Avant 423 Pienkuormaaja   A424315

Avant 423 Pienkuormaaja A424315

24 370,00 

Veroton: 19 653,23  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Tuotekuvaus

KEVYT JA TALOUDELLINEN TYÖJUHTA
400-sarjan pienkuormaaja on kevyt ja taloudellinen voimanpesä, jonka muunneltavuus tekee siitä sopivan vaihtoehdon lähes työhön kuin työhön. Avant 400-sarjan pienkuormaajien suosion takana on monta etua:

  • Erinomainen valinta hevostiloille,
  • maatalouteen tai yksityiskäyttöön
  • Monipuolinen työlaitevalikoma
  • Teleskooppipuomi lisävarusteena
  • Helppo ajaa
  • Ohjaamo L saatavilla

AVANT 423

Uusi Avant 423 korvaa Avant 420 pienkuormaajan

Varustettu Kubotan 22 hv dieselmoottorilla – enemmän tehoa ja vääntöä varsinkin alakierroksilla

• Suurempi työhydrauliikan tuotto, 34 l/min • Matalampi käyntiääni

Vakiovarusteet 400-sarjassa

• Hydrauliöljynjäähdytin
• Mittaristo 423: tuntimittari, sähköinen polttoainemittari, lämpömittari • Tyyppihyväksytty ROPS-turvakaari + FOPS-turvakatto
• LED-etuvalot (1000 lumen) etukatteessa
• Hydrostaattinen neliveto, napamoottorit joka pyörässä
• Vakiorenkaat 23 x 8.50 – 12, traktorikuvio
• Vihreä Avant perusistuin
• 20 l polttoainesäiliö
• Sarjapikaliitin työhydrauliikan ulosotossa

Vahva peruskone hyvällä teho-painosuhteella

  • Runko-ohjattu kuormaaja pihan hoitoon, puutarhaan, mökille, talleille, maatalouteen yms.
  • Nostokyky yli 500 kg, paino noin 1.000 kg – mahdollistaa työskentelyn painorajoitetuissa tiloissa sekä helpon siirrettävyyden peräkärryllä
  • Monipuolinen kone ympärivuotiseen käyttöönAvant 420 poistuu valikoimasta v. 2018 aikana

TEHOKAS  Avant PIENKUORMAAJA
400-sarjan pienkuormaajat tarjoavat tehokkuutta työskentelyyn. Helposti käytettävä ja kevyt pienkuormaaja sopii lähes työhön kuin työhön kaikkina vuodenaikoina.

Kevyitä pienkuormaajia voidaan käyttää myös herkemmillä alustoilla eikä esimerkiksi nurmikon puolesta tarvitse pelätä. Kokoonsa ja keveyteensä nähden 400-sarja tarjoaa paljon suorituskykyä ja nostovoimaa, joiden avulla suoriudut helposti tilan tai pihapiirin töistä.

TYÖLAITTEET MONIPUOLISTAVAT PIENKUORMAAJAN KÄYTTÖÄ
Laaja työlaitevalikoima mahdollistaa pienkuormaajan monipuolisen käytön, mikä tekee 400-sarjan pienkuormaajista erinomaisia esimerkiksi maa- ja hevostiloilla. Sama pienkuormaaja mukautuu esimerkiksi kaivuutöihin, maa-ainesten ja muiden kuormien siirtämiseen lukuisten muiden töiden ohella.

OMINAISUUDET OIKEASSA SUHTEESSA
Pienestä koosta ja keveydestä huolimatta 400-sarjan nostokyky on varteenotettava, noin 50% koneen omapainosta. Koneen kääntösäde on alle kaksi metriä, joten kone kääntyy käytännössä lähes paikallaan. Lisävarusteena saatavan teleskooppipuomin avulla nostokorkeus on 2,8 metriä, eli ulottuvuus on erittäin hyvä.

MONIPUOLISUUS
Avant 400-sarjan pieni koko ja helppo hallittavuus tekevät koneesta todella monipuolisen peruskoneen moneen eri käyttötarkoitukseen ja –kohteeseen. Koneessa on riittävästi potkua, joka takaa tehokkaan ympäri vuotisen työskentelyn. Koneen sopiva koko ja helppo hallittavuus korostuvat varsinkin silloin kun koneella on useita, ei niin kokeineita, käyttäjiä. Avant 400-sarjan teho riittää lähes kaikkien Avant-työlaitteiden käyttöön. Työskentelyturvallisuus on huippuluokkaa, ROPS-turvaohjaamo on kuormaajan vakiovaruste. Koneen huoltokohteet ovat helposti saatavilla ja koneen ylläpitäminen on helppoa.

TELESKOOPPIPUOMI
Teleskooppipuomi on ollut Avantin tavaramerkki jo pitkään. Se mahdollistaa sekä peruskoneen kompaktin rakenteen, että erinomaiset nosto-ominaisuudet. Puomin ollessa sisässä on mahdollista nostaa suuria taakkoja ja puomin teleskooppi ulkona saavutetaan erinomainen ulottuvuus ja nostokorkeus. Usein ulottuma on jopa nostokorkeutta tärkeämpi ominaisuus.

TYÖLAITEKYTKENTÄ
Nopeat työlaitteen vaihdot mahdollistaa Avantin erinomaisen yksinkertainen ja helppo työlaitekytkentä. Mekaaninen työlaitekytkentä on nopea ja puoliautomaattinen. Se tarkoittaa, että työlaitekytkentä voidaan lukita suoraan ohjaamosta käsin kallistamalla työlaitetta riittävästi taaksepäin. Saatavilla on myös täysin ohjaamosta käytettävä hydraulinen pikakiinnityslevy. Se avataan ja lukitaan kuormaajan ohjaamosta sähköpainikkeen avulla.

Avantin hydraulinen pikakiinnitys on markkinoiden kehittynein. Työlaitteen hydraliletkut kytketään sarjapikaliittimen avulla, joka kytkee kaikki letkut samanaikaisesti helppokäyttöisen mekanismin avulla. Kytkentä toimii kaikissa tilanteissa, eikä järjestelmässä oleva vastapaine hankaloita kytkentää. Järjestelmä on myös käytännössä vuotovapaa, eli työlaitteiden vaihtaminen ei ole enää sotkuista puuhaa.

HELPPO AJAA
Avantin runko-ohjattuja koneita on hyvin helppo oppia ajamaan. Ohjaaminen tapahtuu ohjauspyörän avulla ja itse ajaminen eteen ja taakse kahdella polkimella. Kuormaajan kompaktit ulkomitat helpottavat ajamista, koska kaikki, koko kone ja työlaite näkyvät suoraan kuljettajan istuimelta. Avantilla oppii ajamaan hyvin vain muutaman tunnin kokeilun jälkeen, vaikkei aikaisempaa kokemusta koneesta olisikaan

MONIPUOLISUUS
YLI 190 TYÖLAITETTA
Avantin jo käsitteeksi muodostunut työlaitesarja käsittää yli 190 erilaista työlaitetta. Nämä kaikki on suunniteltu Avant-kuormaajien tasavertaiseksi kumppaniksi seuraavien periaatteiden mukaisesti.

YHTEENSOPIVUUS
Lyömätön yhdistelmä syntyy vasta kun hyvään peruskoneeseen löytyy juuri siihen suunniteltu työlaitevalikoima. Avantin koko, hydrauliikka ja ominaisuudet ovat täydellisessä tasapainossa työlaitteiden kanssa.

TEHO
Työlaitteiden työtehoon on kiinnitetty erityistä huomiota. Aina pitäen mielessä yhdistelmän kokonaissuorituskyvyn.

KESTÄVYYS
Työlaitevalikoima on suunniteltu kovaan urakointikäyttöön. Kaikki työlaitteet ovat valmistettu hyvin kulutusta kestävistä materiaaleista.

TURVALLISUUS
Turvallisuusnäkökohdat on otettu suunnittelussa erityisesti huomioon.

YMPÄRIVUOTINEN RATKAISU
Avant-kuormaajat ja työlaitteet ovat suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön. Kuormaajien ohjaamovaihtoehdot, työvalo-optiot ja tekniset ratkaisut on tehty niin talven kylmiin, kuin kesän helteisiin. Avantin ominaisuudet mahdollistavat siis hyvin monipuolisen ympärivuotisen käytön. Laaja työlaitevalikoima varmistaa sen, ettei koneinvestointi seiso tarpeettomana suurta osaa vuodesta vaan sille löytyy hyödyllistä käyttöä jokaisena vuodenaikana.

KOMPAKTI KONE
Kompakti ei aina tarkoita pienitehoista. Avant on lähes poikkeuksetta vastaavantehoisiin runko-ohjattuihin kuormaajiin verrattuna huomattavasti pienempi ulkomitoiltaan. Tämä mahdollistaa erinomaisen näkyvyyden ja tietysti työskentelyn ahtaissa tiloissa. Kompaktin koneen ohjaamossa tunteekin hallitsevan työlaitteen ja työympäristön erittäin hyvin.

HELLÄVARAINEN NURMIKOLLE
Kevyt kone yhdistettynä runko-ohjaukseen mahdollistaa ajamisen nurmipinnoilla, herkkää pintaa vahingoittamatta. Tämä säästää paljon aikaa, koska nurmipintoja ei tarvitse korjata muun urakan valmistuttua. Se mahdollistaa myös kuormaajan käyttämisen tehokkaana ruohonleikkurina.

SAMA KONE SUORITTAA KAIKKI TEHTÄVÄT
Avantin yli 190 työlaitteen avulla kuormaajan voi muuntaa täysin joustavasti hyvin erilaisiin töihin. Työlaitteiden vaihto on erittäin helppoa ja nopeaa, eli samalla kuormaajalla voit tehdä kaikki tarvittavat työt vain vaihtamalla työlaitetta.

Yksinkertainen ja selkeä perusrakenne sekä laadukkaat komponentit vähentävät merkittävästi huoltotarvetta. Vähäinen elektroniikan määrä ja tunnettujen komponenttien käyttö alentaa huoltojen hintaa.

KOMPAKTI JA VAHVA RAKENNE
Avant-kuormaajia on koeteltu sekä Antarktiksen viimassa että Lähi-idän kuumuudessa. Vahva kokemus monilta eri työmailta monissa eri ilmastoissa on koostanut vahvan rakenteen joka kestää työtä rikkoutumatta.

EDULLISET KÄYTTÖKUSTANNUKSET
Kompakti runko-ohjattu kuormaaja kuluttaa huomattavan vähän polttoainetta ja käytännön ajossa 400-sarjan kuormaajilla pääsee usein jopa alle 2 l/h kulutuslukemiin. Runko-ohjauksen vuoksi myös renkaiden kulutus normaaliolosuhteissa on minimaalinen.

TURVALLISUUS
ERINOMAINEN NÄKYVYYS
Kaikissa Avanteissa on keskitytty siihen, että kuljettaja näkee ohjaamosta koko koneen edestä, takaa ja sivuilta. Sama pätee sekä turvakaarellisiin, että lämmitetyllä ohjaamolla varustettuihin kuormaajiin.

Kuormaajan eturunkoon sijoitettu ohjaamo on toinen tärkeä tekijä näkyvyyden kannalta. Se tarjoaa parhaan näkyvyyden työlaitteelle ja työskentelyyn. Koska kuljettaja istuu mahdollisimman lähellä työlaitetta on tuntuma työhön paras mahdollinen.

Kolmas tärkeä tekijä näkyvyyden kannalta on Avantin epäkeskeinen teleskooppipuomi. Keskilinjalta sivuun sijoitettu teleskooppipuomi tarjoaa erinomaisen näkyvyyden eteenpäin kaikissa puomin asennoissa.

VAKAUS
Kaikissa Avantin runko-ohjatuissa kuormaajissa on sivusuunnassa jäykkä runkonivel. Tämä on tärkein yksittäinen tekijä, jonka avulla saavutettaan Avantin erinomainen vakaus kaikissa tilanteissa. Runkonivelen lisäksi Avant-kuormaajissa painopiste on viety mahdollisimman alas, mikä osaltaan lisää koneen vakautta.

TURVAKAARI JA TURVAKATTO VAKIONA
Kaikissa 400-sarjan kuormaajissa on ROPS-hyväksytty turvakaari ja FOPS-hyväksytty turvakatto vakiovarusteena.

OHJAAMO-
VAIHTOEHDOT
Avantissa on aina vakiona sävytetyllä pleksikatolla varustettu ROPS-hyväksytty turvakaari ja FOPS-hyväksytty turvakatto. Sen lisäksi on tarjolla peräti kolme eritasoista ohjaamovaihtoehtoa:

L
AVANT L-ohjaamo on erinomainen ja edullinen vaihtoehto silloin, kun kuljettaja haluaa suojaa sadetta, tuulta ja lumituiskua vastaan. Se lisää merkittävästi ajomukavuutta ja työolosuhteita roppakaupalla. Ohjaamo rakennetaan suoraan osaksi ROPS-turvakaarta, jolloin turvallisuus on taattu. Ohjaamo muodostuu takaseinästä, oikeanpuoleisesta sivuikkunasta ja tuulilasista, joka on varustettu pyyhkijällä. Tieliikennesarja on saatavilla lisävarusteena

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Avant 423 Pienkuormaaja A424315”