STIHL Advance PROCOM Bluetooth-kuulosuojaimet kypäräkiinnikkeellä

559,00 

Veroton: 450,81  (ALV 0%)
Ammattilaisille
Selkeä ja laadukas äänentoisto
Bluetooth-valmius, sekä integroitu FM-radio
Mukavat käyttää
Saatavilla verkkokaupasta

Tuotekuvaus

Advance PROCOM on sekä kuulosuojain, että innovatiivisesti toteutettu viestintäratkaisu, joka on suunnattu metsä- ja puunhoitoalan ammattilaisten tarpeisiin. Tekniikka mahdollistaa jopa 16 henkilön verkkoyhteyden, jolloin käyttäjät ovat suorassa yhteydessä jopa 600 metrin etäisyydellä.  Kukin kuuloke toimii myös vahvistimena, joten suuremmissa ryhmissä voidaan kattaa pidempiä etäisyyksiä. Hyvä äänenlaatu mahdollistaa selkeän ja miellyttävän viestinnän, mikä on erityisen tärkeää vaativassa työssä.  Aktiivinen kohinanvaimennus suojaa käyttäjää moottorityökalujen ääniltä. Näin saat erittäin hyvän melun- ja äänenvaimennuksen. Bluetooth-yhteyden kautta monia älypuhelimen toimintoja voi käyttää ilman, että laitetta tarvitsee ottaa taskusta. ADVANXE PROCOM-viestintään voidaan integroida myös perinteiset radiopuhelimet Bluetoothin avulla, jolloin myös käyttäjät, joilla ei ole kuulosuojaimia, voivat osallistua viestintään. Integroitu FM-radio. ADVANCE PROCOM on saatavana pääpannallisena kuulosuojaimena ja kypäräkiinnittimellä FUNCTION Uniersal-, G3000-, Advance X-CLIMB ja X-Forest-kypäriin.

 

 

00008898011

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “STIHL Advance PROCOM Bluetooth-kuulosuojaimet kypäräkiinnikkeellä”