Tietoa lehtipuhaltimen hankinnasta

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text]

Taas on se aika vuodesta kun lehti putoaa ja aletaan miettimään lehtipuhaltimen hankintaa.

hankinnan tekee vaikeaksi valmistajien tavat ilmoittaa tehoa, painoa, puhallusnopeutta ym.

Nyrkkisääntönä pätee myös lehtipuhallin hankinnoissa.

jos et ole koskaan kuullut merkkiä -> se on huono

Jos se on halpa -> se on huono

Useamman vuoden näitä myyneenä ja huoltaneena uskallan sanoa että maailmassa on kaksi hyvää reppupuhallin merkkiä

Stihl ja Husqvarna  Stihl on aavistuksen tehokkaampi ja hiljaisempi.  Varaosiltaan ja hankinta hinnaltaan huomattavasti edullisempi.  molempiin merkkeihin löytyy varaosat Suomesta jopa 1 vrk toimitusajalla.

Hyvänä kuluttaja koneena tulee Stigan reppupuhallin. Laite on hyvin tehty ja kohtuullisen tehokas jopa ammattikoneisiin verraten. varaosat saa nopeasti.

Makita ja Dolmar lehtipuhaltimet vaikuttaa olevan samasta tehtaasta. Varaosien saanti vaikeaa jos ei mahdotonta

Echo puhaltimet varaosien saanti vaikeaa jos ei mahdotonta.

Rautakauppojen ja markkamarkettien ” kiinan ihmeet” Ei minkään merkkiset lehtipuhaltimet Tai liikeen omalla ” brändillä myytävät tai ” vanha tunnettu merkki, mutta hinta on lähes 1/3 ammattilaitteesta.. VARAOSIA EI SAA MISTÄÄN. eli tässä kun säästää hankinta hinassa hiukan kostautuu se välittömästi kun tulee vikaa. laitteen saa nakata sen enempiä ihmettelemättä suoraan kierrätykseen.

Meiltä löytyy kunnolliset, puhaltimet ja imurit. koko valikoiman voit katsoa tästä. ja rohkeesti liikkeeseen kokeilemaan!

 

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]