Pienkonehuolto

Pienkonehuolto 2017-08-14T22:56:11+00:00

Pienkonehuolto

Olemme huoltaneet pienkoneita Helsingissä vuodesta 1982. Varaosavalikoimamme ruohonleikkureihin, reppupuhaltimiin, raivaussahoihin on Uudenmaan laajin. Koneen merkkiin tai malliin katsomatta huollamme kaikki pienkoneet, lumilingot, maantiivistäjät, generaattorit ja muutkin erikoisemmat laitteet, jotka käyttävät tunnettujen valmistajien moottoreita. (Briggs N Stratton, Yamaha, Kohler, Honda, LCT, Tecumseh, Kubota,  yms.)

Huoltohintamme on 84,95 € / tunti sis alv 24%.

Keskimääräisiä huoltohintoja:

  • Moottorisahat 60-80 € sis. työt ja perushuollon osat (tulpan, teroituksen ja työt).
  • Ruohonleikkurit 60-80 €  (sis öljyn,tulpan,ilmansuodattimen/teroituksen ja työt). Tavallisesti normaalin ruohonleikkurin huolto maksaa noin 90€. Työn osuus on 65 € ja varaosat mallista riippuen 15-40 €.

Myös huoltoihin saat 14 vrk maksuaikaa (edellyttää luottopäätöstä, laskutuslisä 7 €).

Ruohonleikkurin huolto sisältää: Öljynvaihdon, tulpanvaihdon, ilmansuodattimenvaihdon, teränteroituksen, käynninsäädön ja pesun.

Ajoleikkureiden huolto ja kuljetus

Konetalo Vainikka huoltaa mm. Etesia, Husqvarna, Viking, Jonsered, Ariens, Mtd, Stiga ja Grasshopper ajoleikkurit ammattitaidolla ja kokemuksella. Mikäli sinulla ei ole kalustoa kuljettaa ajoleikkuriasi huoltoon, kuljetuspalvelumme noutaa sen tarvittaessa tai voit lainata kuljetuskärryä veloituksetta.

Huollamme myös lehtipuhaltimet, hakettimet, klapikoneet, ruohonleikkurit,moottorisahat, trimmerit, raivaussahat ja Avant pienkuormaajat.