Avant 635  A433088
Avant 635  A433088
Avant 635  A433088
Avant 635  A433088
Avant 635  A433088
Avant 635  A433088
Avant 635  A433088
Avant 635  A433088
Avant 635  A433088
Avant 635  A433088

Avant 635 A433088

44 018,00 

Veroton: 35 498,39  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Tuotekuvaus

Avant rahoitus alk 479€/kk

600-sarjan vakiovarusteet

 • Teleskooppipuomi
 • Poclain mäntäajomoottorit
 • TM -ajopiiri – lisää tehoa ajoon ja työlaitteille
 • Ajon vapautusventtiili
 • Hydraulinen seisontajarru
 • LED-etuvalot (1000 lumen) etukatteessa
 • Täysjoustoistuin käsinojilla ja istuinlämmityksellä
 • Tyyppihyväksytty ROPS-turvakaari + FOPS-turvakatto
 • Suuritehoinen hydrauliöljynjäähdytin
 • Hydrostaattinen neliveto, napamoottorit joka pyörässä
 • Takapaino, 170 kg
 • Sarjapikaliitin työhydrauliikan ulosotossaAvant 600-sarja verrattuna 500-sarjaan
 • 500-sarjassa yksinkertainen perushydrauliikka
 • 600-sarjassa ammattikäyttöön suunniteltu hydrauliikka
 • Avant 640:ssa Poclainin 2-nopeusmäntämoottorit ja kaksi ajonopeus-aluetta: 0-11 km/h ja 0-22 km/h, valinta kytkimellä kojetaulusta
 • Mahdollisuus varustaa 8-toimisella joystickilla
  • Kaksi työhydrauliikkapumppua – paljon parempi pyörivien työlaitteiden käytössä. • Suurempi hydraulituotto
  • Suurempi nostokyky
  • Isommat renkaat vakiovarusteena

Katso heti toimitukseen olevat Avant kuormaimet tästä 

Avant 635 TÄYDELLINEN YHDISTELMÄ VOIMAA JA KETTERYYTTÄ

 • Jopa 14 km/h ajonopeus

 • Tehokas hydrauliikka mahdollistaa kaikkien työlaitteiden käyttämisen

 • Ketterä kone – mahtuu kaikille työmaille

 • Teleskooppipuomi vakiovarusteena

 • Kaikki ohjaamovaihtoehdot, ilmastointi mukaan lukien saatavilla

avant 635 avant_635_product_measurements_2avant_635_product_measurements_1

YLI 100 TYÖLAITETTA

Avantin jo käsitteeksi muodostunut työlaitesarja käsittää yli 100 erilaista työlaitetta. Nämä kaikki on suunniteltu Avant-kuormaajien tasavertaiseksi kumppaniksi seuraavien periaatteiden mukaisesti.

YHTEENSOPIVUUSLyömätön yhdistelmä syntyy vasta kun hyvään peruskoneeseen löytyy juuri siihen suunniteltu työlaitevalikoima. Avantin koko, hydrauliikka ja ominaisuudet ovat täydellisessä tasapainossa työlaitteiden kanssa.

TEHO

Työlaitteiden työtehoon on kiinnitetty erityistä huomiota. Aina pitäen mielessä yhdistelmän kokonaissuorituskyvyn.

KESTÄVYYS

Työlaitevalikoima on suunniteltu kovaan urakointikäyttöön. Kaikki työlaitteet ovat valmistettu hyvin kulutusta kestävistä materiaaleista.

TURVALLISUUS

Turvallisuusnäkökohdat on otettu suunnittelussa erityisesti huomioon.

YMPÄRIVUOTINEN RATKAISU

Avant-kuormaajat ja työlaitteet ovat suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön. Kuormaajien ohjaamovaihtoehdot, työvalo-optiot ja tekniset ratkaisut on tehty niin talven kylmiin, kuin kesän helteisiin. Avantin ominaisuudet mahdollistavat siis hyvin monipuolisen ympärivuotisen käytön. Laaja työlaitevalikoima varmistaa sen, ettei koneinvestointi seiso tarpeettomana suurta osaa vuodesta vaan sille löytyy hyödyllistä käyttöä jokaisena vuodenaikana. Katso kaikki työlaitteet tästä

KOMPAKTI KONE

Kompakti ei aina tarkoita pienitehoista. Avant on lähes poikkeuksetta vastaavantehoisiin runko-ohjattuihin kuormaajiin verrattuna huomattavasti pienempi ulkomitoiltaan. Tämä mahdollistaa erinomaisen näkyvyyden ja tietysti työskentelyn ahtaissa tiloissa. Kompaktin koneen ohjaamossa tunteekin hallitsevan työlaitteen ja työympäristön erittäin hyvin.

HELLÄVARAINEN NURMIKOLLE

Kevyt kone yhdistettynä runko-ohjaukseen mahdollistaa ajamisen nurmipinnoilla, herkkää pintaa vahingoittamatta. Tämä säästää paljon aikaa, koska nurmipintoja ei tarvitse korjata muun urakan valmistuttua. Se mahdollistaa myös kuormaajan käyttämisen tehokkaana ruohonleikkurina.

TELESKOOPPIPUOMI

Teleskooppipuomi on ollut Avantin tavaramerkki jo pitkään. Se mahdollistaa sekä peruskoneen kompaktin rakenteen, että erinomaiset nosto-ominaisuudet. Puomin ollessa sisässä on mahdollista nostaa suuria taakkoja ja puomin teleskooppi ulkona saavutetaan erinomainen ulottuvuus ja nostokorkeus. Usein ulottuma on jopa nostokorkeutta tärkeämpi ominaisuus.

TYÖLAITEKYTKENTÄ

Nopeat työlaitteen vaihdot mahdollistaa Avantin erinomaisen yksinkertainen ja helppo työlaitekytkentä. Mekaaninen työlaitekytkentä on nopea ja puoliautomaattinen. Se tarkoittaa, että työlaitekytkentä voidaan lukita suoraan ohjaamosta käsin kallistamalla työlaitetta riittävästi taaksepäin. Saatavilla on myös täysin ohjaamosta käytettävä hydraulinen pikakiinnityslevy. Se avataan ja lukitaan kuormaajan ohjaamosta sähköpainikkeen avulla.

Avantin hydraulinen pikakiinnitys on markkinoiden kehittynein. Työlaitteen hydraliletkut kytketään sarjapikaliittimen avulla, joka kytkee kaikki letkut samanaikaisesti helppokäyttöisen mekanismin avulla. Kytkentä toimii kaikissa tilanteissa, eikä järjestelmässä oleva vastapaine hankaloita kytkentää. Järjestelmä on myös käytännössä vuotovapaa, eli työlaitteiden vaihtaminen ei ole enää sotkuista puuhaa.

Avant sarjapikaliitin

AVANT ON HELPPO AJAA

Avantin runko-ohjattuja koneita on hyvin helppo oppia ajamaan. Ohjaaminen tapahtuu ohjauspyörän avulla ja itse ajaminen eteen ja taakse kahdella polkimella. Kuormaajan kompaktit ulkomitat helpottavat ajamista, koska kaikki, koko kone ja työlaite näkyvät suoraan kuljettajan istuimelta. Avantilla oppii ajamaan hyvin vain muutaman tunnin kokeilun jälkeen, vaikkei aikaisempaa kokemusta koneesta olisikaan.

NOPEUS

AVANT 640 mallin nopeus on jopa 22km/h. Tämä mahdollistaa 640:sen käyttämisen tehokkaasti myös kiinteistönhoidossa kaupunkien sisällä.

AVANT 635 ja 630 mallien maksiminopeus on 14 km/h, joka riittää hyvin pienemmillä alueilla ja työmailla.

ERINOMAINEN NÄKYVYYS

Kaikissa Avanteissa on keskitytty siihen, että kuljettaja näkee ohjaamosta koko koneen; edestä, takaa ja sivuilta. Sama pätee sekä turvakaarellisiin, että lämmitetyllä ohjaamolla varustettuihin kuormaajiin.

Kuormaajan eturunkoon sijoitettu ohjaamo on toinen tärkeä tekijä näkyvyyden kannalta. Se tarjoaa parhaan näkyvyyden työlaitteelle ja työskentelyyn. Koska kuljettaja istuu mahdollisimman lähellä työlaitetta on tuntuma työhön paras mahdollinen.

Kolmas tärkeä tekijä näkyvyyden kannalta on Avantin epäkeskeinen teleskooppipuomi. Keskilinjalta sivuun sijoitettu teleskooppipuomi tarjoaa erinomaisen näkyvyyden eteenpäin kaikissa puomin asennoissa.

VAKAUS

Kaikissa Avantin runko-ohjatuissa kuormaajissa on sivusuunnassa jäykkä runkonivel. Tämä on tärkein yksittäinen tekijä, jonka avulla saavutettaan Avantin erinomainen vakaus kaikissa tilanteissa. Runkonivelen lisäksi Avant-kuormaajissa painopiste on viety mahdollisimman alas, mikä osaltaan lisää koneen vakautta.

TURVAKAARI JA TURVAKATTO VAKIONA

Kaikissa 600-sarjan kuormaajissa on ROPS-hyväksytty turvakaari ja FOPS-hyväksytty turvakatto vakiovarusteena.

YLIKUORMAVAROITIN

Kaikki 600-sarjan kuormaajat on varustettu ylikuormavaroittimella, joka varoittaa kuljettajaa, jos nostettava kuorma on liian suuri. Järjestelmä varoittaa äänimerkillä hyvissä ajoin jolloin kuljettajalle jää riittävästi aikaa laskea taakka turvallisesti maahan.

SAMA KONE SUORITTAA KAIKKI TEHTÄVÄT

Avantin yli 100 työlaitteen avulla kuormaajan voi muuntaa täysin joustavasti hyvin erilaisiin töihin. Työlaitteiden vaihto on erittäin helppoa ja nopeaa, eli samalla kuormaajalla voit tehdä kaikki tarvittavat työt vain vaihtamalla työlaitetta.

EDULLISET KÄYTTÖKUSTANNUKSET

Kompakti runko-ohjattu kuormaaja kuluttaa huomattavan vähän polttoainetta ja käytännön ajossa Avant 635 kuormaajilla pääsee usein jopa alle 3 l/h kulutuslukemiin. Runko-ohjauksen vuoksi myös renkaiden kulutus normaaliolosuhteissa on minimaalinen.

VÄHÄINEN HUOLTOTARVE

Yksinkertainen ja selkeä perusrakenne sekä laadukkaat komponentit vähentävät merkittävästi huoltotarvetta. Vähäinen elektroniikan määrä ja tunnettujen komponenttien käyttö alentaa huoltojen hintaa.

KOMPAKTI JA VAHVA RAKENNE

Avant-kuormaajia on koeteltu sekä Antarktiksen viimassa että Lähi-idän kuumuudessa. Vahva kokemus monilta eri työmailta monissa eri ilmastoissa on koostanut vahvan rakenteen joka kestää työtä rikkoutumatta.

TÄYDELLINEN YHDISTELMÄ VOIMAA JA KETTERYYTTÄ

OMINAISUUDET OIKEASSA SUHTEESSA

Avant 635 malli-sarjan lähtökohtana on ollut ajatus, että koneesta löytyy reippaasti nostokykyä suhteessa kokoonsa sekä riittävästi hydraulista tehoa työlaitteelle. 600-sarjan kuormaaja nostaakin jopa 74% omasta painostaan nostokyvyn ollessa 1100 kg. 600-sarjan puomistomalli ja nostokorkeus tukevat myös nimitystä runko-ohjattu kurottaja. Kuormaajan ulkomitat takaavat ketterän liikkumisen ahtaissakin tiloissa.

NOPEUS JA TYÖNTÖVOIMA

600-sarjassa on kolme eri mallia, jotka eroavat toisistaan lähinnä tehon ja ajovoimansiirron osalta. Avant 630 ja 635 mallit on varustettu yksinopeuksisella ja 640 kaksinopeuksisella ajotekniikalla.

Avant 640 nopeus lähentelee jo Avant 750 nopeutta, ollen 22 km/h. Tämä mahdollistaa 640:sen käyttämisen tehokkaasti myös kiinteistönhoidossa kaupunkien sisällä ja silloin kun koneen siirtymämatkat ovat pitkiä.

Avant 630 ja 635 mallien nopeus on 14 km/h, joka riittää hyvin, kun toimitaan rajatulla alueella ja siirtomatkat eivät ole kovin pitkiä.

MUKAVUUS

Avant 635 mallin painopisteet ovat jakautuneet tasaisesrti koko koneen alalle ja kone on erittäin vakaa ajettava. Erilaisten rengasvaihtoehtojen avulla ajoa voidaan vielä vakauttaa ja mukavoittaa lisää.  Näkyvyys kuormaajasta on erinomainen, eikä kuljettajan tarvitse työskennellessään kurkotella suuntaan tai toiseen. Kuormaaja on tilava ja helposti hallittava.

Osaltaan mukavuutta lisäävät lisävarusteina saatavilla olevat eritasoiset ohjaamovaihtoehdot ja mukavuusvarusteet.

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Avant 635 A433088”