Ale!

Avant Kivilatoja

16 949,00  16 101,55  (sis. ALV 24%)

Veroton: 12 985,12  (ALV 0%)

Maksa osissa:

Alkaen 631,97 €/kk (36 kk)
Lue lisää
Saatavilla verkkokaupasta

Tuotekuvaus

 

 

KIVILATOJA

Hydraulinen kivilatoja on erittäin tehokas työlaite ammattilaiselle kivetysten tekoon. Kivilatojaan otetaan kerralla kokonainen kerros kivetyskiviä lavalta, joka voidaan siirtää suoraan laatoitettavalle alueelle. Siinä on säädettävät sivutarttujat ja omituslaite. Vakiovarusteena myös hydraulinen pyörittäjä ja ADV-työntölaite, joka puristaa kivet automaattisesti paikoilleen niin, ettei niitä tarvitse asetella käsin. Laitteen hydrauliohjaus tapahtuu kahdella piirillä.

Kivilatoja soveltuu isompiin Avantteihin erinomaisesti Avantin runko-ohjauksen ja jäykän keskinivelen ansiosta. Runko-ohjaus on riittävän hellävarainen, jotta koneella voidaan ajaa kivetetyn pinnan päällä niin, etteivät kivetykset liiku koneen alla ohjattaessa. Jäykkä keskinivel puolestaan varmistaa, ettei kone kaadu.

Asennetaan Avant-nostopuomiin (A32395).

  • Ammattimaiseen ja nopeaan kivetysten tekoon
  • Koneellistaa hankalan ja epämiellyttävän nostelutyön

 

 

 

 

 

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Avant Kivilatoja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *