Lehtipuhallin ammattikäyttöön Stihl BGA 200

439,00 

Veroton: 354,03  (ALV 0%)
Jopa 8 tunnin akunkesto!
Polttomoottorikoneen tehot
Käytännössä äänetön
Todedella kevyt
Ei saatavilla

Varasto loppu

Tuotekuvaus

Akkupuhaltimen ergonominen muotoilu ja puhallusputken kulma tekevät työstä helpompaa ja säästävät ranteita ja käsivarsia sekä tavallisessa käytössä että PowerBoost –tilassa. Puhallusputken pituutta voi helposti säätää napin painalluksella erilaisiin tehtäviin sopivaksi, kuten esimerkiksi työskennellessä ahtaissa tiloissa. Pidempiaikaisissa töissä ja suuremmilla alueilla tehtävissä töissä on hyvä käyttää lisävarustetta Comfort-kantojärjestelmää, joka keventää työntekoa valtavasti. Puhallin ripustetaan yksinkertaisesti kantojärjestelmään ja vaihto takaisin kädessä pidettäväksi yksiköksi on nopeaa ja helppoa.

AKKU JA LATURI MYYDÄÄN ERIKSEEN!

2 in 1 puhallin

Kätevää BGA 200 puhallinta voidaan käyttää sekä kädessä pidettävänä yksikkönä ahtaissa ja kapeissa tiloissa, että kannettavana yksikkönä Comfort-kantojärjestelmän kanssa suuremmissa tiloissa ja pitkäaikaisissa töissä.

Toinen kahva

Toinen kahva lisää työmukavuutta, kun työasentoa voidaan muuttaa. Ihanteellinen Comfort-kantojärjestelmän kanssa (valinnainen lisävaruste).

Ergonominen muotoilu

Akkupuhaltimen ergonominen muotoilu ja puhallusputken kulma tekevät akkupuhaltimesta tasapainotetun ja säästävät ranteita ja käsivarsia sekä tavallisessa käytössä että PowerBoost –tilassa

PowerBoost tehotoiminto

Voit milloin tahansa aktivoida tehostustilan riippumatta asetetusta tehotilasta maksimaalisen puhallustehon saavuttamiseksi. Sinun ei tarvitse edes muuttaa otetta.

Keskitetty tehonsäätö

Akun energian hyödyntämiseksi virta voidaan säätää tehtävään kolmessa eri asennossa. Valittu sijainti näkyy liukusäätimen vieressä olevilla LED-valoilla.

Kaasunlukitus

Kaasu säädetään helposti haluttuun asentoon napin painalluksella. Erittäin mukava, etenkin Comfort-kantojärjestelmän (lisävaruste) ja toisen kahvan kanssa.

Ripustussilmukka

Käytännöllinen ripustussilmukka on integroitu kanteen, jotta akkupuhallin voidaan turvallisesti ja helposti ripustaa seinälle

EC moottori

EC moottori on uskomattoman energiatehokas ja on käytännössä kulumaton. Ja kiitos erinomaisen hyötysuhteen, jokainen tippa akun tuottamasta tehosta hyödynnetään suorituskyvyssä.

tuussäädettävä puhallusputki

BGA 200 akkupuhaltimella on pikasäätö puhallusputkessa. Paina nappulaa ja pidennä tai lyhennä putkea hetkessä. Mukavaa ja tehokasta työntekoa työtehtävästä riippumatta.

Lisävarusteet:

Comfort-kantojärjeselmä

Lisävaruste Comfort-kantojärjestelmä on nopea ja yksinkertainen käyttää ja helpottaa pitkäaikaista työntekoa huomattavasti. Ripusta akkupuhallin helposti kantojärjestelmään tai käytä puhallinta kädessä pidettävänä yksikkönä. Vaihto eri ajotilojen välillä tapahtuu sekunnissa.

Laturi

Voi valita laturin akullesi kolmesta vaihtoehdosta: Vakiolaturi AL 100 ja pikalaturit AL 300 sekä AL 500

Lithium-Ioni akku

Tehokas Lithium-Ioni akku. Yhteensopiva kaikkien STIHL akkutyökalujen kanssa. Akku kestää useiden satojen latauskerrat. Ei muistitoimintoa, täysi teho käytettävissä akun tyhjenemiseen saakka. Pitkäikäinen ja pitkät käyttöajat. Akkuja löytyy useissa eri teholuokissa.

 

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot Arvo
Akun kesto AP 100 akulla min 1) jopa 24
Akun kesto AP 200 akulla min 1) jopa 49
Akun kesto AP 300 akulla min 1) jopa 78
Akun kesto AR 1000 akulla min 2) jopa 212
Akun kesto AP 300 S akulla min jopa 95
Jännite V 36
Akun kesto AR 2000 akulla min 1) jopa 295
Akun kesto AR 2000 L akulla min 3) jopa 315
Akun kesto AR 3000 akulla min 1) jopa 376
Akun kesto AR 3000 L akulla min 3) jopa 500
Tärinätaso oikea m/s² 4) 0,7
Akkuteknologia Litiumioni AP tuoteperhe
Äänenpaine dB(A) 5) 80
Ääniteho dB(A) 5) 91
Ilmamäärä pyöreällä suuttimella m³/h 940
Maks. ilmamäärä m³/h 6) 1.175
Maks. ilmavirran nopeus mph 188
Maks. ilmannopeus pyöreällä suuttimella m/s 84
Suositeltu akku AR 3.000 L

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lehtipuhallin ammattikäyttöön Stihl BGA 200”