Avant E5 akkukäyttöinen pienkuormaaja  A433127
Avant E5 akkukäyttöinen pienkuormaaja  A433127
Avant E5 akkukäyttöinen pienkuormaaja  A433127
Avant E5 akkukäyttöinen pienkuormaaja  A433127
Avant E5 akkukäyttöinen pienkuormaaja  A433127
Avant E5 akkukäyttöinen pienkuormaaja  A433127
Avant E5 akkukäyttöinen pienkuormaaja  A433127
Avant E5 akkukäyttöinen pienkuormaaja  A433127
Avant E5 akkukäyttöinen pienkuormaaja  A433127
Avant E5 akkukäyttöinen pienkuormaaja  A433127
Avant E5 akkukäyttöinen pienkuormaaja  A433127

Avant E5 akkukäyttöinen pienkuormaaja A433127

40 347,00 

Veroton: 32 537,90  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Tuotekuvaus

Avant e5 akkukäyttöinen pienkuormaaja
Koeajettavissa Helsingissä!
Rahoitus järjestyy

 • Akkukäyttöinen kuormaaja
 • Täysin päästötön Avant
 • Erittäin hiljainen
 • Alhaiset käyttökustannukset
 • Avant e5-kuormaaja varustettu lyijyakuilla
 • Työlaitteiden pikakiinnitys ja sarjapikaliitin työlaitteiden hydrauliletkuille on sama kuin muissa Avanteissa, joten koko laaja työlaitevalikoima on soveltuvin osin myös e-sarjaan sopivia.
 • Vakiovarusteena olevan sisäänrakennetun akkulaturin ansiosta e-sarjan akkujen lataaminen on helppoa, ja normaali 230V/10A pistorasia riittää. E-sarjalla voidaan myös työskennellä akkujen lataamisen aikana latausjohto kytkettynä.
 • Tyyppihyväksytty ROPS-turvakaari + FOPS-turvakatto vakiovarusteena

AVANT E5-kuormaaja, jonka käyttövoima on sähkö. Kooltaan ja ominaisuuksiltaan tämä vastaa Avant 500-sarjan konetta ja toimii useimpien Avant-lisälaitteiden kanssa. Päästöttömyyden, hiljaisuuden ja edullisten käyttökustannusten kautta akkukäyttöinen malli löytänee käyttökohteita etenkin sisätiloissa tehtävistä töistä.

Uusi Avant E5 toimii kahden sähkömoottorin avulla. Kuuden kilowatin moottori on ajoa varten ja kahden kilowatin moottori käyttää hydraulipumppua. Tuottoa työhydrauliikka antaa 30 litraa minuutissa, joka riittää useimpien työlaitteiden, kuten hydraulivasaran käyttöön.

Energia on varastoituna 201 Ah lyijyakkuun. Työaika yhdellä latauksella riippuu paljon tehtävästä työstä. Se kestää kevyessä työssä 4–5 tuntia, raskaassa tunnin. Lataamista siis tarvitaan, mutta siitä on tehty suhteellisen helppoa sisäänrakennetun laturin avulla. Lataaminen alkaa, kun kone kytketään tavalliseen yksivaihepistorasiaan. Jo 10 ampeerin sulakkeen takana oleva pistorasia riittää lataamiseen. Tyhjä akku täytyy viidessä tunnissa, 80 prosentin lataus saavutetaan kolmessa tunnssa.

Avant E5:llä voidaan työskennellä myös lataamisen aikana

Näin pienellä alueella tehtävää työtä, esimerkiksi hydraulivasaralla, voidaan tehdä jatkuvasti. Tarjolle tulee myös vaihdettava akkupaketti.

Erityisen kiinnostavaksi E5 lienee tulevan purku- ja rakennustyömaiden koneena, sillä päästöttömyys ja hiljaisuus sisätiloissa tehtävissä purkutöissä on tärkeää. Pakokaasuttomuus ja alhainen melutaso kiinnostavat luultavasti myös eläinten parissa työskenteleviä. Akku-Avant toimii myös pakkasella ja Avant Tecnolta kerrotaan käyttöajankin pysyvän lähes samana, jos kone on säilytyksessä ja latauksessa lämpimässä.

Omissa testeissämme Avant e5 on osoittautunut hyväksi valinnaksi juuri hevostiloille. Eläimet eivät pelkää lähes äänetöntä konetta. Ääntä tulee juuri sen verran että eläin ei pelästy vaan huomaa koneen. kone on erittäin kettejä ja karsinoiden tyhjennys käy tällä todelle helposti ja näppärästi. Uutta E5 mallia pääset koeajamaan Vainikalla vaikka heti.

Avant E5 TÄYSSÄHKÖINEN PIENKUORMAAJA

Sopii erityisen hyvin sisätiloihin, joissa ilmanvaihto on vähäistä tai olematonta, sekä joissa koneiden melulle on asetettu tiukat rajat.

Pituus 2550

mmLeveys (vakiorenkain)1130 mm

Korkeus1985 mmPaino1590 kg

Vakiorenkaat23×10.50-12″

Ajovoimansiirtohydrostaattinen

Ajonopeus10 km/hTyöhydrauliikka30 l/min

Hydrauliöljynjäähdytinvakiovaruste

Kääntösäde sisä/ulko995 / 2050 mm

Nostokorkeus2790 mm(teleskooppipuomilla)

 Nostoteho (hydr.)1350 kg

kaatokuorma *)900 kgMax. murtovoima / 50 cm1100 kg

Akkutyyppi lyijyEnergia11,5 kWh

Polttoaine Sähkö

Valmistajan sivut www.avant.fi

 

Kaikki työlaitteet Avant e5 akkukäyttöiseen kuormaajaan 

kaikki Avant kuormaajat heti toimitukseen

Loistava valinta hevostiloille, purkukäyttöön

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Avant E5 akkukäyttöinen pienkuormaaja A433127”