AVANT 755i pienkuormaaja  A438150

AVANT 755i pienkuormaaja A438150

45 029,00 

Veroton: 36 313,71  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Tuotekuvaus

Avant 755i

Teleskooppipuomi

 • LED-etuvalot (1000 lumen) etukatteessa
 • TM – lisää tehoa ajoon ja työlaitteille
 • Täysjoustoistuin käsinojilla ja istuinlämmityksellä
 • Tyyppihyväksytty ROPS-turvakaari + FOPS-turvakatto
 • Suuri siirtonopeus 30 km/h (760i) ja 25 km/h (750)
 • Suuritehoinen hydrauliöljynjäähdytin
 • Hydrostaattinen neliveto, napamoottorit joka pyörässä
 • Takapaino, 170 kg
 • Ajonvapautusventtiili vakiona
 • Sarjapikaliitin työhydrauliikan ulosotossaAVANT 700-sarja, etumatkaa ammattilaisille

Tier 4 Final

700-sarjan vakiovarusteet

• Erinomainen nostokyky, trukkilavalla jopa 1400 kg
• Nostokorkeus jatkopuomilla 3080 mm
• Vakaaja saatavissa lisävarusteena (vakaaja lisää nostovoimaa n.25%) • Epäkeskeinen, kurottajatyyppinen puomi

– erinomainen näkyvyys eteenpäin sekä työlaitteeseen
• Tilava ohjaamo erittäin hyvällä ergonomialla
• Pienet ulkomitat ja suuri työteho
• Jäykkä keskinivel lisää käytännön nostokykyä ja pienentää kaatumisriskiä

700-sarjan vahvoja ominaisuuksia

• Uudistettu entistä vahvempi puomi
• Suurempi nostokorkeus: 3080 mm
• Tarkempi puomin vakaaja
• Suurempi murtovoima, jopa 1700 kg
• Voimakkaat Poclain-mäntäajomoottorit kaikissa malleissa: Avant 745:ssä ja

755i:ssä 1-nopeusajomoottorit; 750:ssä ja 760i:ssä 2-nopeusmoottorit

Katso kaikki Avantit heti toimitukseen 

AVANTIN SUURIN JA TEHOKKAIN MALLISARJA

 • Suurin nostovoima, työntövoima ja ajonopeus jopa 17 km/h

 • Suuri työhydrauliikan tuotto, riittää kaikkien työlaitteiden tehokkaaseen käyttöön

 • Teleskooppipuomi vakiovarusteena

 • Suuri ja monipuolinen optiovalikoima

 • Kaikki ohjaamovaihtoehdot, ilmastointi mukaan lukien saatavilla

 • Avant 755i :n ja 760i:n tehokas, vääntävä ja hiljainen turboahdettu 57 hv Kohler KDI common rail dieselmoottori täyttää EU Stage 3B/US Tier 4 Final päästönormit, ei tarvitse hiukkassuodatinta eikä lisäaineita (AdBlue/urea)

755i

 

 

ERINOMAINEN NÄKYVYYS

Kaikissa Avanteissa on keskitytty siihen, että kuljettaja näkee ohjaamosta koko koneen; edestä, takaa ja sivuilta. Sama pätee sekä turvakaarellisiin, että lämmitetyllä ohjaamolla varustettuihin kuormaajiin.

Kuormaajan eturunkoon sijoitettu ohjaamo on toinen tärkeä tekijä näkyvyyden kannalta. Se tarjoaa parhaan näkyvyyden työlaitteelle ja työskentelyyn. Koska kuljettaja istuu mahdollisimman lähellä työlaitetta on tuntuma työhön paras mahdollinen.

Kolmas tärkeä tekijä näkyvyyden kannalta on Avantin epäkeskeinen teleskooppipuomi. Keskilinjalta sivuun sijoitettu teleskooppipuomi tarjoaa erinomaisen näkyvyyden eteenpäin kaikissa puomin asennoissa.

 

 

VAKAUS

Kaikissa Avantin runko-ohjatuissa kuormaajissa on sivusuunnassa jäykkä runkonivel. Tämä on tärkein yksittäinen tekijä, jonka avulla saavutettaan Avantin erinomainen vakaus kaikissa tilanteissa. Runkonivelen lisäksi Avant-kuormaajissa painopiste on viety mahdollisimman alas, mikä osaltaan lisää koneen vakautta.

TURVAKAARI JA TURVAKATTO VAKIONA

Kaikissa 700-sarjan kuormaajissa on ROPS-hyväksytty turvakaari ja FOPS-hyväksytty turvakatto vakiovarusteena.

YLIKUORMAVAROITIN

Kaikki 700-sarjan kuormaajat on varustettu ylikuormavaroittimella, joka varoittaa kuljettajaa, jos nostettava kuorma on liian suuri. Järjestelmä varoittaa äänimerkillä hyvissä ajoin jolloin kuljettajalle jää riittävästi aikaa laskea taakka turvallisesti maahan

OHJAAMO-
VAIHTOEHDOT

Avantissa on aina vakiona sävytetyllä pleksikatolla varustettu ROPS-hyväksytty turvakaari ja FOPS-hyväksytty turvakatto. Sen lisäksi on tarjolla peräti kolme eritasoista ohjaamovaihtoehtoa:

 


AVANT L-ohjaamo on erinomainen ja edullinen vaihtoehto silloin, kun kuljettaja haluaa suojaa sadetta, tuulta ja lumituiskua vastaan. Se lisää merkittävästi ajomukavuutta ja työolosuhteita roppakaupalla. Ohjaamo rakennetaan suoraan osaksi ROPS-turvakaarta, jolloin turvallisuus on taattu. Ohjaamo muodostuu takaseinästä, oikeanpuoleisesta sivuikkunasta ja tuulilasista, joka on varustettu pyyhkijällä. Tieliikennesarja on saatavilla lisävarusteena.

AVANT LX-ohjaamo on yksinkertainen, lämmityksellä varustettu ohjaamomalli. Ohjaamossa on L-varustuksen lisäksi ovi ja lämmityslaite, jotka lisäävät entisestään kuljettajan mukavuutta hankalissa olosuhteissa. LX-ohjaamosta voidaan helposti, ilman työkaluja poistaa ovi ja vasemman puoleinen ikkuna, jolloin ohjaamon tuuletus paranee kesän lämpöisenä aikana. Tieliikennesarja on saatavilla lisävarusteena.

Avantin paras ja korkeatasoisin ohjaamomalli on nimeltään DLX-ohjaamo. Se on varustettu melua vaimentavalla sisustuksella, radiolla ja raitisilmasuodattimella. DLX-ohjaamo sisältää myös tieliikenne-ja työvalosarjan, jolloin se voidaan helposti rekisteröidä moottorityökoneeksi. Ohjaamo on tilava, täydellisesti varusteltu, ja se kestää erinomaisesti vertailun muihin markkinoilla oleviin saman kokoluokan ohjaamoihin.

DLX-ohjaamoon on myös saatavilla ilmastointi ja ilmajousitteinen istuin lisävarusteena.

TELESKOOPPIPUOMI

Teleskooppipuomi on ollut Avantin tavaramerkki jo pitkään. Se mahdollistaa sekä peruskoneen kompaktin rakenteen, että erinomaiset nosto-ominaisuudet. Puomin ollessa sisässä on mahdollista nostaa suuria taakkoja ja puomin teleskooppi ulkona saavutetaan erinomainen ulottuvuus ja nostokorkeus. Usein ulottuma on jopa nostokorkeutta tärkeämpi ominaisuus.

 

TYÖLAITEKYTKENTÄ

Nopeat työlaitteen vaihdot mahdollistaa Avantin erinomaisen yksinkertainen ja helppo työlaitekytkentä.

Avant sarjapikaliitin

Mekaaninen työlaitekytkentä on nopea ja puoliautomaattinen. Se tarkoittaa, että työlaitekytkentä voidaan lukita suoraan ohjaamosta käsin kallistamalla työlaitetta riittävästi taaksepäin. Saatavilla on myös täysin ohjaamosta käytettävä hydraulinen pikakiinnityslevy. Se avataan ja lukitaan kuormaajan ohjaamosta sähköpainikkeen avulla.

Avantin hydraulinen pikakiinnitys on markkinoiden kehittynein. Työlaitteen hydraliletkut kytketään sarjapikaliittimen avulla, joka kytkee kaikki letkut samanaikaisesti helppokäyttöisen mekanismin avulla. Kytkentä toimii kaikissa tilanteissa, eikä järjestelmässä oleva vastapaine hankaloita kytkentää. Järjestelmä on myös käytännössä vuotovapaa, eli työlaitteiden vaihtaminen ei ole enää sotkuista puuhaa.

 HELPPO AJAA

Avantin runko-ohjattuja koneita on hyvin helppo oppia ajamaan. Ohjaaminen tapahtuu ohjauspyörän avulla ja itse ajaminen eteen ja taakse kahdella polkimella. Kuormaajan kompaktit ulkomitat helpottavat ajamista, koska kaikki, koko kone ja työlaite näkyvät suoraan kuljettajan istuimelta. Avantilla oppii ajamaan hyvin vain muutaman tunnin kokeilun jälkeen, vaikkei aikaisempaa kokemusta koneesta olisikaan.

 

NOPEUS

AVANT 760i on nopein kaikista Avant kuormaajista. AVANt 760i maksiminopeus on 30 km/h. Tällä nopeudella ja kaikilla muilla huippuominaisuuksilla varustettuna AVANT 760i pystyy kilpailemaan muiden valmistajien koneiden kanssa esimerkiksi kiinteistönhuolto segmentissä.

AVANT 750 mallin nopeus on jopa 25km/h. Tämä mahdollistaa 750:sen käyttämisen tehokkaasti myös kiinteistönhoidossa kaupunkien sisällä.

AVANT 745 mallin nopeus on 14 km/h, joka riittää hyvin pienemmillä alueilla ja työmailla.

TALOUDELLISUUS

SAMA KONE SUORITTAA KAIKKI TEHTÄVÄT

Avantin yli 100 työlaitteen avulla kuormaajan voi muuntaa täysin joustavasti hyvin erilaisiin töihin. Työlaitteiden vaihto on erittäin helppoa ja nopeaa, eli samalla kuormaajalla voit tehdä kaikki tarvittavat työt vain vaihtamalla työlaitetta. Avant 755 on todellinen monitoimikone jolla teet kaikki työt. katso kaikki Avant työlaitteet tästä 

 

Avant 755i EDULLISET KÄYTTÖKUSTANNUKSET

Kompakti runko-ohjattu Avant 755i kuormaaja kuluttaa huomattavan vähän polttoainetta ja käytännön ajossa 700-sarjan kuormaajilla pääsee usein jopa alle 3 l/h kulutuslukemiin. Runko-ohjauksen vuoksi myös renkaiden kulutus normaaliolosuhteissa on minimaalinen.

VÄHÄINEN HUOLTOTARVE

Yksinkertainen ja selkeä perusrakenne sekä laadukkaat komponentit vähentävät merkittävästi huoltotarvetta. Vähäinen elektroniikan määrä ja tunnettujen komponenttien käyttö alentaa huoltojen hintaa.

KOMPAKTI JA VAHVA RAKENNE

Avant-kuormaajia on koeteltu sekä Antarktiksen viimassa että Lähi-idän kuumuudessa. Vahva kokemus monilta eri työmailta monissa eri ilmastoissa on koostanut vahvan rakenteen joka kestää työtä rikkoutumatta.

Avant 755 on saatavilla YLI 100 TYÖLAITETTA

Avantin jo käsitteeksi muodostunut työlaitesarja käsittää yli 100 erilaista työlaitetta. Nämä kaikki on suunniteltu Avant-kuormaajien tasavertaiseksi kumppaniksi seuraavien periaatteiden mukaisesti.

YHTEENSOPIVUUS

Lyömätön yhdistelmä syntyy vasta kun hyvään peruskoneeseen löytyy juuri siihen suunniteltu työlaitevalikoima. Avantin koko, hydrauliikka ja ominaisuudet ovat täydellisessä tasapainossa työlaitteiden kanssa.

TEHO

Työlaitteiden työtehoon on kiinnitetty erityistä huomiota. Aina pitäen mielessä yhdistelmän kokonaissuorituskyvyn.

KESTÄVYYS

Työlaitevalikoima on suunniteltu kovaan urakointikäyttöön. Kaikki työlaitteet ovat valmistettu hyvin kulutusta kestävistä materiaaleista.

TURVALLISUUS

Turvallisuusnäkökohdat on otettu suunnittelussa erityisesti huomioon.

YMPÄRIVUOTINEN RATKAISU

Avant-kuormaajat ja työlaitteet ovat suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön. Kuormaajien ohjaamovaihtoehdot, työvalo-optiot ja tekniset ratkaisut on tehty niin talven kylmiin, kuin kesän helteisiin. Avantin ominaisuudet mahdollistavat siis hyvin monipuolisen ympärivuotisen käytön. Laaja työlaitevalikoima varmistaa sen, ettei koneinvestointi seiso tarpeettomana suurta osaa vuodesta vaan sille löytyy hyödyllistä käyttöä jokaisena vuodenaikana.

KOMPAKTI KONE

Kompakti ei aina tarkoita pienitehoista. Avant on lähes poikkeuksetta vastaavantehoisiin runko-ohjattuihin kuormaajiin verrattuna huomattavasti pienempi ulkomitoiltaan. Tämä mahdollistaa erinomaisen näkyvyyden ja tietysti työskentelyn ahtaissa tiloissa. Kompaktin koneen ohjaamossa tunteekin hallitsevan työlaitteen ja työympäristön erittäin hyvin.

HELLÄVARAINEN NURMIKOLLE

Kevyt kone yhdistettynä runko-ohjaukseen mahdollistaa ajamisen nurmipinnoilla, herkkää pintaa vahingoittamatta. Tämä säästää paljon aikaa, koska nurmipintoja ei tarvitse korjata muun urakan valmistuttua. Se mahdollistaa myös kuormaajan käyttämisen tehokkaana ruohonleikkurina.

AVANTIN SUURIN JA VOIMAKKAIN MALLI

Avant 700-sarjassa on panostettu nostokykyyn, koska koneen suuremmat ulkomitat tarjoavat luonnollisesti paremman vastapainon nostettavalle kuormalle. 700-sarjan nostokyky on jopa 1400 kg ja kuormaajan murtovoima (kauhan kääntövoima) on jopa 35% parempi kuin Avant 600-sarjassa. Näin kuormaajan suuremmat ulkomitat saadaan täysmääräisesti hyödynnettyä käytännön työssä.

NOPEUS JA TYÖNTÖVOIMA

Uusi AVANT 760i on varustettu nykyaikaisella ajotekniikalla, jonka myötä kuormaajan maksimi nopeus on jopa 30 km/h. Uuden tekniikan ansiosta AVANT 760i kuormaajassa on 20% enemmän tehoa, 40% enemmän työntövoimaa ja 20% pienempi kulutus kuin AVANT 750 kuormaajassa.

Avant 750 mallin maksimi nopeus on jopa 25 km/h. Tämä mahdollistaa 750:sen käyttämisen tehokkaasti myös kiinteistönhoidossa kaupunkien sisällä.

Avant 745 nopeus on 14 km/h, joka riittää hyvin, kun toimitaan rajatulla alueella ja siirtomatkat eivät ole kovin pitkiä.

Avant 755 siirtonopeus on 17km/h

MUKAVUUS

Avant 700-sarjan akseliväli on 30 cm pidempi verrattuna 600- ja 500-sarjaan. Myös halkaisijaltaan hieman suurempi rengaskoko vaikuttaa rauhoittavasti ajotuntumaan varsinkin suuremmilla ajonopeuksilla.

Osaltaan mukavuutta lisäävät lisävarusteina saatavilla olevat eritasoiset ohjaamovaihtoehdot ja mukavuusvarusteet.

Lisää Avantteja 

Avant varaosat www.varaosat.eu

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “AVANT 755i pienkuormaaja A438150”