Pienkonehuolto

Pienkonehuolto 2017-09-27T19:39:59+00:00

Pienkonehuolto

Olemme huoltaneet pienkoneita Helsingissä vuodesta 1982. Varaosavalikoimamme ruohonleikkureihin, reppupuhaltimiin, raivaussahoihin on Uudenmaan laajin. Koneen merkkiin tai malliin katsomatta huollamme kaikki pienkoneet, lumilingot, maantiivistäjät, generaattorit ja muutkin erikoisemmat laitteet, jotka käyttävät tunnettujen valmistajien moottoreita. (Briggs N Stratton, Yamaha, Kohler, Honda, LCT, Tecumseh, Kubota,  yms.)

Huoltohintamme on 84,95 € / tunti sis alv 24%.

Keskimääräisiä huoltohintoja:

  • Moottorisahat 60-80 € sis. työt ja perushuollon osat (tulpan, teroituksen ja työt).
  • Ruohonleikkurit 60-80 €  (sis öljyn,tulpan,ilmansuodattimen/teroituksen ja työt). Tavallisesti normaalin ruohonleikkurin huolto maksaa noin 90€. Työn osuus on 65 € ja varaosat mallista riippuen 15-40 €.

Myös huoltoihin saat 14 vrk maksuaikaa (edellyttää luottopäätöstä, laskutuslisä 7 €).

Ruohonleikkurin huolto sisältää: Öljynvaihdon, tulpanvaihdon, ilmansuodattimenvaihdon, teränteroituksen, käynninsäädön ja pesun.

Ajoleikkureiden huolto ja kuljetus

Konetalo Vainikka huoltaa mm. Etesia, Husqvarna, Viking, Jonsered, Ariens, Mtd, Stiga ja Grasshopper ajoleikkurit ammattitaidolla ja kokemuksella. Mikäli sinulla ei ole kalustoa kuljettaa ajoleikkuriasi huoltoon, kuljetuspalvelumme noutaa sen tarvittaessa tai voit lainata kuljetuskärryä veloituksetta.

Huollamme myös lehtipuhaltimet, hakettimet, klapikoneet, ruohonleikkurit,moottorisahat, trimmerit, raivaussahat ja Avant pienkuormaajat.

Huolto ja varaosat

Konetalo Vainikka on huoltanut pienkoneita Helsingissä vuodesta 1982. Varaosavalikoimamme on Uudenmaan laajin kattaen mm. ruohonleikkurit, lehtipuhaltimet, raivaussahat, moottorisahat, Avant kuormaajat , Nilfiks imulakaisukoneet ja mönkijät.

Myymälämme yhteydessä on korjaamomme jonka pinta-ala on 800 neliötä. Voit tuoda ruohonleikkurisi huoltoon ilman eri-ilmoitusta. Huollamme leikkurisi ja ilmoitamme valmistumisesta. Muiden koneiden huollon saat näppärästi varattua chatissä.

Tyypillisiä huoltoja hintoineen:

  • Moottorisahat 60-80 € sis. työt ja perushuollon osat (tulpan, teroituksen ja työn).
  • Ruohonleikkurit 60-80 €  sis. öljyn, tulpan, ilmansuodattimen/teroituksen ja työn).

Myös huoltoihin saat halutessasi 14 vrk maksuaikaa (edellyttäen myönteistä luottopäätöstä, laskutuslisä 7 €). Lue lisää pienkonehuollosta.

Konetalo Vainikan varastosta löytyy kaikki yleisimmät varaosat edustamiimme tuotemerkkeihin, ja erikoisimmatkin nopealla toimitusajalla.

Huomioithan, että verkkokaupassa on vain murto-osa varaosista, myymälässä on kaikkiaan yli 30.000 varaosanimikettä. Soita 09-303 524, tai kysy sähköpostitse info@konetalovainikka.fi kaipaamaasi varaosaa.