Avant 523   A21741
Avant 523   A21741
Avant 523   A21741
Avant 523   A21741
Avant 523   A21741
Avant 523   A21741

Avant 523 A21741

29 789,00 

Veroton: 24 023,39  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Tuotekuvaus

Avant 523
• Varustettu Kubotan 22 hv dieselmoottorilla – enemmän tehoa ja vääntöä
varsinkin alakierroksilla
• Työhydrauliikan tuotto 34 l/min
• Matalampi käyntiääni
Vakiovarusteet 500-sarjassa
• Teleskooppipuomi
• Poclain 1-nopeusmäntäajomoottorit
• -ajopiiri – lisää tehoa ajoon ja työlaitteille
• Ajonvapautusventtiili
• Hydraulinen seisontajarru
• Hydrauliöljynjäähdytin
• Jousitettu istuin käsinojilla, turvavyöllä & istuinlämmittimellä
• Tyyppihyväksytty ROPS-turvakaari + FOPS-turvakatto
• LED-etuvalot (1000 lumen) etukatteessa
• Hydrostaattinen neliveto, napamoottorit joka pyörässä
• Takapaino, 170 kg
• Sarjapikaliitin työhydrauliikan ulosotossa
Avant 500-sarja verrattuna 400-sarjaan
• Voimakkaammat Poclain-mäntäajomoottorit
• Ajonvapautusventtiili vakiovaruste
• Hydraulinen seisontajarru vakiovaruste
• Suurempi nostovoima
• Vakaaja saatavissa lisävarusteena (vakaaja lisää nostovoimaa n. 25 %)
• Laajakulmanivel kauhan käännössä, murtovoima +50%
• Tilavampi ohjaamo
• Lämmitettävä LX-ohjaamo ja DLX-ohjaamo saatavana
lisävarusteena 500-sarjaan.

Avant 523

Korvaa Avant 520 mallin

MONIPUOLINEN KUORMAAJA TARJOAA SUORITUSKYKYÄ

Kuormaajamme ovat tulleet suosituiksi niiden monipuolisuuden ansiosta. 500-sarjan kuormaajat tarjoavat lisäksi suorituskykyä, joka hakee vertaistaan koko- ja hintaluokassaan.

500-sarjan kuormaajat tuovat tehoa työskentelyyn tavalla, joka voi yllättää. Kompaktin rakenteensa myötä kuormaajat eivät vie liikaa tilaa, mutta suoriutuvat suorituskykynsä ja laajan työlaiteliitännäisten valikoiman myötä tehtävästä kuin tehtävästä.
500-sarjaa monipuolisempaa ja tehokkaampaa kuormaajaa saa tästä kokoluokasta hakea.

VOITTAMATON TEHO-HINTASUHDE
Yksinkertainen, mutta tehokas hydrauliikka

Voimakkaat mäntäajomoottorit, hydraulinen seisontajarru
Selvästi suurempi nostokyky kuin Avant 400-sarjassa

Teleskooppipuomi vakiovarusteena

Kaikki ohjaamovaihtoehdot saatavilla

Optidrive™-ajopiiri: lisää tehoa ajoon ja työlaitteille

OHJAAMO-
VAIHTOEHDOT

Avantissa on aina vakiona sävytetyllä pleksikatolla varustettu ROPS-hyväksytty turvakaari ja FOPS-hyväksytty turvakatto. Sen lisäksi on tarjolla peräti kolme eritasoista ohjaamovaihtoehtoa.

AVANT L-ohjaamo on erinomainen ja edullinen vaihtoehto silloin, kun kuljettaja haluaa suojaa sadetta, tuulta ja lumituiskua vastaan. Se lisää merkittävästi ajomukavuutta ja työolosuhteita roppakaupalla. Ohjaamo rakennetaan suoraan osaksi ROPS-turvakaarta, jolloin turvallisuus on taattu. Ohjaamo muodostuu takaseinästä, oikeanpuoleisesta sivuikkunasta ja tuulilasista, joka on varustettu pyyhkijällä. Tieliikennesarja on saatavilla lisävarusteena.

LX
AVANT LX-ohjaamo on yksinkertainen, lämmityksellä varustettu ohjaamomalli. Ohjaamossa on L-varustuksen lisäksi ovi ja lämmityslaite, jotka lisäävät entisestään kuljettajan mukavuutta hankalissa olosuhteissa. LX-ohjaamosta voidaan helposti, ilman työkaluja poistaa ovi ja vasemman puoleinen ikkuna, jolloin ohjaamon tuuletus paranee kesän lämpöisenä aikana. Tieliikennesarja on saatavilla lisävarusteena.

DLX-HYTTI

Avantin paras ja korkeatasoisin ohjaamomalli on nimeltään DLX-ohjaamo. Se on varustettu melua vaimentavalla sisustuksella, radiolla ja raitisilmasuodattimella. DLX-ohjaamo sisältää myös tieliikenne-ja työvalosarjan, jolloin se voidaan helposti rekisteröidä moottorityökoneeksi. Ohjaamo on tilava, täydellisesti varusteltu, ja se kestää erinomaisesti vertailun muihin markkinoilla oleviin saman kokoluokan ohjaamoihin.

DLX-ohjaamoon on myös saatavilla ilmajousitettu istuin (500-700-sarja) sekä ilmastointi (635, 640 ja 700-sarja) lisävarusteena. Ilmastoinnin lauhdutin voidaan sijoittaa joko ohjaamon katolle tai takaikkunan taakse, jolloin se ei lisää koneen korkeutta.

TELESKOOPPIPUOMI

Teleskooppipuomi on ollut Avantin tavaramerkki jo pitkään. Se mahdollistaa sekä peruskoneen kompaktin rakenteen, että erinomaiset nosto-ominaisuudet. Puomin ollessa sisässä on mahdollista nostaa suuria taakkoja ja puomin teleskooppi ulkona saavutetaan erinomainen ulottuvuus ja nostokorkeus. Usein ulottuma on jopa nostokorkeutta tärkeämpi ominaisuus.

OPTIDRIVE™-AJOPIIRI
Avant on kehittänyt innovatiivisen tavan parantaa ajopiirin suorituskykyä ja toimintaa. Optidrive™ -ajopiirissä letkujen ja liitinten määrä on huomattavasti pienempi kuin aikaisemmassa ajojärjestelmässä ja ajopiirin toiminta on tehokkaampaa.

Optidrive™-ajopiirin edut:

– 10 % parempi suorituskyky
– 60 % vähemmän hydrauliliittimiä
– 20 % vähemmän hydrauliletkuja
– Vähemmän lämpöä – uusi järjestelmä jäähdyttää ajomoottoreita jopa viisi kertaa tehokkaammin
– Seisontajarru takapyörissä takaa parhaan jarrupidon kaikissa työskentelyolosuhteissa
– Vähemmän moottorin värinöitä ja alhaisempi melutaso uudentyyppisten kumityynyjen ansiosta.
– Parempi hydrauliletkujen liitinjärjestelmä
– Helpompi huollettavuus

TYÖLAITEKYTKENTÄ

Avant sarjapikaliitin

Nopeat työlaitteen vaihdot mahdollistaa Avantin erinomaisen yksinkertainen ja helppo työlaitekytkentä. Mekaaninen työlaitekytkentä on nopea ja puoliautomaattinen. Se tarkoittaa, että työlaitekytkentä voidaan lukita suoraan ohjaamosta käsin kallistamalla työlaitetta riittävästi taaksepäin. Saatavilla on myös täysin ohjaamosta käytettävä hydraulinen pikakiinnityslevy. Se avataan ja lukitaan kuormaajan ohjaamosta sähköpainikkeen avulla.

Avantin hydraulinen pikakiinnitys on markkinoiden kehittynein. Työlaitteen hydraliletkut kytketään sarjapikaliittimen avulla, joka kytkee kaikki letkut samanaikaisesti helppokäyttöisen mekanismin avulla. Kytkentä toimii kaikissa tilanteissa, eikä järjestelmässä oleva vastapaine hankaloita kytkentää. Järjestelmä on myös käytännössä vuotovapaa, eli työlaitteiden vaihtaminen ei ole enää sotkuista puuhaa.

HELPPO AJAA

Avantin runko-ohjattuja koneita on hyvin helppo oppia ajamaan. Ohjaaminen tapahtuu ohjauspyörän avulla ja itse ajaminen eteen ja taakse kahdella polkimella. Kuormaajan kompaktit ulkomitat helpottavat ajamista, koska kaikki, koko kone ja työlaite näkyvät suoraan kuljettajan istuimelta. Avantilla oppii ajamaan hyvin vain muutaman tunnin kokeilun jälkeen, vaikkei aikaisempaa kokemusta koneesta olisikaan.

NOPEUS

Avant 523 ja 528 -kuormaajien maksiminopeus on 12 km/h, joka riittää hyvin pienemmillä alueilla ja työmailla.

SAMA KONE SUORITTAA KAIKKI TEHTÄVÄT

Avantin yli 190 työlaitteen avulla kuormaajan voi muuntaa täysin joustavasti hyvin erilaisiin töihin. Työlaitteiden vaihto on erittäin helppoa ja nopeaa, eli samalla kuormaajalla voit tehdä kaikki tarvittavat työt vain vaihtamalla työlaitetta.  Kaikki työlaitteet Avant kuormaajiin voit katsoa tästä

EDULLISET KÄYTTÖKUSTANNUKSET

Kompakti runko-ohjattu kuormaaja kuluttaa huomattavan vähän polttoainetta ja käytännön ajossa 500-sarjan kuormaajilla pääsee usein jopa alle 3 l/h kulutuslukemiin. Runko-ohjauksen vuoksi myös renkaiden kulutus normaaliolosuhteissa on minimaalinen. Keskimääräinen ylläpitokulu 400h vuosittaisella ajosuorituksella on noin 600€ sis määräaikaisuhuollot. Yksinkertainen ja selkeä perusrakenne sekä laadukkaat komponentit vähentävät merkittävästi huoltotarvetta. Vähäinen elektroniikan määrä ja tunnettujen komponenttien käyttö alentaa huoltojen hintaa.

KOMPAKTI JA VAHVA RAKENNE

Avant-kuormaajia on koeteltu sekä Antarktiksen viimassa että Lähi-idän kuumuudessa. Vahva kokemus monilta eri työmailta monissa eri ilmastoissa on koostanut vahvan rakenteen joka kestää työtä rikkoutumatta.

YLI 190 TYÖLAITETTA

Avantin jo käsitteeksi muodostunut työlaitesarja käsittää yli 190 erilaista työlaitetta. Nämä kaikki on suunniteltu Avant-kuormaajien tasavertaiseksi kumppaniksi seuraavien periaatteiden mukaisesti.

YHTEENSOPIVUUS

Lyömätön yhdistelmä syntyy vasta kun hyvään peruskoneeseen löytyy juuri siihen suunniteltu työlaitevalikoima. Avantin koko, hydrauliikka ja ominaisuudet ovat täydellisessä tasapainossa työlaitteiden kanssa.

TEHO

Työlaitteiden työtehoon on kiinnitetty erityistä huomiota. Aina pitäen mielessä yhdistelmän kokonaissuorituskyvyn.

KESTÄVYYS

Työlaitevalikoima on suunniteltu kovaan urakointikäyttöön. Kaikki työlaitteet ovat valmistettu hyvin kulutusta kestävistä materiaaleista.

TURVALLISUUS
Turvallisuusnäkökohdat on otettu suunnittelussa erityisesti huomioon.

YMPÄRIVUOTINEN RATKAISU

Lyömätön yhdistelmä syntyy vasta kun hyvään peruskoneeseen löytyy juuri siihen suunniteltu työlaitevalikoima. Avantin koko, hydrauliikka ja ominaisuudet ovat täydellisessä tasapainossa työlaitteiden kanssa.

KOMPAKTI KONE

Kompakti ei aina tarkoita pienitehoista. Avant on lähes poikkeuksetta vastaavantehoisiin runko-ohjattuihin kuormaajiin verrattuna huomattavasti pienempi ulkomitoiltaan. Tämä mahdollistaa erinomaisen näkyvyyden ja tietysti työskentelyn ahtaissa tiloissa. Kompaktin koneen ohjaamossa tunteekin hallitsevan työlaitteen ja työympäristön erittäin hyvin.

HELLÄVARAINEN NURMIKOLLE

Kevyt kone yhdistettynä runko-ohjaukseen mahdollistaa ajamisen nurmipinnoilla, herkkää pintaa vahingoittamatta. Tämä säästää paljon aikaa, koska nurmipintoja ei tarvitse korjata muun urakan valmistuttua. Se mahdollistaa myös kuormaajan käyttämisen tehokkaana ruohonleikkurina.

ERINOMAINEN NÄKYVYYS

Kaikissa Avanteissa on keskitytty siihen, että kuljettaja näkee ohjaamosta koko koneen; edestä, takaa ja sivuilta. Sama pätee sekä turvakaarellisiin, että lämmitetyllä ohjaamolla varustettuihin kuormaajiin.

Kuormaajan eturunkoon sijoitettu ohjaamo on toinen tärkeä tekijä näkyvyyden kannalta. Se tarjoaa parhaan näkyvyyden työlaitteelle ja työskentelyyn. Koska kuljettaja istuu mahdollisimman lähellä työlaitetta on tuntuma työhön paras mahdollinen.

Kolmas tärkeä tekijä näkyvyyden kannalta on Avantin epäkeskeinen teleskooppipuomi. Keskilinjalta sivuun sijoitettu teleskooppipuomi tarjoaa erinomaisen näkyvyyden eteenpäin kaikissa puomin asennoissa.

VAKAUS

Kaikissa Avantin runko-ohjatuissa kuormaajissa on sivusuunnassa jäykkä runkonivel. Tämä on tärkein yksittäinen tekijä, jonka avulla saavutettaan Avantin erinomainen vakaus kaikissa tilanteissa. Runkonivelen lisäksi Avant-kuormaajissa painopiste on viety mahdollisimman alas, mikä osaltaan lisää koneen vakautta.

TURVAKAARI JA TURVAKATTO VAKIONA

Kaikissa 500-sarjan kuormaajissa on ROPS-hyväksytty turvakaari ja FOPS-hyväksytty turvakatto vakiovarusteena.

OMINAISUUDET OIKEASSA SUHTEESSA

500-sarjan kuormaajat ovat Avantin kaikkien kuormaajien keskikokoa. 500-sarjan kuormaajat sopii hyvin monien eri asiakassegmenttien käyttöön, koska kone on teho-paino-hinta-suhteeltaan huippuluokkaa. 500-sarjan kuormaajien kompaktit ulkomitat ja ketterä liikkuvuus mahdollistavat työskentelyn monipuolisissa ympäristöissä.

NOPEUS JA TYÖNTÖVOIMA

Avant 523 ja 528 -mallien nopeus on 12 km/h, joka riittää hyvin, kun toimitaan rajatulla alueella ja siirtomatkat eivät ole kovin pitkiä. Avant 530 on kaksinopeuksinen (9/19 km/h).

ERINOMAINEN TEKNIIKKA

Avant 500-sarjan portaaton hydrostaattinen voimansiirto takaa kuljettajalle miellyttävän ajokokemuksen toinen toisensa perään. Hydraulisesti esiohjattu ajopumppu mahdollistaa sen, että kone on kevyt ajaa, eikä kuluvia osia koneessa juuri ole. 500-sarjan suunnittelussa on sijoitettu huoltokohteet helposti saataville. Kokonaisuutena 500-sarja on sekä ajamisen että koneen ylläpitämisen kannalta kuljettajalle mukava tuttavuus. Koneen monipuolisuutta ja mukavuutta lisäävät lisävarusteena saatavilla olevat eri tasoiset ohjaamovaihtoehdot ja muut koneen optiot.

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Avant 523 A21741”