Ambrogio L60 B Robottiruohonleikkuri

Tuotenumero:

Robottiruohonleikkuri Ambrogio l60

EI VAADI ASENNUSTA!

Suuniteltu pieniin omakoti/rivitalo pihoihin.

 

1 190  sis alv 24%

alk. 56,10 €/kk
208,87/kk
6kk maksuajalla
Klarna
140,59/kk
9kk maksuajalla
Klarna
107,31/kk
12kk maksuajalla
Klarna
56,10/kk
24kk maksuajalla
Klarna

Kysy lisätietoja

info@konetalovainikka.fi

Chat-asiakaspalvelu

Ark. 09-17 La. 10-14

Kuvaus

Ambrogio L60 robottiruohonleikkuri  on kehitetty työskentelemään pienissä puutarhoissa joiden rinteiden jyrkkyys on enintään 50%.

Se on ideaali heille jotka haluavat täydellisesti leikatun nurmen, ilman rajalangan asentamista. Robotin helppokäyttöisyys sallii sen asettamisen leikkaustöihin välittömästi ja sitä voi siirrellä puutarhasta ja pihasta toiseen. L60 mallissa on harjalliset moottorit, 4-sakarainen 25 cm terä ja sen nopeusasetukset takaavat pitemmän elinkaaren akuille ja moottoreille. Lataus suoritetaan manuaalisesti, täten energiankulutus on matalalla tasolla.

 

-Suositeltu enimmäisala: 200 m2

-Maksimi kallistus: 50°

-Harjallinen moottori

-Akku: 7.5 Ah Li-ion

-Työskentelyaika/lataus: 3h 30min

-Leikkuualueita enintään: 1

-Leikkuuleveys: 24 cm

-Leikkuukorkeus: 42-48 mm

Rajakaapelia mukana: Ei tarvita

-Asennusnauloja mukana: Ei tarvita

 

Ambrogio L60 on kehitetty työskentelemään pienissä puutarhoissa joiden rinteiden jyrkkyys on enintään 50%. Se on ideaali heille jotka haluavat täydellisesti leikatun nurmen, ilman rajalangan asentamista. Robotin helppokäyttöisyys sallii sen asettamisen leikkaustöihin välittömästi ja sitä voi siirrellä puutarhasta ja pihasta toiseen. L60 mallissa on harjalliset moottorit, 4-sakarainen 25 cm terä ja sen nopeusasetukset takaavat pitemmän elinkaaren akuille ja moottoreille. Lataus suoritetaan manuaalisesti, täten energiankulutus on matalalla tasolla.

Vapaa ja täydellisesti hoidettu puutarha 24 tuntia päivässä!

 

Siirrettävä ja valmis käytettäväksi

 

robottiruohonleikkuri ei tarvitse asennusta, se voidaan ottaa käyttöön heti ja sen voi siirtää paikasta- ja puutarhasta toiseen

 

Ruohontunnistin

patentoitu Zucchetti Ruohontunnistin (ZGS) tunnistaa ruohon läsnäolon

 

Rinnekyky jopa 50%

voimakkaalla pidolla varustetut renkaat (tuettuina voimakkailla moottoreilla ja akuilla) sallivat Ambrogio L60:n hallitsevan jopa 50% nousut leikattavalla alueella

 

4-vetojärjestelmä

L60 ajojärjestelmä sallii robotin välittävän erinomaisen ylämäki suorituskyvyn ja hallitsevan myös liukkaan ja epätasaisen maaston helposti

Lithium-ion akut

Ambrogio käyttää tehokkaita Lithium-ion akkuja jotka kestävät käyttöä 2-3 kertaa enemmän verrattuna perus Ni-Cd ja Ni-Mh akkuihin, ja akut ovat myös pienempiä ja kevyempiä. Ne myös pystyvät jakamaan tarpeellisen energian sekä vetoon että leikkaamiseen

 

 

 

Ambrogio Robot
Legenda puutarhassasi jo yli 15 vuoden ajan

Ambrogio Robottiruohonleikkuri on automaattinen ruohonleikkuri joka täysin  itsenäisesti ja turvallisesti hoitaa kaiken tyyppiset puutarhat, pienet ja suuret, yksinkertaiset ja monimutkaiset.

Robotit on suunnitellut  ja valmistanut robottien valmistukseen erikoistunut yritys Zucchetti Centro Sistemi, Ambrogio erottuukin kilpailijoistaan korkean tason innovaatioilla ja teknologialla, maksimi leikkuuvoimalla, korkealla suorituskyvyllä, korkealaatuisilla materiaaleilla, Italialaisella tyylillä ja muotoilulla, sekä ekologisella ja käyttäjäystävällisellä luonteellaan.

Ambrogio on luotu parantamaan nurmikkosi laatua ja tekemään elämästäsi helpompaa, samalla säästäen rahojasi ja aikaasi. Ambrogio vastaa täsmällisesti tarpeisiisi leikkuuajoissa ja leikkuukorkeudessa, saaden nurmikkosi näyttämään aina upealta, ilman että sen hoitamisesta aiheutuu sinulle vaivaa!

Ambrogio Robotti
Kuinka se toimii

Ambrogio: Väsymätön, tehokas puutarhuri ja….perfektionisti!!

Ambrogio robottiruohonleikkuri leikkaa ruohon itsenäisesti ja automaattisesti. Se ei tarvitse apua tai avustusta; se operoi ohjelmoitujen työskentelyaikojen mukaisesti, muuttaen leikkuuvuorot lataustarpeiden mukaan. Ambrogio tietää aina mitä sen tulee tehdä: se pystyy leikkaamaan koko työalueensa; jos se kohtaa esteen, se tunnistaa ja skannaa sen; jos sen vastaan tulee tuuheampaa tai pidempää ruohoa, se aktivoi erikoistoiminnot niiden leikkaamiseksi. Robotti välttelee jo leikatulla alueella liikkumista ka kun sen akku tyhjenee, se itsenäisesti hakeutuu latausasemalleen valmistautumaan seuraavaan leikkuuvuoroonsa!!

Ekologia ja Teknologia
Voittava yhdistelmä

Kaunis ja hyvin leikattu nurmikko on jokaisen puutarhan omistajan toivomus. Kauniin nurmikon kesto ja laatu tulevat pääasiassa ruohonleikkuusta ja sen toistokerroista. Eli mitä useammin leikkaat nurmikkoasi niin sitä paremmalta se näyttää, ruohon optimikorkeuden ollessa 2.5 – 3.5 cm.

Toistotiheys ja oikea korkeus tuovat seuraavat edut:

  • Korostaa lehdissä tapahtuvaa fotosynteesiä
  • Korostaa ja stimuloi ruohon juurien kasvua
  • Parantaa maaperän laatua
  • Poistaa rikkakasveja

Ambrogio Robotti vastaa näihin tarpeisiin ja pitää nurmikkosi aina tip-top kunnossa.

Silppuamisen vaikutukset
Eko-ystävällinen lisä nurmikolle

Pieni ruohosilppu varmistaa optimaalisen ravinnon nurmelle; jatkuva ”luonnon lannoite” joka vahvistaa ruohoa sairauksia, kuivuutta ja hyönteisiä vastaan!

Tuloksena vihreämpi, tuuheampi ja luontoystävällisempi nurmikko!!

Legenda täydellisellä leikkuulla

Oikea ruohonleikkuri

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut tähden muotoiset terät jotka on suunniteltu puhtaaseen, tasaiseen ja nopeaan leikkuuseen kaikilla ruohopinnoilla.

Rinteet

Synnynnäinen kiipeilijä

Loistavalla pitokyvyllä varustetut renkaat (tuettuna voimakkailla moottoreilla ja akuilla) sallivat robotin helposti hallitsevan vaikeatkin rinteet. Ambrogio pystyy hallitsemaan rinteet jopa 45% saakka (25% saakka rajakaapelin läheisyydessä) ilman ongelmia.

L85 mallissa maksimi rinnekyky on 55% (35% rajakaapelin läheisyydessä): markkinoiden korkein rinnekyky.

Turvallisuus

Maksimi suorituskyky täysin turvallisesti

Ambrogiolla on CE sertifikaatti joka vakuuttaa sen noudattavan tiukimpia kansainvälisiä turvallisuusvaatimuksia.

  1. Terän suojaus vahingossa tapahtuvan kontaktin leikkuujärjestelmään estämiseksi

  2. Turvatunnistimet jotka pysäyttävät terän kun robottia nostetaan

  3. Hätä seis” painike robotin suojakuoressa jota painamalla robotin ja terän voi pysäyttää milloin vain.

Sadetunnistin

Entä jos sataa? Ambrogio tietää mitä tehdä!

Ruohonleikkuu sateella saattaa vahingoittaa nurmikkoa; siksi Ambrogiossa on sadetunnistimet jotka, sateen tullessa, käskevät robotin palaamaan latausasemalle odottamaan sään paranemista.

 Kuitenkin, sinä päätät! Voit halutessasi kytkeä sadetunnistimen pois päältä ja sallia robotin työskentelyn myös sateella: Ambrogio on rakennettu kestämään myös sateella työskentelyn!!

Legenda supervoimilla

Korkean suorituskyvyn takuu

Ambrogio ei ole ainoastaan automaattinen ruohonleikkuri, se on myös erittäin älykäs ja korkeasti kehittynyt: patentoidut tunnistimet, edistykselliset navigaatiolaitteet, itseohjelmoituva työaikojen optimoimiseen, terien nopeus mukautuu automaattisesti ruohon pituuden mukaan… ja paljon muuta!

 Paljon ”supervoimia” jotka varmistavat korkean suorituskyvyn!!

Nolla -päästöt ja pieni kulutus

Luontoystävällinen!

Ambrogio on täysin sähköinen, joka tarkoittaa NOLLA –päästöjä!

Paljonko Ambrogio kuluttaa? Keskikokoisella pihalla Ambrogio Robotin sähkönkäytön kustannukset ovat vain hieman yli 1€ kuukaudessa!!

Supersankarin voimat

Maksimi Hallittavuus

Varustettuina voimakkailla lithium-ion akuilla jotka takaavat pidemmän käyttöiän, Ambrogio robottien ei tarvitse työskennellä jatkuvasti yöllä ja päivällä. Huolellisesti ohjelmoitu Ambrogio voi levätä koko yön ja osan päivästä (tai toisin päin mikäli omistaja niin toivoo) jättäen kuitenkin jälkeensä täydellisesti leikatun nurmen. Ambrogion teknologia varmistaa vähemmän työskentelyä, vähemmän kulumista, pidemmän robotin käyttöiän ja suuremmat säästöt pitkässä juoksussa.

Legenda Syntynyt Kestämään

Pienempi kuluminen

Kaikki Ambrogio malliston uudet robottimallit ovat suunniteltu kestämään. Jokaisella yksityiskohdalla on innovatiivinen ominaisuus: Kulutusta kestävät muoviosat, tukevat renkaat ja rakenne, maksimaalinen suorituskyky nurmialueen hallitsemiseksi lyhyimmässä mahdollisessa ajassa laitteen elinkaaren pidentämiseksi.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ambrogio L60 B Robottiruohonleikkuri”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *