipuhallin: Valintaopas lehtipuhaltimelle 2019

Syksy saapuu ja lehti putoaa jälleen. Kuivan kesän takia etelä-suomessa koivu alkoi pudottamaan lehteä jo heinäkuussa. Kokosimme tähän omasta lehtipuhallin valikoimasta tuotteet eri käyttötarkoituksiin.

Nykyään lehtipuhaltimia saa sekä polttomoottori että akkukäyttöisenä. Verkkovirralla toimivat lehtipuhaltimet ovat käytännnössä jäänyt unholaan huonon tehonsa ja käytettäyyden vuoksi. Eihän kukaan halua enää tänäpäivänä leikkiä jatkojohtojen kanssa.

Yleisesti ennen kotipihan lehtien puhaltamista kannattaa nurmikko leikata mahdollisimman lyhyeksi! Näin lehdet eivät tartu nurmikkoon niin halpolla ja työt saadaan tehtyä hieman kevyemmilläkin laitteilla.

Akkukäyttöiset lehtipuhaltimet

Akkukäyttöisistä lehtipuhaltimista valikoimassamme on useita tuotteita niin koti kuin ammattikäyttön.

Halvin lehtipuhaltimemme on Stihl Bga 45 akkukäyttöinen lehtipuhallin   Hinta on 109€ ( sis akun ja laturin)
Laite on erittäin kevyt, paino vain 2kg Tuote sopii pieneen rivitalon pihaan, tai esim terassin siivoukseen hyvin. Ammattikäyttöön tästä puhaltimesta ei ole. Vaikka lehtipuhallin on edullinen on kyseessä silti aito Stihl

Ensimmäinen sekä koti että ammattikäyttöön sopiva lehtipuhallin akkukäyttöisenä on Stihl Bga 56 

Laite käyttää Stihl AK akkusarjaa, samaan sarjaan saa ruohotrimmerin ,pensasleikkurin ja moottorisahan. Hinta peruslaitteelle on 199€ yhdellä akulla ja laturilla 259€ ja kahdella akulla 349€
Tämä Stihl akkukäyttöinen lehtipuhallin sopii kiinteistöhuoltoyhtiölle ” siivouspuhaltimeksi” tehoa onriittävästi lehtien ja roskien siivoamiseen. Kotipihalla puhallin siirtää vaivatta myös märkää lehteä.

Edullinen lehtipuhallin Stihliltä. Kevyt ja hiljainen.

Vaativaan ammattikäyttöön jossa akulta vaaditaan huomattavaa suorituskykyä suosittelemme akkukäyttöisistä puhaltimista Pellencin Airion lehtipuhallinta Pellenc eroaa muista markkinoilla olevista puhaltimista merkittävästi, Puhallin on turbiini tekniikalla ( sama kuin lentokoneen moottori) Laite on suunniteltu ainoastaa reppuakku käyttöön. Eli akku tulee käyttäjän selkään ja puhallin käteen. Pellencin akkukäyttöinen lehtipuhallin vastaa tehoiltaan pieniä reppupuhaltimia. Käyttöaikaa yhdellä akulla saadaan kokonainen työpäivä! Puhallin maksaa 979€ . Pellenc sarja on poikkeuksillenen markkinoilla. Ainoa sarja joka on suunniteltu ammattikäyttöön. Ja myöskin ainoa sarja jossa koneiden tehot vastaavat oikeasti polttomoottorikoneita. Markkinoilla on useita merkkejä jotka lupaavat ” akku kestää tankillisen ” tai korvaat tällä xxx tuotteen” Juuri kukaan valmistaja ei kehtaa edes ilmoittaa trimmerinsä 300w tehoa, Pellencillä tehot on polttomoottorikoneiden luokkaa esim juuri trimmereissä 1.2kw.

Polttomoottorikäyttöiset käsipuhaltimet. 

Stihl Bg56  269€

Pieni polttomoottorikäyttöinen lehtipuhallin koti ja ammattikäyttöön, kyseessä on Suomen myydyin pieni lehtipuhallin. Puhallinta myydään sekä koti että ammattikäyttöön. Kevyt ja sopii hyvin monenlaiseen siivoukseen ja lehtien puhalteluun.

 

 

Reppupuhaltimet 

Stihl BR200 reppumallin lehtipuhallin 379€ 

Ammattikäyttöön suunniteltu lehtipuhallin , Markkinoiden kevyin reppumallin lehtipuhallin. Sopii hyvin pienemmille pihoille, tai kevyemmille käyttäjille.

Stihl br 500 Suomen myydyin lehtipuhallin 

Vaativaan ammattikäyttöön suunniteltu ja markkinoiden hiljaisin polttomoottorikäyttöinen lehtipuhallin. Sopii myös vaativalle kuluttajalle, erittäin hiljainen ja mukava selkään. Tämän teho riittää 80%:lle ammattilaisia kaikkeen työhön

Stihl Br600 Magnum

Vielä vuonna 2017 maailman tehokkain puhallin. Kohtuullisen hiljainen ja silti älyttömän voimakas lehtipuhallin. Uudemmat ajanut ohitse paremman ergonomian ja tehon vuoksi. Katso Suoraan

Stihl br 700 

Stihl br700 korvasi br600 mallin vuonna 2017. Säädettävä puhallusputki ja järjetön ilman tuotto tekivät tästä puhaltimesta  hetkessä ammattilaisesten suosikin.

Uutuutena kaudelle 2019/2020 saimme Stihl Br 800 lehtipuhaltimen! 

Uusia innovaatioita Stihliltä. Enää ei puhallinta tarvitse nostaa pois selästä käynnityksen yhteydessä. käynnistys tuotu kätevästi puhaltimen etupuolelle. Kyseessä on maailman tehokkain reppumallinen lehtipuhallin. Puhaltaa jopa auton akkua pitkin asfalttia. Hurja voimapesä erittäin vaativaan ammattikäyttöön.

 

Katso kaikki lehtipuhaltimet ja lehti-imurit