Avant 860i kuormaaja
Avant 860i kuormaaja
Avant 860i kuormaaja
Avant 860i kuormaaja
Avant 860i kuormaaja
Avant 860i kuormaaja
Avant 860i kuormaaja
Avant 860i kuormaaja
Avant 860i kuormaaja
Avant 860i kuormaaja
Avant 860i kuormaaja

Avant 860i kuormaaja

65 179,00 

Veroton: 52 563,71  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Tuotekuvaus

Avant uutuus! Avant 860i saatavilla keväällä 2020

Avantin suurin ja tehokkain malli! Nostokyky jopa 1900kg ja maksimi nostokorkeus 3.5 metriä

HINNAT ALK PERUSKONE 60827€ sis alv

Avant 860i:n tehokas, vääntävä ja hiljainen turboahdettu 57 hv Kohler KDI common rail- dieselmoottori täyttää EU Stage V- päästönormin ilman ureaa! Moottori on tuttu Avant 755 ja 760 malleista. Samaa moottoria käytetään myös Wille kuormaajissa.

Ohjaamo on uudistettu kokonaan. Uudessa ohjaamossa reilusti säilytystilaa ja parempi ergonomia.

AVANTIN SUURIN JA TEHOKKAIN MALLISARJA
Suurin nostovoima, työntövoima ja ajonopeus 30 km/h

Suuri työhydrauliikan tuotto, riittää kaikkien työlaitteiden tehokkaaseen käyttöön

Teleskooppipuomi vakiovarusteena

Monipuolinen optiovalikoima

Ohjaamo, myös ilmastoitu, saatavana

Avant 860i:n tehokas, vääntävä ja hiljainen turboahdettu 57 hv Kohler KDI common rail- dieselmoottori täyttää EU Stage V- päästönormin

Avantin kehittämä Optidrive™-ajopiiri tehostaa kuormaajan toimintaa ja takaa jopa 10% paremman suorituskyvyn.

TURVALLISUUS
ERINOMAINEN NÄKYVYYS
Kaikissa Avanteissa on keskitytty siihen, että kuljettaja näkee ohjaamosta koko koneen; edestä, takaa ja sivuilta. Sama pätee sekä turvakaarellisiin, että lämmitetyllä ohjaamolla varustettuihin kuormaajiin.

Kuormaajan eturunkoon sijoitettu ohjaamo on toinen tärkeä tekijä näkyvyyden kannalta. Se tarjoaa parhaan näkyvyyden työlaitteelle ja työskentelyyn. Koska kuljettaja istuu mahdollisimman lähellä työlaitetta on tuntuma työhön paras mahdollinen.

Kolmas tärkeä tekijä näkyvyyden kannalta on Avantin epäkeskeinen teleskooppipuomi. Keskilinjalta sivuun sijoitettu teleskooppipuomi tarjoaa erinomaisen näkyvyyden eteenpäin kaikissa puomin asennoissa.

 

VAKAUS
Kaikissa Avantin runko-ohjatuissa kuormaajissa on sivusuunnassa jäykkä runkonivel. Tämä on tärkein yksittäinen tekijä, jonka avulla saavutettaan Avantin erinomainen vakaus kaikissa tilanteissa. Runkonivelen lisäksi Avant-kuormaajissa painopiste on viety mahdollisimman alas, mikä osaltaan lisää koneen vakautta.

TURVAKAARI JA TURVAKATTO VAKIONA
Kaikissa 800-sarjan kuormaajissa on ROPS-hyväksytty turvakaari ja FOPS-hyväksytty turvakatto vakiovarusteena.

YLIKUORMAVAROITIN
Kaikki 800-sarjan kuormaajat on varustettu ylikuormavaroittimella, joka varoittaa kuljettajaa, jos nostettava kuorma on liian suuri. Järjestelmä varoittaa äänimerkillä hyvissä ajoin jolloin kuljettajalle jää riittävästi aikaa laskea taakka turvallisesti maahan.

TELESKOOPPIPUOMI

Teleskooppipuomi on ollut Avantin tavaramerkki jo pitkään. Se mahdollistaa sekä peruskoneen kompaktin rakenteen, että erinomaiset nosto-ominaisuudet. Puomin ollessa sisässä on mahdollista nostaa suuria taakkoja ja puomin teleskooppi ulkona saavutetaan erinomainen ulottuvuus ja nostokorkeus. Usein ulottuma on jopa nostokorkeutta tärkeämpi ominaisuus.

TYÖLAITEKYTKENTÄ

Nopeat työlaitteen vaihdot mahdollistaa Avantin erinomaisen yksinkertainen ja helppo työlaitekytkentä.

Mekaaninen työlaitekytkentä on nopea ja puoliautomaattinen. Se tarkoittaa, että työlaitekytkentä voidaan lukita suoraan ohjaamosta käsin kallistamalla työlaitetta riittävästi taaksepäin. Saatavilla on myös täysin ohjaamosta käytettävä hydraulinen pikakiinnityslevy. Se avataan ja lukitaan kuormaajan ohjaamosta sähköpainikkeen avulla.

Avantin hydraulinen pikakiinnitys on markkinoiden kehittynein. Työlaitteen hydraliletkut kytketään sarjapikaliittimen avulla, joka kytkee kaikki letkut samanaikaisesti helppokäyttöisen mekanismin avulla. Kytkentä toimii kaikissa tilanteissa, eikä järjestelmässä oleva vastapaine hankaloita kytkentää. Järjestelmä on myös käytännössä vuotovapaa, eli työlaitteiden vaihtaminen ei ole enää sotkuista puuhaa.

OPTIDRIVE™-AJOPIIRI
Avant on kehittänyt innovatiivisen tavan parantaa ajopiirin suorituskykyä ja toimintaa. Optidrive™ -ajopiirissä letkujen ja liitinten määrä on huomattavasti pienempi kuin aikaisemmassa ajojärjestelmässä ja ajopiirin toiminta on tehokkaampaa.

Optidrive™-ajopiirin edut:

10 % parempi suorituskyky

60 % vähemmän hydrauliliittimiä

20 % vähemmän hydrauliletkuja Vähemmän lämpöä – uusi järjestelmä jäähdyttää ajomoottoreita jopa viisi kertaa tehokkaammin

Seisontajarru takapyörissä takaa parhaan jarrupidon kaikissa työskentelyolosuhteissa

Vähemmän moottorin värinöitä ja alhaisempi melutaso uudentyyppisten kumityynyjen ansiosta.

Värinä on vähentynyt jopa 50 % Avant 745- ja 750-malleissa, ja 37 % Avant 755i- ja 760i-malleissa.

Parempi hydrauliletkujen liitinjärjestelmä Helpompi huollettavuus

HELPPO AJAA
Avantin runko-ohjattuja koneita on hyvin helppo oppia ajamaan. Ohjaaminen tapahtuu ohjauspyörän avulla ja itse ajaminen eteen ja taakse kahdella polkimella. Kuormaajan kompaktit ulkomitat helpottavat ajamista, koska kaikki, koko kone ja työlaite näkyvät suoraan kuljettajan istuimelta. Avantilla oppii ajamaan hyvin vain muutaman tunnin kokeilun jälkeen, vaikkei aikaisempaa kokemusta koneesta olisikaan.

NOPEUS
AVANT 860i maksiminopeus on 30 km/h. Tällä nopeudella ja kaikilla muilla huippuominaisuuksilla varustettuna AVANT 860i pystyy kilpailemaan muiden valmistajien koneiden kanssa esimerkiksi kiinteistönhuolto segmentissä.

YLI 200 TYÖLAITETTA
Avantin jo käsitteeksi muodostunut työlaitesarja käsittää yli 200 erilaista työlaitetta. Nämä kaikki on suunniteltu Avant-kuormaajien tasavertaiseksi kumppaniksi seuraavien periaatteiden mukaisesti.

YHTEENSOPIVUUS
Lyömätön yhdistelmä syntyy vasta kun hyvään peruskoneeseen löytyy juuri siihen suunniteltu työlaitevalikoima. Avantin koko, hydrauliikka ja ominaisuudet ovat täydellisessä tasapainossa työlaitteiden kanssa.

TEHO
Työlaitteiden työtehoon on kiinnitetty erityistä huomiota. Aina pitäen mielessä yhdistelmän kokonaissuorituskyvyn.

KESTÄVYYS
Työlaitevalikoima on suunniteltu kovaan urakointikäyttöön. Kaikki työlaitteet ovat valmistettu hyvin kulutusta kestävistä materiaaleista.

TURVALLISUUS
Turvallisuusnäkökohdat on otettu suunnittelussa erityisesti huomioon.

YMPÄRIVUOTINEN RATKAISU
Avant-kuormaajat ja työlaitteet ovat suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön. Kuormaajien ohjaamovaihtoehdot, työvalo-optiot ja tekniset ratkaisut on tehty niin talven kylmiin, kuin kesän helteisiin. Avantin ominaisuudet mahdollistavat siis hyvin monipuolisen ympärivuotisen käytön. Laaja työlaitevalikoima varmistaa sen, ettei koneinvestointi seiso tarpeettomana suurta osaa vuodesta vaan sille löytyy hyödyllistä käyttöä jokaisena vuodenaikana.

KOMPAKTI KONE
Kompakti ei aina tarkoita pienitehoista. Avant on lähes poikkeuksetta vastaavantehoisiin runko-ohjattuihin kuormaajiin verrattuna huomattavasti pienempi ulkomitoiltaan. Tämä mahdollistaa erinomaisen näkyvyyden ja tietysti työskentelyn ahtaissa tiloissa. Kompaktin koneen ohjaamossa tunteekin hallitsevan työlaitteen ja työympäristön erittäin hyvin.

HELLÄVARAINEN NURMIKOLLE
Kevyt kone yhdistettynä runko-ohjaukseen mahdollistaa ajamisen nurmipinnoilla, herkkää pintaa vahingoittamatta. Tämä säästää paljon aikaa, koska nurmipintoja ei tarvitse korjata muun urakan valmistuttua. Se mahdollistaa myös kuormaajan käyttämisen tehokkaana ruohonleikkurina.

OHJAAMO

800-sarjan ohjaamossa on enemmän tilaa kuljettajalle ja varusteille, tehokkaampi lämmityslaite ja parempi näkyvyys taakse. Ohjaamo voidaan varustaa myös ilmastoinnilla.

ALOUDELLISUUS
SAMA KONE SUORITTAA KAIKKI TEHTÄVÄT
Avantin yli 190 työlaitteen avulla kuormaajan voi muuntaa täysin joustavasti hyvin erilaisiin töihin. Työlaitteiden vaihto on erittäin helppoa ja nopeaa, eli samalla kuormaajalla voit tehdä kaikki tarvittavat työt vain vaihtamalla työlaitetta.

VÄHÄINEN HUOLTOTARVE
Yksinkertainen ja selkeä perusrakenne sekä laadukkaat komponentit vähentävät merkittävästi huoltotarvetta. Vähäinen elektroniikan määrä ja tunnettujen komponenttien käyttö alentaa huoltojen hintaa.

KOMPAKTI JA VAHVA RAKENNE
Avant-kuormaajia on koeteltu sekä Antarktiksen viimassa että Lähi-idän kuumuudessa. Vahva kokemus monilta eri työmailta monissa eri ilmastoissa on koostanut vahvan rakenteen joka kestää työtä rikkoutumatta.
AVANTIN SUURIN JA VOIMAKKAIN MALLI
NOSTOKYKY
Avant 800-sarjassa on panostettu nostokykyyn, koska koneen suuremmat ulkomitat tarjoavat luonnollisesti paremman vastapainon nostettavalle kuormalle. 800-sarjan nostokyky on jopa 1900 kg ja kuormaajan murtovoima (kauhan kääntövoima) on jopa 30% parempi kuin Avant 700-sarjassa. Näin kuormaajan suuremmat ulkomitat saadaan täysmääräisesti hyödynnettyä käytännön työssä.

NOPEUS
Uusi AVANT 860i on varustettu nykyaikaisella ajotekniikalla, jonka myötä kuormaajan maksimi nopeus on jopa 30 km/h.

MUKAVUUS
800-sarjan ohjaamossa on enemmän tilaa kuljettajalle ja varusteille, tehokkaampi lämmityslaite ja parempi näkyvyys taakse. Ohjaamo voidaan varustaa myös ilmastoinnilla.

Avant 800-sarja
• Avantin tehokkain malli – paras nostovoima,
nostokorkeus ja ajonopeus
• Varustettu Kohlerin modernilla dieselmoottorilla:
turboahdettu, välijäähdyttimellä varustettu common railmoottori,
korkepaineruiskutus 2000 bar, vääntömomentti
220 Nm @ 1500 rpm
• Täyttää eurooppalaisen Stage V- päästöstandardin
vaatimukset, varustettu DPF-hiukkassuodattimella,
jossa automaattinen regenerointi
• Ajonopeus 30 km/h, Poclainin 2-nopeusmäntäajomoottorit
• Työhydrauliikan tuotto max. 80 l/min / 225 bar
• Monitoiminäyttö erillisten mittarien sijaan –
näyttää moottorin kierrosluvun, käyttötunnit,
polttoaineenkulutuksen (l/h), työhydrauliikan tuoton,
polttoaineen määrän, lämpötilat jne.
AVANT 800-sarja, suurin ja tehokkain
• Täysin uusi puomi – varustettu kahdella kauhan kääntösylinterillä
• Nostokorkeus 3500 mm
• Erinomainen nostokyky, trukkilavalla jopa 1900 kg
• Puomin vakaaja vakiovaruste (vakaaja lisää
nostovoimaa n. 25 %)
• Puomin kellunta vakiovaruste
• Suurempi murtovoima, jopa 2200 kg
• Epäkeskeinen, kurottajatyyppinen puomi –
erinomainen näkyvyys eteenpäin sekä työlaitteeseen
• Uusi, tilava ohjaamo erittäin hyvällä ergonomialla –
myös ilmaistointi saatavana lisävarusteena
• Kompaktit ulkomitat ja suuri työteho
• Jäykkä keskinivel lisää käytännön nostokykyä ja
pienentää kaatumisriskiä
• Voimakkaat Poclainin 2-nopeusmäntäajomoottorit
800-sarjan vakiovarusteet
• Teleskooppipuomi, puomin vakaaja, puomin kellunta
• LED-etuvalot (1000 lumen) etukatteessa
• TM
TM
-ajopiiri – lisää tehoa ajoon ja työlaitteille
• Täysjoustoistuin käsinojilla ja istuinlämmityksellä
• Tyyppihyväksytty ROPS-turvakaari + FOPS-turvakatto
• Suuri siirtonopeus 30 km/h
• Suuritehoinen hydrauliöljynjäähdytin
• Hydrostaattinen neliveto, napamoottorit joka pyörässä
• Monitoiminäyttö
• Takapaino, 275 kg
• Ajonvapautusventtiili
• Sarjapikaliitin työhydrauliikan ulosotossa
• Polttoainesäiliö 63 l

 

 

 

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Avant 860i kuormaaja”