Avant 420

Tuotenumero:

Suosittu

 Hinnat alk peruskone: 20.622€ rahoitus järjestyy alk 199€/kk
Avant 420 Hinnat alk 21035€ sis alv
kauttamme rahoitus ilman käsirahaa
Katso koneet hetitoimitukseen tästä
 Hinnat alk Peruskone 21456€
Vakiovarusteet Avant 420 kuormaajassa.
• Hydrauliöljynjäähdytin
• Mittaristo 420: tuntimittari, sähköinen polttoainemittari, lämpömittari• Tyyppihyväksytty ROPS-turvakaari + FOPS-turvakatto
• Työvalot, 2 kpl
• Hydrostaattinen neliveto, napamoottorit joka pyörässä
• Vakiorenkaat 23 x 8.50 – 12, traktorikuvio
• Vihreä Avant perusistuin
• 20 l polttoainesäiliö
• Sarjapikaliitin työhydrauliikan ulosotossa

21 456  sis alv 24%

alk. 320,22 €/kk
385,88/kk
60kk maksuajalla
Vainikka Rahoitus
320,22/kk
72kk maksuajalla
Vainikka Rahoitus

Kysy lisätietoja

info@konetalovainikka.fi

Chat-asiakaspalvelu

Ark. 09-17 La. 10-14

Kuvaus

AVANT 420 KEVYT JA TALOUDELLINEN TYÖJUHTA

  • Avant 420 Erinomainen valinta hevostiloille,

    maatalouteen purkutyömaille tai yksityiskäyttöön

  • Monipuolinen työlaitevalikoma

  • Teleskooppipuomi lisävarusteena

  • Helppo ajaa

 

Ohjaamo vaihtoehdot

Avantissa on aina vakiona sävytetyllä pleksikatolla varustettu ROPS-hyväksytty turvakaari ja FOPS-hyväksytty turvakatto. Sen lisäksi on tarjolla peräti kolme eritasoista ohjaamovaihtoehtoa:

L

AVANT L-ohjaamo on erinomainen ja edullinen vaihtoehto silloin, kun kuljettaja haluaa suojaa sadetta, tuulta ja lumituiskua vastaan. Se lisää merkittävästi ajomukavuutta ja työolosuhteita roppakaupalla. Ohjaamo rakennetaan suoraan osaksi ROPS-turvakaarta, jolloin turvallisuus on taattu. Ohjaamo muodostuu takaseinästä, oikeanpuoleisesta sivuikkunasta ja tuulilasista, joka on varustettu pyyhkijällä. Tieliikennesarja on saatavilla lisävarusteena

Avantin jo käsitteeksi muodostunut työlaitesarja käsittää yli 100 erilaista työlaitetta. Nämä kaikki on suunniteltu Avant-kuormaajien tasavertaiseksi kumppaniksi seuraavien periaatteiden mukaisesti.

Lyömätön yhdistelmä syntyy vasta kun hyvään peruskoneeseen löytyy juuri siihen suunniteltu työlaitevalikoima. Avantin koko, hydrauliikka ja ominaisuudet ovat täydellisessä tasapainossa työlaitteiden kanssa.

TEHO

Työlaitteiden työtehoon on kiinnitetty erityistä huomiota. Aina pitäen mielessä yhdistelmän kokonaissuorituskyvyn.
Työlaitevalikoima on suunniteltu kovaan urakointikäyttöön. Kaikki työlaitteet ovat valmistettu hyvin kulutusta kestävistä materiaaleista.
Turvallisuusnäkökohdat on otettu suunnittelussa erityisesti huomioon.

YMPÄRIVUOTINEN RATKAISU

Avant 420 -kuormaajat ja työlaitteet ovat suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön. Kuormaajien ohjaamovaihtoehdot, työvalo-optiot ja tekniset ratkaisut on tehty niin talven kylmiin, kuin kesän helteisiin. Avantin ominaisuudet mahdollistavat siis hyvin monipuolisen ympärivuotisen käytön. Laaja työlaitevalikoima varmistaa sen, ettei koneinvestointi seiso tarpeettomana suurta osaa vuodesta vaan sille löytyy hyödyllistä käyttöä jokaisena vuodenaikana. Kaikki työlaitteet voit katsoa tästä

KOMPAKTI KONE

Kompakti ei aina tarkoita pienitehoista. Avant on lähes poikkeuksetta vastaavantehoisiin runko-ohjattuihin kuormaajiin verrattuna huomattavasti pienempi ulkomitoiltaan. Tämä mahdollistaa erinomaisen näkyvyyden ja tietysti työskentelyn ahtaissa tiloissa. Kompaktin koneen ohjaamossa tunteekin hallitsevan työlaitteen ja työympäristön erittäin hyvin.

HELLÄVARAINEN NURMIKOLLE

Kevyt kone yhdistettynä runko-ohjaukseen mahdollistaa ajamisen nurmipinnoilla, herkkää pintaa vahingoittamatta. Tämä säästää paljon aikaa, koska nurmipintoja ei tarvitse korjata muun urakan valmistuttua. Se mahdollistaa myös kuormaajan käyttämisen tehokkaana ruohonleikkurina.

TELESKOOPPIPUOMI

Teleskooppipuomi on ollut Avantin tavaramerkki jo pitkään. Se mahdollistaa sekä peruskoneen kompaktin rakenteen, että erinomaiset nosto-ominaisuudet. Puomin ollessa sisässä on mahdollista nostaa suuria taakkoja ja puomin teleskooppi ulkona saavutetaan erinomainen ulottuvuus ja nostokorkeus. Usein ulottuma on jopa nostokorkeutta tärkeämpi ominaisuus.

TYÖLAITEKYTKENTÄ

Nopeat työlaitteen vaihdot mahdollistaa Avant 420  erinomaisen yksinkertainen ja helppo työlaitekytkentä. Mekaaninen työlaitekytkentä on nopea ja puoliautomaattinen. Se tarkoittaa, että työlaitekytkentä voidaan lukita suoraan ohjaamosta käsin kallistamalla työlaitetta riittävästi taaksepäin. Saatavilla on myös täysin ohjaamosta käytettävä hydraulinen pikakiinnityslevy. Se avataan ja lukitaan kuormaajan ohjaamosta sähköpainikkeen avulla.

Avantin hydraulinen pikakiinnitys on markkinoiden kehittynein. Työlaitteen hydraliletkut kytketään sarjapikaliittimen avulla, joka kytkee kaikki letkut samanaikaisesti helppokäyttöisen mekanismin avulla. Kytkentä toimii kaikissa tilanteissa, eikä järjestelmässä oleva vastapaine hankaloita kytkentää. Järjestelmä on myös käytännössä vuotovapaa, eli työlaitteiden vaihtaminen ei ole enää sotkuista puuhaa.

Avant sarjapikaliitin

 

HELPPO AJAA

Avantin runko-ohjattuja koneita on hyvin helppo oppia ajamaan. Ohjaaminen tapahtuu ohjauspyörän avulla ja itse ajaminen eteen ja taakse kahdella polkimella. Kuormaajan kompaktit ulkomitat helpottavat ajamista, koska kaikki, koko kone ja työlaite näkyvät suoraan kuljettajan istuimelta. Avantilla oppii ajamaan hyvin vain muutaman tunnin kokeilun jälkeen, vaikkei aikaisempaa kokemusta koneesta olisikaan.

NOPEUS

AVANT 400-sarjan mallien maksiminopeus on 12 km/h, joka riittää hyvin pienemmillä alueilla ja työmailla.

SAMA KONE SUORITTAA KAIKKI TEHTÄVÄT

Avantin yli 100 työlaitteen avulla kuormaajan voi muuntaa täysin joustavasti hyvin erilaisiin töihin. Työlaitteiden vaihto on erittäin helppoa ja nopeaa, eli samalla kuormaajalla voit tehdä kaikki tarvittavat työt vain vaihtamalla työlaitetta.

Avant 420 : EDULLISET KÄYTTÖKUSTANNUKSET

Kompakti runko-ohjattu kuormaaja kuluttaa huomattavan vähän polttoainetta ja käytännön ajossa 400-sarjan kuormaajilla pääsee usein jopa alle 2 l/h kulutuslukemiin. Runko-ohjauksen vuoksi myös renkaiden kulutus normaaliolosuhteissa on minimaalinen.

Yksinkertainen ja selkeä perusrakenne sekä laadukkaat komponentit vähentävät merkittävästi huoltotarvetta. Vähäinen elektroniikan määrä ja tunnettujen komponenttien käyttö alentaa huoltojen hintaa.

KOMPAKTI JA VAHVA RAKENNE

Avant-kuormaajia on koeteltu sekä Antarktiksen viimassa että Lähi-idän kuumuudessa. Vahva kokemus monilta eri työmailta monissa eri ilmastoissa on koostanut vahvan rakenteen joka kestää työtä rikkoutumatta.

 

ERINOMAINEN NÄKYVYYS

Kaikissa Avanteissa on keskitytty siihen, että kuljettaja näkee ohjaamosta koko koneen edestä, takaa ja sivuilta. Sama pätee sekä turvakaarellisiin, että lämmitetyllä ohjaamolla varustettuihin kuormaajiin.

Kuormaajan eturunkoon sijoitettu ohjaamo on toinen tärkeä tekijä näkyvyyden kannalta. Se tarjoaa parhaan näkyvyyden työlaitteelle ja työskentelyyn. Koska kuljettaja istuu mahdollisimman lähellä työlaitetta on tuntuma työhön paras mahdollinen.

Kolmas tärkeä tekijä näkyvyyden kannalta on Avantin epäkeskeinen teleskooppipuomi. Keskilinjalta sivuun sijoitettu teleskooppipuomi tarjoaa erinomaisen näkyvyyden eteenpäin kaikissa puomin asennoissa.

Avant näkyvyys on loistava joka suuntaan.

VAKAUS

Kaikissa Avantin runko-ohjatuissa kuormaajissa on sivusuunnassa jäykkä runkonivel. Tämä on tärkein yksittäinen tekijä, jonka avulla saavutettaan Avantin erinomainen vakaus kaikissa tilanteissa. Runkonivelen lisäksi Avant-kuormaajissa painopiste on viety mahdollisimman alas, mikä osaltaan lisää koneen vakautta.

TURVAKAARI JA TURVAKATTO VAKIONA

Kaikissa 400-sarjan kuormaajissa on ROPS-hyväksytty turvakaari ja FOPS-hyväksytty turvakatto vakiovarusteena.

YLIKUORMAVAROITIN

Kaikki 400-sarjan kuormaajat on varustettu ylikuormavaroittimella, joka varoittaa kuljettajaa, jos nostettava kuorma on liian suuri. Järjestelmä varoittaa äänimerkillä hyvissä ajoin jolloin kuljettajalle jää riittävästi aikaa laskea taakka turvallisesti maahan.

 

https://www.youtube.com/watch?v=ejQQIb6G7P0
Videoita Avant kuormaajassa töissä voit katsoa youtube kanavaltamme

Valmistajan sivut www.avant.fi

lisää Avantteja https://konetalovainikka.fi/kategoria/avant-pienkuormaajat/avant-kuormaajat/

 

Vertailussa Avant vs Bobcat vs Norcar vs Shefer ja jne

Kaikki saatavissa olevat Avant työlaitteet voit katsoa tästä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Avant 420”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *