Rahoitusvaihtoehdot

Rahoitusvaihtoehdot 2017-09-04T08:43:03+00:00

Tarjoamme useita erilaisia rahoitusratkaisuja kuluttajille ja yrityksille!

Kuluttajapuolella kaupanrahoittajana toimii Santander, Nordea, Danske Bank, Resurs Bank ja Klarna.

Klarnalta saat aina 14 vrk korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Myös osamaksut järjestyy verkkokaupan kassalta. (3000 € Klarna, verkkopankkien kautta Euroloan 5000 €.) Kuluttaja-asiakkaille kaikkiin alle 3000 € tuotteisiin 14 vrk korotonta ja kulutonta maksuaikaa Klarnan kautta.

Suuremmat hankinnat Santanderin kautta painamalla tästä. 

Santarder, Nordea ja Danske Bank 0-150 000 €.

Dansken osamaksuihin luottokorko  vaihtelee 3,95 – 6,95%. Mikäli haluat lisätietoa osamaksu tai leasing vaihtoehdoista, laita sähköpostia jussi.lehtonen@konetalovainikka.fi tai soita 044-2030 475.

Myös osa- ja erämaksulla sahat, lumilingot, ruohonleikkurit ym.

Santander Hakemukseen pääset tästä. Voit hakea rahoituksen valmiiksi haluamallesi summalle. Summa kannattaa ”ylimitoittaa”, koska todellinen kuukausierä määräytyvät todellisten ostoksien mukaisesti.

Voit halutessasi asioida liikkeessämme, jossa tarjolla useita eri rahoitus vaihtoehtoja.

Eli saat ostettua Konetalo Vainikalta vaikka moottorisahan osamaksulla.

danskesiemens-finanse  Santandernordea-bank-ab-logo

Yrityksille tarjoamme omistusleasingia, eli vuokraat koneen 12-72 kuukaudeksi, jonka jälkeen saat lunastaa koneen 1-30% osuudella kauppahinnasta. Avant- leasing on suosituin tapa hankkia Avant kuormaaja, ei käsirahoja ja näin vapautat pääomaasi pääasiaan, eli yrityksesi kehittämiseen. Omistusleasingissa laskennallinen korko on noin 3 %.

Leasing järjestyy yrityksille myös Siemensin, Dansken ja Nordean kautta.

Kauttamme rahoitus Avantillle myös ”huonommilla tiedoilla”, kysy lisää!

Tällä tavalla toimittaessa jokainen lasku on 100% vähennyskelpoinen, jolloin kone ei rasita tasetta missään välissä.

Toki tarjoamme yrityksille perinteisen osamaksu vaihtoehdonkin. Tällöin rahoittajana toimii Danske tai Nordea, koron ollessa 3,95%-5,95%

Kysy lisää:
jussi.lehtonen@konetalovainikka.fi
044-2030 475

Rahoitus ja osamaksu, Resurs Bank ”Stihl- rahoitus”

Voit myös maksaa juuri Sinulle sopivissa osissa.

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Luotonantaja on Resurs Bank AB.

Edut

Tilillä on monia etuja. Ensimmäinen lasku lähetetään vasta ostokuukautta seuraavana kuukautena (30–60 pv maksuaikaa), jolloin voi maksaa koko rahoitussumman koroitta ja kuluitta, tai valita joustavan osamaksun (3, 12, 24, 48 tai 72 kk). Valitsitpa minkä tahansa maksuajan, ei loppuvelan suorittamisesta etukäteen veloiteta ylimääräistä. Jos haluat tehdä lisäostoksia tilillä, onnistuu se ilman erillistä uutta hakemusta.

Resurs Bank hekemukseen

Yleiset Resurs Bank- ehdot

Yleiset eurooppalaiset ehdot