Avant 220 A21675
Avant 220 A21675
Avant 220 A21675
Avant 220 A21675
Avant 220 A21675
Avant 220 A21675
Avant 220 A21675
Avant 220 A21675
Avant 220 A21675
Avant 220 A21675
Avant 220 A21675

Avant 220 A21675

16 822,00 

Veroton: 13 566,13  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Tuotekuvaus

Avant kuormaajat heti toimitukseen voit katsoa tästä  

Uusi 200-sarja verrattuna edelliseen
• Avant-pikakiinnitys työlaitteille (sama kuin isommissa Avanteissa)
• Sarjapikaliitin työlaitteiden hydrauliikkaletkuille
• Tilavampi ohjaamo: enemmän jalka- ja säilytystilaa
• Monitoiminäyttö: polttoaine- ja tuntimittari, moottorin varoitusvalot,
tieliikennevarustuksen merkkivalot
• Suurempi polttoainesäiliö (14 l)
• Tehokkaampi akku (47 Ah)
• Automaattinen ajon vapautus

 

 

Avant 200 -sarjan teknisesti merkittävimmistä uudistuksista on kuormaajan rungossa. Kone on edeltäjäänsä 2 cm leveämpi ja 6 cm pidempi, mikä muun muassa parantaa koneen stabiliteettia. Kuljettajalle rungon muutokset näkyvät erityisesti parempana ergonomiana ja suurempana jalkatilana. Uudistuneen rungon myötä kuormaajassa on myös aiempaa enemmän säilytystilaa. Lisäksi Avant kuormaajan polttoainesäiliö ja akku ovat huomattavasti aiempia suuremmat.

Uudistuksessa 200-sarjan kuormaajaan lisättiin myös suuremmista Avanteista tuttu työlaitteen pikakiinnitys, joka paitsi helpottaa laitteen kytkemistä, myös tukevoittaa työlaitteen kiinnityksen kuormaajaan. ”Työlaitteen kiinnitys on uudessa 200-sarjassa samanlainen kuin suuremmissa koneissa. Nyt myös työlaitteen hydrauliikkaletkujen kiinnitys tapahtuu sarjapikaliittimellä, joten työlaitteen pystyy kytkemään helposti yhdellä kädenliikkeellä – olivat olosuhteet mitkä tahansa.

 

Avantilla lumitöissä

 

Kuormaajassa on vakiovarusteena monitoiminäyttö, joka näyttää kuljettajalle yhdellä silmäyksellä kaiken tarvittavan tiedon aina käyttötunneista polttoaineen määrään ja tieliikennevarustuksen merkkivaloista moottorin varoitusvaloihin. Lisävarusteena uuteen Avant 200 -sarjaan on saatavilla muun muassa L-ohjaamo, jousitettu istuin lämmityksellä, 6-toiminen joystick sekä työvalot.

Enemmän lisävarusteita, esim.
• Jousitettu istuin lämmityksellä
• 6-toiminen joystick
• L-ohjaamo
• Luistonestoventtiili
• LED-työvalosarja: 2 eteen, 1 taakse
• Työlaitteen ohjauskytkinpaketti
• Hydrauliikan takaulosotto
• Tieliikennesarja
• Pyöräpainot
Turvallisuus
• Pitempi akseliväli ja alhaisempi painopiste – parempi stabiliteetti
• ROPS-hyväksytty turvakaari ja FOPS-hyväksytty turvakatto

• Turvavyö
• LED-etuvalot vakiona, LED-työvalosarja (2 eteen, 1 taakse) optiona
• Erinomainen näkyvyys työlaitteelle ja työympäristöön

KEVYT JA KOMPAKTI AVANT PIENKUORMAAJA

 • Runko-ohjattu – erinomainen pihanhoitoon ja pihanrakennusprojekteihin, ei vahingoita nurmikkoa kääntyessään
 • Helppo ajaa ja turvallinen käyttää
 • Edullisin runko-ohjattu Avant-kuormaaja
 • Ammattikäyttöön suunniteltu hydrauliikka
 • Turvakaari katolla vakiovarusteena

 

Tekniset tiedot Avant 220 nostokyky,moottori,nostokorkeus,nopeus

Avant 220 mittakuva pituus,korkeus,leveys

 

LÄHES 100 YHTEENSOPIVAA TYÖLAITETTA

Avantin jo käsitteeksi muodostunut työlaitesarja käsittää yli 100 erilaista työlaitetta. Nämä kaikki on suunniteltu Avant-kuormaajien tasavertaiseksi kumppaniksi seuraavien periaatteiden mukaisesti. Avant 200-sarjaan kaikista työlaitteista sopii lähes kaikki.

Kaikki Avant työlaitteet voit katsoa tästä

Uusi Avant 220 on varustettu myös suuremmista Avanteista tutulla työlaitteen pikakiinnityksellä, joka paitsi helpottaa laitteen kytkemistä, myös tukevoittaa työlaitteen kiinnityksen kuormaajaan. Nyt myös työlaitteen hydrauliikkaletkujen kiinnitys tapahtuu sarjapikaliittimellä, joten työlaitteen pystyy kytkemään helposti yhdellä kädenliikkeellä – olivat olosuhteet mitkä tahansa.

Avant sarjapikaliitin

YHTEENSOPIVUUS

Lyömätön yhdistelmä syntyy vasta kun hyvään peruskoneeseen löytyy juuri siihen suunniteltu työlaitevalikoima. Avantin koko, hydrauliikka ja ominaisuudet ovat täydellisessä tasapainossa työlaitteiden kanssa.

TEHO

Työlaitteiden työtehoon on kiinnitetty erityistä huomiota. Aina pitäen mielessä yhdistelmän kokonaissuorituskyvyn.

KESTÄVYYS

Avant 220 Työlaitevalikoima on suunniteltu kovaan urakointikäyttöön. Kaikki työlaitteet ovat valmistettu hyvin kulutusta kestävistä materiaaleista.

TURVALLISUUS

Turvallisuusnäkökohdat on otettu suunnittelussa erityisesti huomioon.

YMPÄRIVUOTINEN RATKAISU

Avant-kuormaajat ja työlaitteet ovat suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön. Myös Avant 200-sarjan optiot, tekniset ominaisuudet ja työlaitevalikoima on tehty niin talven kylmiin, kuin kesän helteisiin. Avantin ominaisuudet mahdollistavat siis hyvin monipuolisen ympärivuotisen käytön. Laaja työlaitevalikoima varmistaa sen, ettei koneinvestointi seiso tarpeettomana suurta osaa vuodesta vaan sille löytyy hyödyllistä käyttöä jokaisena vuodenaikana.

KOMPAKTI KONE

Kompakti ei aina tarkoita pienitehoista. Avant on lähes poikkeuksetta vastaavantehoisiin runko-ohjattuihin kuormaajiin verrattuna huomattavasti pienempi ulkomitoiltaan. Tämä mahdollistaa erinomaisen näkyvyyden ja tietysti työskentelyn ahtaissa tiloissa. Kompaktin koneen ohjaamossa tunteekin hallitsevan työlaitteen ja työympäristön erittäin hyvin.

HELLÄVARAINEN NURMIKOLLE

Kevyt kone yhdistettynä runko-ohjaukseen mahdollistaa ajamisen nurmipinnoilla, herkkää pintaa vahingoittamatta. Tämä säästää paljon aikaa, koska nurmipintoja ei tarvitse korjata muun urakan valmistuttua. Se mahdollistaa myös kuormaajan käyttämisen tehokkaana ruohonleikkurina.

USKOMATON TEHO-PAINO-SUHDE

Pienestä koosta ja keveydestä huolimatta Avant 200-sarjan nostokyky on varteenotettava, noin 50% koneen omapainosta. Kone on ketterä ja voimakas apuri, jonka ominaisuudet korostuvat etenkin oman pihamaan raskaammissa töissä. Koneen ehdoton etu on pieni omapaino, joka takaa hellävaraisen liikkumisen herkillä pinnoilla. Runko-ohjauksen ansiosta konetta on helppo oppia ajamaan ja tehokkaan kumppanin kanssa työskentely on miellyttävää.

Avant ruohonleikkurina

HELPPO AJAA

Avantin runko-ohjattuja koneita on hyvin helppo oppia ajamaan. Ohjaaminen tapahtuu ohjauspyörän avulla ja itse ajaminen eteen ja taakse kahdella polkimella. Kuormaajan kompaktit ulkomitat helpottavat ajamista, koska kaikki, koko kone ja työlaite näkyvät suoraan kuljettajan istuimelta. Avantilla oppii ajamaan hyvin vain muutaman tunnin kokeilun jälkeen, vaikkei aikaisempaa kokemusta koneesta olisikaan.

NOPEUS

AVANT 200-sarjan mallien maksiminopeus on 10 km/h, joka riittää hyvin pienemmillä alueilla ja työmailla.

SAMA KONE SUORITTAA KAIKKI TEHTÄVÄT

Avant 200-sarjan lähes 100  työlaitteen avulla kuormaajan voi muuntaa täysin joustavasti hyvin erilaisiin töihin. Työlaitteiden vaihto on erittäin helppoa ja nopeaa, eli samalla kuormaajalla voit tehdä kaikki tarvittavat työt vain vaihtamalla työlaitetta.

Etenemiskyky jyrkemmässäkin maastossa on hyvä

EDULLISET KÄYTTÖ- KUSTANNUKSET

Kompakti runko-ohjattu kuormaaja kuluttaa huomattavan vähän polttoainetta ja käytännön ajossa 200-sarjan kuormaajilla pääsee usein jopa alle 2,5 l/h kulutuslukemiin. Runko-ohjauksen vuoksi myös renkaiden kulutus normaaliolosuhteissa on minimaalinen.

Yksinkertainen ja selkeä perusrakenne sekä laadukkaat komponentit vähentävät merkittävästi huoltotarvetta. Vähäinen elektroniikan määrä ja tunnettujen komponenttien käyttö alentaa huoltojen hintaa. Varaosat ovat helposti ja nopeasti saatavilla koko maassa.
Teemme Avant huollot edullisesti Uudellamaalla.Ammattitaitoinen henkilökuntamme huoltaa Avant kuormaajasi nopeasti, tarkasti ja tinkimättömällä ammattitaidolla.

AVANT 220 KOMPAKTI JA VAHVA RAKENNE

Avant-kuormaajia on koeteltu sekä Antarktiksen viimassa että Lähi-idän kuumuudessa. Vahva kokemus monilta eri työmailta monissa eri ilmastoissa on koostanut vahvan rakenteen joka kestää työtä rikkoutumatta.

OMINAISUUDET OIKEASSA SUHTEESSA

Avant 220 on edullisin Avantin runko-ohjattu kuormaaja. Avant 200-sarjan kuormaajien  maksiminopeus on 10 km/h.

Pienestä koosta ja keveydestä huolimatta 200-sarjan nostokyky on varteenotettava, noin 50% koneen omapainosta.  Avant 200-sarjan kuormaaja on erinomainen pihanhoitoon ja pienempiin pihanrakennusprojekteihin. Pienen kokonsa vuoksi se ei myöskään vaadi suurta säilytystilaa ja on helppo kuljettaa esimerkiksi kodin ja mökin välillä.

MONIPUOLISUUS

Avant 200-sarjan pieni koko ja helppo hallittavuus tekevät koneesta todella monipuolisen peruskoneen moneen eri käyttötarkoitukseen ja –kohteeseen. Koneessa on riittävästi potkua, joka takaa tehokkaan ympäri vuotisen työskentelyn. Koneen sopiva koko ja helppo hallittavuus korostuvat varsinkin silloin kun koneella on useita, ei niin kokeneita, käyttäjiä. Työskentelyturvallisuus on huippuluokkaa, ROPS-turvaohjaamo on kuormaajan vakiovaruste. Koneen huoltokohteet ovat helposti saatavilla ja koneen ylläpitäminen on helppoa.

MUKAVUUS

Työskentely Avant 200-sarjalla on helppoa ja huoletonta. Työskentelymukavuuteen on kiinnitetty erityisesti huomiota ja työlaitteita kehitetty yksityiskäyttöasiakkaiden tarpeita silmällä pitäen. Kuormaaja lisää pihatöiden tehokkuutta ja säästää aikaa. Avantilla työskentely on perheen yhteistä aikaa, pihatalkoot helpottuvat ja hyväntuulinen henki oman pihan pihahommissa säilyy.

ERINOMAINEN NÄKYVYYS

Kaikissa Avanteissa on keskitytty siihen, että kuljettaja näkee ohjaamosta koko koneen; edestä, takaa ja sivuilta. Sama pätee sekä turvakaarellisiin, että lämmitetyllä ohjaamolla varustettuihin kuormaajiin.

Kuormaajan eturunkoon sijoitettu ohjaamo on toinen tärkeä tekijä näkyvyyden kannalta. Se tarjoaa parhaan näkyvyyden työlaitteelle ja työskentelyyn. Koska kuljettaja istuu mahdollisimman lähellä työlaitetta on tuntuma työhön paras mahdollinen.

VAKAUS

Kaikissa Avantin runko-ohjatuissa kuormaajissa on sivusuunnassa jäykkä runkonivel. Tämä on tärkein yksittäinen tekijä, jonka avulla saavutetaan Avantin erinomainen vakaus kaikissa tilanteissa. Runkonivelen lisäksi Avant-kuormaajissa painopiste on viety mahdollisimman alas, mikä osaltaan lisää koneen vakautta.

Lisää avant kuormaimia voit katsoa tästä linkistä 

TURVAKAARI VAKIONA

Kaikissa 200-sarjan kuormaajissa on ROPS-hyväksytty turvakaari vakiovarusteena.

ammattikäyttöön tarkoitettu kuormaaja tarjoaa edeltäjänsä tavoin aktiivisille ihmisille apua pihanhoidossa, lumitöissä, pihanrakennusprojekteissa ja kiinteistönhoidossa. Ammattikäytössä 200-sarja on erinomainen työkalu tiloihin, joissa tarvitaan kevyttä ja kompaktia konetta. Kiinteistönhoito, lumityöt ja jopa tietyt purkutyöt onnistuvat ulkomitoiltaan pieneltä 200-sarjan koneelta myös ammattikäytössä.

”Uusi Avant 200-sarja tarjoaa etupäässä enemmän voimaa, käyttömukavuutta ja lisävarusteita. Niiden lisäksi myös käytön helppoutta ja turvallisuutta on edelleen parannettu. Koska kone on suunniteltu pääosin yksityishenkilöille olemme kiinnittäneet erityistä huomiota käytön helppouteen ja mukavuuteen. Koneen käyttämisen täytyy olla vaivatonta, vaikka kuljettaja ei välttämättä ole ammattimainen koneen käyttäjä. Nämä asiat näkyvät koneessa muun muassa parantuneena työlaitteen kiinnityksenä, näkyvyytenä, lisääntyneenä jalka- ja säilytystilana sekä uutena monitoiminäyttönä kuormaajan ohjaamossa”

Varaosat Avant kuormaimiin www.varaosat.eu

 

 

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Avant 220 A21675”