Avant asfalttijyrsin
Avant asfalttijyrsin
Avant asfalttijyrsin
Avant asfalttijyrsin
Avant asfalttijyrsin
Avant asfalttijyrsin
Avant asfalttijyrsin
Avant asfalttijyrsin

Avant asfalttijyrsin

Alk. 12,30 

Veroton: 9,92  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta
Asfalttijyrsin
5 921,00 
Asfalttijyrsintappi
Tarve 29kpl
12,30 
Betonijyrsintappi
Tarve 29kpl
18,70 
Kastelulaite asfalttijyrsimeen
120l + suutinputki kalvopumppu ja suodatin
1 557,00 
Poista

Tuotekuvaus

  • Tehokas asfaltin ja betonin poistaja
  • Varustettu asfalttiterätapeilla, myös betoniterät saatavana
  • Kastelulaite ja hydraulinen sivusiirtoadapteri lisävarusteena

Asfalttijyrsimellä teet helposti pienemmät asfaltinkorjaustyöt. Jyrsin poistaa asfaltin max. 80 mm syvyydeltä kerta-ajolla, mikä mahdollistaa pienten vaurioiden, tiemerkintöjen ym. nopean korjaamisen. Jyrsin on nivelöity pikakiinnikkeeseensä ja siinä on kaksi nokkapyörää, joten se seuraa tarkasti asfaltin ja betonin muotoja ja suurin voima kohdistuu suoraan jyrsinrumpuun, mikä tehostaa jyrsimistä. Saatavana on erilaisia jyrsintappeja asfaltin tai betonin jyrsimiseen.

Lisävarusteena on saatavana kastelulaite. Se asennetaan jyrsimen päälle ja on varustettu 120 l vesisäiliöllä ja suutinputkella (sama kuin Avantin keräävässä harjassa) sekä kalvopumpulla ja suodattimella. Kastelulaitteen runkoon voidaan lisäksi tarvittaessa asentaa 3 kpl Avantin 29 kg takalisäpainoja esim. kovaa betonia tai asfalttia jyrsittäessä. Mikäli sivusiirtoa tarvitaan, on hydraulinen 50 cm sivusiirtoadapteri A37235 saatavana lisävarusteena. Se edellyttää lisävarusteista toista hydrauliikan etu-ulosottoa kuormaajaan, vakiovarusteisen sarjapikaliittimen lisäksi.

 

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Avant asfalttijyrsin”