-11%
Avant U-Aura

Avant U-Aura

8 790,00 

Veroton: 7 088,71  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Tuotekuvaus

  • Monipuolinen lumiaura ammattikäyttöön – siivet kääntyvät ± 85°
  • Jousikuormitteisen terän ansiosta hyppää kaivonkansien tms. esteiden yli
  • Työleveys 1,6 – 3 m, mahtuu kapeammistakin porteista pihoihin
  • Verkkoterä vakiovaruste, tasaterä saatavana lisävarusteena

Soveltuu 600-800SRJ koneisiin

U-aura on erittäin monipuolinen ammattilaisen työkalu nopeaan ja tehokkaaseen lumen siirtoon ja keräämiseen. Se koostuu 1,83 m leveästä päälevystä ja kahdesta ± 85° hydraulisesti kääntyvästä sivusiivestä, joiden ansiosta auralla pääsee ahtaisiinkin pihoihin, ja toisaalta siivet levitettynä 3 metrin työleveys riittää isojenkin alueiden puhdistamiseen. Auralla voidaan myös kerätä ja työntää suuria määriä lunta, kun sivusiivet ovat käännettynä U-asentoon.

Aura on varustettu tukevilla jousilla, joiden avulla terä pääsee kääntymään takaviistoon mikäli se osuu esim. kaivonkanteen. Tällöin aura hypähtää esteen yli ja jousi palauttaa terän takaisin aurausasentoon. Vakiovarusteena aurassa on myös ±7,5° sivusuuntainen kellunta sekä kaksi tukijalkaa.

Kun siivet käännetään täysin taakse on työleveys kapeimmillaan 1,6 metriä, ja siivet levitettynä max. 3 m. Auran kääntö on toteutettu kahdella sylinterillä, kääntökulma on ± 35°. Siipiä voidaan kääntää erikseen tai yhdessä kuormaajan lisävarusteisella Opticontrol®-ohjauskytkinpaketilla. Vakiovarusteena on verkkoterä, lisävarusteena on saatavana tasaterä. Auraan saa myös sivusiipien ja päälevyn ulkoreunoihin asennettavan neljän äärivalon sarjan.

 

TEKNISET TIEDOT

TYÖLEVEYS 1600 – 3000 mm
KOKONAISLEVEYS 3107 mm
PITUUS 1133 mm
PÄÄLEVYN JA SIIPIEN KORKEUS  750 mm
PAINO 590 kg
AURAN KÄÄNTÖKULMA ± 35°
SIVUSIIPIEN KÄÄNTÖKULMA ± 85°
VAKIOTERÄ verkkoterä
TUOTENUMERO A438439

Edellyttää peruskoneeseen lisävarusteista työlaitteen Opticontrol®-ohjauskytkinpakettia.

 

LISÄVARUSTEET

TASATERÄSARJA A442738
ÄÄRIVALOSARJA A442768

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Avant U-Aura”