Aidanalusleikkuri

Aidanalusleikkuri

3 339,00 

Veroton: 2 692,74  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Tuotekuvaus

  • Tehokas työlaite ruohon niittämiseen aidantolppien, puiden ym. ympäriltä, tien reunakaiteen alta, tienpenkalta jne.
  • Kaksi leikkuuterää
  • Leikkuupäässä pystysuuntainen kellunta
  • Leikkaaminen mahdollista oikealta tai vasemmalta puolelta
  • Säädettävä tukipyörä vakiona

Aidanalusleikkuri on kätevä työlaite kasvuston niittämiseen aidantolppien, puiden ym. ympäriltä, tien reunakaiteen alta jne. – paikoista, joissa tavallisen ruohonleikkurin tai niittokoneen kanssa työskentely on hankalaa. Sillä voi myös siistiä tienpenkat sekä seinän ja reunakivien vierustat.

Kun leikkuri osuu esim. aidantolppaan, rungon ja leikkuupään väliin asennettu vahva vetojousi vetää leikkuupään takaisin, jolloin leikkaaminen jatkuu keskeytyksettä ja tolppa kierretään konetta pysäyttämättä. Vetojousen jännitystä ja kiinnityspaikkaa voidaan muuttaa tarvittaessa.

Leikkuupäässä on myös pystysuuntainen kellunta, joka voidaan säätää neljään eri asentoon. Leikkuupää on varustettu kahdella terällä. Se on asennettu mekaanisesti käännettävään sivuvarteen, joka voidaan asettaa useaan eri kulmaan. Reunassa on iskuja vaimentava kumipuskuri sekä taaksepäin sinkoilevilta esineiltä suojaava ketjusuojus. Leikkuupää voidaan asentaa leikkaamaan joko oikealta tai vasemmalta puolelta. Säädettävä tukipyörä on vakiovaruste.

TEKNISET TIEDOT

Työleveys 704 mm
Leikkuukorkeus min. 60 mm
Terien lukumäärä 2 kpl
Max. leveys työskentelyasennossa (leikkuupää oikealla puolella) 1870 mm
Min. leveys kuljetusasennossa 1172 mm
Paino 122 kg
Tuotenumero A440199

 

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aidanalusleikkuri”