-33%

ADVANCE X-Vent kypärä Bluethooth kuullokkeilla

5
(5 tuotearviota)

159,00 

Veroton: 128,23  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Varastossa

Tuotekuvaus

Innovatiivinen kypäräsetti, joka sisältää kypärän, kuulonsuojaimet ja visiirin. Kypärässä on lyhyt lippa, hyvä tuuletus ja kypärän sisus on helppo säätää koon mukaan pienen rattisäätimen avulla. Kuulonsuojaimissa on hyvä ääneneristys ja istuvuus, sekä Bluetooth, johon saa langattomasti yhdistettyä kännykän. Etsatussa visiirissä on hyvä valonläpäisy ja näkyvyys.

Auringonsuoja

Lippa, joka toimii auringon-, sateen- ja lumensuojana.

Etsattu visiiri

Tämä visiiri on ehdottomasti paras läpäisemään valoa. Vankka verkko erikoisella rakenteella, joka häiritsee silmiä vähemmän. Ruostumaton, etsattu materiaali. Huomio, että visiiri ei voi koskaan korvata kunnon suojalaseja

Ilmanvaihto

Termograafisessa kuvassa on esitetty etuja ilmanvaihtoaukoilla varustetusta kypärästä (oikean puoleinen kuva). Lämpötila kypärän sisällä laskee kahdesta kolmeen astetta ja kosteus laskee 50 prosenttia.

 

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut

5 arviota tuotteelle ADVANCE X-Vent kypärä Bluethooth kuullokkeilla

 1. 5

  Nimetön

  Hyvin on toiminut bt ja kypärä istunut päähän.

 2. 5

  Timo T.

  Mukavan tuntuinen pitää päässä, visiiristä näkee hyvin läpi. Käyttökokemus vielä lyhyehkö. Niskasuojus ei tullut mukana, se on miinus koska talvella se pitää olla.

 3. 5

  Juha

  Kypärä on laadukkaan oloinen, säätö helppoa ja kuulosuojaimet muotoutuu korviin hyvin. Puhelimen parittaminen oli helppo.

 4. 5

  Marko S.

  Hyvä hinta/laatusuhde.Niskasuoja voisi kuulua pakettiin.

 5. 5

  Mats

  Hinta laatu suhde ok

Lisää arvio