Avant 225 i Pienkuormaaja  A21687
Avant 225 i Pienkuormaaja  A21687
Avant 225 i Pienkuormaaja  A21687
Avant 225 i Pienkuormaaja  A21687
Avant 225 i Pienkuormaaja  A21687
Avant 225 i Pienkuormaaja  A21687
Avant 225 i Pienkuormaaja  A21687
Avant 225 i Pienkuormaaja  A21687
Avant 225 i Pienkuormaaja  A21687
Avant 225 i Pienkuormaaja  A21687
Avant 225 i Pienkuormaaja  A21687
Avant 225 i Pienkuormaaja  A21687
Avant 225 i Pienkuormaaja  A21687
Avant 225 i Pienkuormaaja  A21687

Avant 225 i Pienkuormaaja A21687

18 445,00 

Veroton: 14 875,00  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Valitse lisävarusteet

Valitsemasi tuotteet
  Yhteensä: 18 445,00 

  Tuotekuvaus

  Avant kuormaajat hetitoimitukseen tästä

   

  Uusi 200-sarja verrattuna edelliseen
  • Avant-pikakiinnitys työlaitteille (sama kuin isommissa Avanteissa)
  • Sarjapikaliitin työlaitteiden hydrauliikkaletkuille
  • Tilavampi ohjaamo: enemmän jalka- ja säilytystilaa
  • Monitoiminäyttö: polttoaine- ja tuntimittari, moottorin varoitusvalot,
  tieliikennevarustuksen merkkivalot
  • Suurempi polttoainesäiliö (14 l)
  • Tehokkaampi akku (47 Ah)
  • Automaattinen ajon vapautus
  Uusi Avant 225 elektronisella polttoaineen ruiskutuksella varustetulla
  25 hv bensiinimoottorilla: käynnistyy helposti joka tilanteessa, ei
  tarvitse rikastinta
  • Työlaitehydrauliikan tuotto jopa 50 l/min

  Rahoitus järjestyy ilman käsirahaa

  Saatavilla enemmän lisävarusteita, esim.
  • Jousitettu istuin lämmityksellä
  • 6-toiminen joystick
  • L-ohjaamo
  • Luistonestoventtiili
  • LED-työvalosarja: 2 eteen, 1 taakse
  • Työlaitteen ohjauskytkinpaketti
  • Hydrauliikan takaulosotto
  • Tieliikennesarja
  • Pyöräpainot
  Turvallisuus
  • Pitempi akseliväli ja alhaisempi painopiste – parempi stabiliteetti
  • ROPS-hyväksytty turvakaari ja FOPS-hyväksytty turvakatto

  • Turvavyö
  • LED-etuvalot vakiona, LED-työvalosarja (2 eteen, 1 taakse) optiona
  • Erinomainen näkyvyys työlaitteelle ja työympäristöön

  Lisää Avantteja voit katsoa vaikka täältä

  Avant 200 -sarjan teknisesti merkittävimmistä uudistuksista on kuormaajan rungossa. Kone on edeltäjäänsä 2 cm leveämpi ja 6 cm pidempi, mikä muun muassa parantaa koneen stabiliteettia. Kuljettajalle rungon muutokset näkyvät erityisesti parempana ergonomiana ja suurempana jalkatilana. Uudistuneen rungon myötä kuormaajassa on myös aiempaa enemmän säilytystilaa. Lisäksi Avant kuormaajan polttoainesäiliö ja akku ovat huomattavasti aiempia suuremmat.

  Uudistuksessa 200-sarjan kuormaajaan lisättiin myös suuremmista Avanteista tuttu työlaitteen pikakiinnitys, joka paitsi helpottaa laitteen kytkemistä, myös tukevoittaa työlaitteen kiinnityksen kuormaajaan. ”Työlaitteen kiinnitys on uudessa 200-sarjassa samanlainen kuin suuremmissa koneissa. Nyt myös työlaitteen hydrauliikkaletkujen kiinnitys tapahtuu sarjapikaliittimellä, joten työlaitteen pystyy kytkemään helposti yhdellä kädenliikkeellä – olivat olosuhteet mitkä tahansa.

  Kuormaajassa on vakiovarusteena monitoiminäyttö, joka näyttää kuljettajalle yhdellä silmäyksellä kaiken tarvittavan tiedon aina käyttötunneista polttoaineen määrään ja tieliikennevarustuksen merkkivaloista moottorin varoitusvaloihin. Lisävarusteena uuteen Avant 200 -sarjaan on saatavilla muun muassa L-ohjaamo, jousitettu istuin lämmityksellä, 6-toiminen joystick sekä työvalot.

  KEVYT JA KOMPAKTI AVANT PIENKUORMAAJA

  • Runko-ohjattu – erinomainen pihanhoitoon ja pihanrakennusprojekteihin, ei vahingoita nurmikkoa kääntyessään

  • Helppo ajaa ja turvallinen käyttää

  • Edullisin runko-ohjattu Avant-kuormaaja

  • Ammattikäyttöön suunniteltu hydrauliikka

  • Turvakaari katolla vakiovarusteena

   

  LÄHES 100 YHTEENSOPIVAA TYÖLAITETTA

  Avantin jo käsitteeksi muodostunut työlaitesarja käsittää yli 100 erilaista työlaitetta. Nämä kaikki on suunniteltu Avant-kuormaajien tasavertaiseksi kumppaniksi seuraavien periaatteiden mukaisesti. Avant 200-sarjaan kaikista työlaitteista sopii lähes kaikki.

  Uusi 200-sarja on varustettu myös suuremmista Avanteista tutulla työlaitteen pikakiinnityksellä, joka paitsi helpottaa laitteen kytkemistä, myös tukevoittaa työlaitteen kiinnityksen kuormaajaan. Nyt myös työlaitteen hydrauliikkaletkujen kiinnitys tapahtuu sarjapikaliittimellä, joten työlaitteen pystyy kytkemään helposti yhdellä kädenliikkeellä – olivat olosuhteet mitkä tahansa.

  YHTEENSOPIVUUS

  Avant sarjapikaliitin

  Lyömätön yhdistelmä syntyy vasta kun hyvään peruskoneeseen löytyy juuri siihen suunniteltu työlaitevalikoima. Avantin koko, hydrauliikka ja ominaisuudet ovat täydellisessä tasapainossa työlaitteiden kanssa.

  TEHO

  Työlaitteiden työtehoon on kiinnitetty erityistä huomiota. Aina pitäen mielessä yhdistelmän kokonaissuorituskyvyn.

  Työlaitevalikoima on suunniteltu kovaan urakointikäyttöön. Kaikki työlaitteet ovat valmistettu hyvin kulutusta kestävistä materiaaleista.

  TURVALLISUUS

  Turvallisuusnäkökohdat on otettu suunnittelussa erityisesti huomioon.

  Avant-kuormaajat ja työlaitteet ovat suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön. Myös Avant 200-sarjan optiot, tekniset ominaisuudet ja työlaitevalikoima on tehty niin talven kylmiin, kuin kesän helteisiin. Avantin ominaisuudet mahdollistavat siis hyvin monipuolisen ympärivuotisen käytön. Laaja työlaitevalikoima varmistaa sen, ettei koneinvestointi seiso tarpeettomana suurta osaa vuodesta vaan sille löytyy hyödyllistä käyttöä jokaisena vuodenaikana.

  KOMPAKTI KONE

  Kompakti ei aina tarkoita pienitehoista. Avant on lähes poikkeuksetta vastaavantehoisiin runko-ohjattuihin kuormaajiin verrattuna huomattavasti pienempi ulkomitoiltaan. Tämä mahdollistaa erinomaisen näkyvyyden ja tietysti työskentelyn ahtaissa tiloissa. Kompaktin koneen ohjaamossa tunteekin hallitsevan työlaitteen ja työympäristön erittäin hyvin.

  HELLÄVARAINEN NURMIKOLLE

  Kevyt kone yhdistettynä runko-ohjaukseen mahdollistaa ajamisen nurmipinnoilla, herkkää pintaa vahingoittamatta. Tämä säästää paljon aikaa, koska nurmipintoja ei tarvitse korjata muun urakan valmistuttua. Se mahdollistaa myös kuormaajan käyttämisen tehokkaana ruohonleikkurina.

  TEHOKKUUS

  Pienestä koosta ja keveydestä huolimatta 200-sarjan nostokyky on varteenotettava, noin 50% koneen omapainosta. Kone on ketterä ja voimakas apuri, jonka ominaisuudet korostuvat etenkin oman pihamaan raskaammissa töissä. Koneen ehdoton etu on pieni omapaino, joka takaa hellävaraisen liikkumisen herkillä pinnoilla. Runko-ohjauksen ansiosta konetta on helppo oppia ajamaan ja tehokkaan kumppanin kanssa työskentely on miellyttävää.

  HELPPO AJAA

  Avantin runko-ohjattuja koneita on hyvin helppo oppia ajamaan. Ohjaaminen tapahtuu ohjauspyörän avulla ja itse ajaminen eteen ja taakse kahdella polkimella. Kuormaajan kompaktit ulkomitat helpottavat ajamista, koska kaikki, koko kone ja työlaite näkyvät suoraan kuljettajan istuimelta. Avantilla oppii ajamaan hyvin vain muutaman tunnin kokeilun jälkeen, vaikkei aikaisempaa kokemusta koneesta olisikaan.

   NOPEUS

  AVANT 200-sarjan mallien maksiminopeus on 10 km/h, joka riittää hyvin pienemmillä alueilla ja työmailla.

  SAMA KONE SUORITTAA KAIKKI TEHTÄVÄT

  Avant 225  lähes 100  työlaitteen avulla kuormaajan voi muuntaa täysin joustavasti hyvin erilaisiin töihin. Työlaitteiden vaihto on erittäin helppoa ja nopeaa, eli samalla kuormaajalla voit tehdä kaikki tarvittavat työt vain vaihtamalla työlaitetta.

  Yksinkertainen ja selkeä perusrakenne sekä laadukkaat komponentit vähentävät merkittävästi huoltotarvetta. Vähäinen elektroniikan määrä ja tunnettujen komponenttien käyttö alentaa huoltojen hintaa. Varaosat ovat helposti ja nopeasti saatavilla koko maassa.

  Avant-kuormaajia on koeteltu sekä Antarktiksen viimassa että Lähi-idän kuumuudessa. Vahva kokemus monilta eri työmailta monissa eri ilmastoissa on koostanut vahvan rakenteen joka kestää työtä rikkoutumatta.

  Avant 220 on edullisin Avantin runko-ohjattu kuormaaja. Avant 200-sarjan kuormaajien  maksiminopeus on 10 km/h.

  Pienestä koosta ja keveydestä huolimatta 200-sarjan nostokyky on varteenotettava, noin 50% koneen omapainosta.  Avant 200-sarjan kuormaaja on erinomainen pihanhoitoon ja pienempiin pihanrakennusprojekteihin. Pienen kokonsa vuoksi se ei myöskään vaadi suurta säilytystilaa ja on helppo kuljettaa esimerkiksi kodin ja mökin välillä.

   MONIPUOLISUUS

  Avant 200-sarjan pieni koko ja helppo hallittavuus tekevät koneesta todella monipuolisen peruskoneen moneen eri käyttötarkoitukseen ja –kohteeseen. Koneessa on riittävästi potkua, joka takaa tehokkaan ympäri vuotisen työskentelyn. Koneen sopiva koko ja helppo hallittavuus korostuvat varsinkin silloin kun koneella on useita, ei niin kokeneita, käyttäjiä. Työskentelyturvallisuus on huippuluokkaa, ROPS-turvaohjaamo on kuormaajan vakiovaruste. Koneen huoltokohteet ovat helposti saatavilla ja koneen ylläpitäminen on helppoa.

  MUKAVUUS

  Työskentely Avant 200-sarjalla on helppoa ja huoletonta. Työskentelymukavuuteen on kiinnitetty erityisesti huomiota ja työlaitteita kehitetty yksityiskäyttöasiakkaiden tarpeita silmällä pitäen. Kuormaaja lisää pihatöiden tehokkuutta ja säästää aikaa. Avantilla työskentely on perheen yhteistä aikaa, pihatalkoot helpottuvat ja hyväntuulinen henki oman pihan pihahommissa säilyy.

   

  ERINOMAINEN NÄKYVYYS

  Kaikissa Avanteissa on keskitytty siihen, että kuljettaja näkee ohjaamosta koko koneen; edestä, takaa ja sivuilta. Sama pätee sekä turvakaarellisiin, että lämmitetyllä ohjaamolla varustettuihin kuormaajiin.

  Kuormaajan eturunkoon sijoitettu ohjaamo on toinen tärkeä tekijä näkyvyyden kannalta. Se tarjoaa parhaan näkyvyyden työlaitteelle ja työskentelyyn. Koska kuljettaja istuu mahdollisimman lähellä työlaitetta on tuntuma työhön paras mahdollinen.

   

  VAKAUS

  Kaikissa Avantin runko-ohjatuissa kuormaajissa on sivusuunnassa jäykkä runkonivel. Tämä on tärkein yksittäinen tekijä, jonka avulla saavutetaan Avantin erinomainen vakaus kaikissa tilanteissa. Runkonivelen lisäksi Avant-kuormaajissa painopiste on viety mahdollisimman alas, mikä osaltaan lisää koneen vakautta.

   TURVAKAARI VAKIONA

  Kaikissa 200-sarjan kuormaajissa on ROPS-hyväksytty turvakaari vakiovarusteena.

   Videoita Avant 225 kuormaajasta voit katsoa tästä 

  ammattikäyttöön tarkoitettu Avant 225 kuormaaja tarjoaa edeltäjänsä tavoin aktiivisille ihmisille apua pihanhoidossa, lumitöissä, pihanrakennusprojekteissa ja kiinteistönhoidossa. Ammattikäytössä 200-sarja on erinomainen työkalu tiloihin, joissa tarvitaan kevyttä ja kompaktia konetta. Kiinteistönhoito, lumityöt ja jopa tietyt purkutyöt onnistuvat ulkomitoiltaan pieneltä 200-sarjan koneelta myös ammattikäytössä.

  Avant ohjaamo

  Avantin ohjaamo on tilava

  avant penkki

  Avant jousitettu istuin lämmityksellä

  Mittaristo_avant

  Avantin uusi mittaristo

  6 toiminen joystick

  Lisävarusteena saatava Joystick jolla ohjaat helpolla työhydraulikkaa irtoittamatta kättäsi hallinta laitteista

  Avant kiinnike

  Kiinnike on sama kuin isommissakin Avant kuormaimissa.

  sarjapikaliitin

  Avantissa on vakiona sarjapikaliitin joka mahdollistaa helpon ja nopean työlaite kytkennän

  avant 225 vasen sivu

  Avant 225 on helppo kulkea

  Avant 225 takaa

  ”Uusi Avant 200-sarja tarjoaa etupäässä enemmän voimaa, käyttömukavuutta ja lisävarusteita. Niiden lisäksi myös käytön helppoutta ja turvallisuutta on edelleen parannettu. Koska kone on suunniteltu pääosin yksityishenkilöille olemme kiinnittäneet erityistä huomiota käytön helppouteen ja mukavuuteen. Koneen käyttämisen täytyy olla vaivatonta, vaikka kuljettaja ei välttämättä ole ammattimainen koneen käyttäjä. Nämä asiat näkyvät koneessa muun muassa parantuneena työlaitteen kiinnityksenä, näkyvyytenä, lisääntyneenä jalka- ja säilytystilana sekä uutena monitoiminäyttönä kuormaajan ohjaamossa”

  Uusi Avant 225 kuormaaja Helsingissä

  Uusi Avant 225 kuormaaja Helsingissä

  Rahoitus järjestyy

  Kone valmistettu Suomessa linkki valmistajan sivuille www.avant.fi

  Takuu ja huolto

  Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
  Lue lisää takuusta.

  Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

  Tuotearvostelut

  Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Avant 225 i Pienkuormaaja A21687”