Avant nurmikon reunaleikkuri VUOKRAUS

60,00 

Veroton: 48,39  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Tuotekuvaus

Avant reunaleikkuri Vuokraus hinnat 60€ vuorokausi

Avant reunaleikkuri Vuokraus viikonloppu 110€

Avant reunaleikkuri Vuokraus viikko 250€

 

NURMIKON REUNALEIKKURI VUOKRAUS

Avant Reunaleikkurilla siistit tehokkaasti nurmikon ja pensasaidan reunat. Leikkurivantaan vieressä on hydraulikäyttöinen sekoitin, joka tasoittaa muokkausjäljen. Sekoittimen syvyyttä voidaan säätää. Leikkuri soveltuu kaikkiin runko-ohjattuihin Avant-malleihin. Reunaleikkuri voidaan ottaa molemmin päin kiinni koneeseen joten ajaminen ahtaassa ympäristössä on joustavampaa. Myös leikkurin hydraulimoottori voidaan asentaa leikkurivantaan molemmille puolille, joten käyttäjä voi valita leikataanko nurmikon reuna sisä- vai ulkopuolelta.

  • Avant Reunaleikkurin avulla saat rajattua nurmialueet erittäin tarkasti esim. istutuksien, kävelyteiden tai pensasaitojen reunoista
  • Avant Reunaleikkuri katkaisee nurmikon reunan tarkasti ja silppuaa reunan yli jäävän nurmikon pieniin osiin, jotka kompostoituvat nopeasti

Avant 400-, 500-, 600-, R- JA 700-SARJAT

Leikkuusyvyys max. 150 mm Paino 65 kg Tuotenumero A21068

 

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Avant nurmikon reunaleikkuri VUOKRAUS”