-12%
Avant Kallistusadapteri +/- 12,5 ast.

Avant Kallistusadapteri +/- 12,5 ast.

999,00 

Veroton: 805,65  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Tuotekuvaus

 

Avant Kallistusadapteri

KALLISTUSADAPTERI

A34148 +/- 12,5 astetta 65 kg 893

Avantin kallistusadapterilla voit kätevästi kallistaa työlaitetta 12,5 astetta molempiin suuntiin suoraan koneen ohjaamosta. Tämä mahdollistaa esim:

  • Erilaisten muotojen tekemisen maahan kauhalla
  •  Trukkilavojen nostamisen kaltevilta pinnoilta
  • Maan tasaamiseen erilaisiin muotoihin tasoituslevyllä

Kallistusadapteri on tarkoitettu käytettäväksi pääasiassa ei-hydraulisten työlaitteiden yhteydessä, mutta lisävarusteena saatavissa olevan etuhydrauliikan ulosoton kahdennuksen (A34397) avulla voidaan kallistusadapterin kanssa käyttää esim. nelitoimikauhaa tms. hydraulista työlaitetta. Tällöin voidaan sekä kallistusadapterin että työlaittteen letkut kytkeä ulosottoon, ja kojetaulussa olevalla kytkimellä valitaan kumpi on käytössä.

  • Lisää joustavuutta työhön

KALLISTUSADAPTERI

Kallistusadapteri asennetaan kuormaajan pikakiinnityslevyn ja työlaitteen väliin. Sen avulla työlaitetta voidaan kallistaa hydraulisesti sivusuunnassa molempiin suuntiin. Adapterin avulla on mahdollista mm.:

– tehdä maahan erilaisia muotoja kauhalla ja tasoitusritilällä

– pitää trukkihaarukka vaakasuorassa, kun ajetaan kaltevalla alustalla

– nostaa trukkilavoja kaltevilta pinnoilta

– tasoittaa epätasaista maata tasoitusritilällä

– kääntää työlaitetta jopa 90 astetta (esim. nostopihtiä)

 

Kallistusadapterimalleja on kaksi:

– Adapteri, jonka kallistuskulma on max. 12 astetta molempiin suuntiin. Adapteri on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä kauhojen, tasoitusritilän ja trukkihaarukan kanssa – töissä, joissa työlaitetta ei tarvitse kallistaa kovin paljon.

– Adapteri, jonka kallistussylinteri voidaan asentaa kahteen eri asentoon sylinterin kiinnityspaikkaa vaihtamalla. Näin saadaan kaksi eri kallistusvaihtoehtoa: joko max. 90 asteen kääntö yhteen suuntaan tai 45 asteen kallistus molempiin suuntiin. Adapteri sopii töihin, joissa työlaitetta pitää kallistaa enemmän esim. nostopihdin (tynnyrien tms. astioiden kääntö) ja tekonurmiharjan (harjan kääntö pystyyn ovesta tai portista kulkemisen ajaksi) kanssa.

 

Kallistusadapteri on tarkoitettu käytettäväksi pääasiassa ei-hydraulisten työlaitteiden yhteydessä, mutta lisävarusteena saatavissa olevan toisen hydrauliikan ulosoton avulla voidaan kallistusadapterin kanssa käyttää esim. nelitoimikauhaa tms. hydraulista työlaitetta. Tällöin kallistusadapterin letkut kytketään lisäulosottoon (varustettu tavallisilla pikaliittimillä, paine-paluu) ja työlaitteen letkut sarjapikaliittimellä vakio-ulosottoon. Hydraulinen työlaite ja kallistusadapteri eivät toimi samanaikaisesti, vaan ensin kallistetaan ja sitten käytetään työlaitetta.

  • Mahdollistaa esim. maan muotoilun kauhalla, trukkilavojen nostamisen kaltevalta pinnalta, työlaitteen kääntämisen max. 90 astetta jne.
  • Asennetaan kuormaajan pikakiinnityslevyn ja työlaitteen väliin.
  • Kaksi mallia: max. +/- 12,5 asteen kallistus tai max. 90 asteen tai +/- 45 asteen kääntö/kallistus

kaksimallia 12,5 ja 90 astetta

TEKNISET TIEDOT

Max. kallistus +/- 12,5 astetta 90 tai +/- 45 astetta Paino 65 kg 85 kg Tuotenumero A34148 A36505

 

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Avant Kallistusadapteri +/- 12,5 ast.”