Wolf historia alkaa vuonna 1922 jolloin August Wolf ja poikansa Otto ja Gregor perustivat metallituotetehtaan. Gregor Wolf kehitti 1927 vetokuokan maataloustöitä helpottamaan. keksinnöt seurasivat toisiaan ja vuonna 1953, kymmenen vuotta Wolf Geräte Gmbh:n perustamisen jälkeen, yhtiö esitteli Euroopan ensimmäisen pyöriväteräisen ruohonleikkurin. 1958 Wolf esitteli ensimmäisen sähkökäyttöisen ruohonleikkurin Euroopan markkinoilla. Kehitys jatkui edelleen ja vuonna 1975 Wolf esitteli maailman hiljaisimman bensiinikäyttöisen ruohonleikkuri.

Vuosien mittaan yritys profiloitui yhä enemmän puutarhapuolelle. Wolf Geräte Gmbh muuttui Wolf-Garteniksi, yritykseksi jonka vahvuus on tuotteitten laatu, innovatiivisuus ja ympäristöystävällisyys. Yrityksella on oma suunnitteluinstituutti joka varmistaa kestävän kehityksen vaativilla markkinoilla.

Yksi yrityksen keksinnöistä, patentoitu Multi-Star työkalupikakiinnike on yli 30 vuoden ajan ollut alan mittapuu. Euroopassa valmistettavien Multi-Star teräksisten työkalujen 10 vuoden takuu on tavatonta nykyajan kertakäyttöisellä muoviaikakaudella! Työkaluihin saa myös varaosia.

Wolf-Garten on Euroopan suurin puutarhatyökalujen valmistaja
Hautala Service Oy toimii maahantuojana markkinoitten laajimmalle valikoimalle Wolf-Garten tuotteita
Ylivoimaisesti kestävimmät ja laadukkaimmat puutarhatyökalut markkinoilla.
Suurimmalla osalla työkaluista 10 vuoden takuu
Työkaluihin saa kattavasti varaosia
Multi-Star työkalut valmistetaan Euroopassa.