Avant R-Sarja r-28 ja r35
Avant R-Sarja r-28 ja r35
Avant R-Sarja r-28 ja r35
Avant R-Sarja r-28 ja r35
Avant R-Sarja r-28 ja r35
Avant R-Sarja r-28 ja r35
Avant R-Sarja r-28 ja r35
Avant R-Sarja r-28 ja r35
Avant R-Sarja r-28 ja r35
Avant R-Sarja r-28 ja r35
Avant R-Sarja r-28 ja r35
Avant R-Sarja r-28 ja r35

Avant R-Sarja r-28 ja r35

Veroton: 0,00  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Tuotekuvaus

RUNKO-OHJATTU AVANT, JONKA OHJAAMO ON KUORMAAJAN TAKARUNGOSSA

 • Erikoismalli erityisesti maatalouteen ja hevostiloille
 • Perustuu Avant 500- ja 600-sarjaan
 • Kuljettaja istuu eturungon sijaan kuormaajan takarungossa
 • Kääntyy hieman ketterämmin kapeilla käytävillä ja ahtaissa tiloissa
 • Teleskooppipuomi vakiovarusteena
 • Ohjaamo L saatavissa lisävarusteena

RUNKO-OHJATTU AVANT, JONKA OHJAAMO ON KUORMAAJAN TAKARUNGOSSA

 • Erikoismalli erityisesti maatalouteen ja hevostiloille
 • Perustuu Avant 500- ja 600-sarjaan
 • Kuljettaja istuu eturungon sijaan kuormaajan takarungossa
 • Kääntyy hieman ketterämmin kapeilla käytävillä ja ahtaissa tiloissa
 • Teleskooppipuomi vakiovarusteena
 • Ohjaamo L saatavissa lisävarusteena

Avant r28 tekniset tiedot

Tekniset tiedot r35

Avantissa on aina vakiona sävytetyllä pleksikatolla varustettu ROPS-hyväksytty turvakaari ja FOPS-hyväksytty turvakatto. Sen lisäksi on tarjolla peräti kolme eritasoista ohjaamovaihtoehtoa:

L

AVANT L-ohjaamo on erinomainen ja edullinen vaihtoehto silloin, kun kuljettaja haluaa suojaa sadetta, tuulta ja lumituiskua vastaan. Se lisää merkittävästi ajomukavuutta ja työolosuhteita roppakaupalla. Ohjaamo rakennetaan suoraan osaksi ROPS-turvakaarta, jolloin turvallisuus on taattu. Ohjaamo muodostuu takaseinästä, oikeanpuoleisesta sivuikkunasta ja tuulilasista, joka on varustettu pyyhkijällä. Tieliikennesarja on saatavilla lisävarusteena.

MONIPUOLISUUS

YLI 190 TYÖLAITETTA

Avantin jo käsitteeksi muodostunut työlaitesarja käsittää yli 190 erilaista työlaitetta. Nämä kaikki on suunniteltu Avant-kuormaajien tasavertaiseksi kumppaniksi seuraavien periaatteiden mukaisesti.

YHTEENSOPIVUUS

Lyömätön yhdistelmä syntyy vasta kun hyvään peruskoneeseen löytyy juuri siihen suunniteltu työlaitevalikoima. Avantin koko, hydrauliikka ja ominaisuudet ovat täydellisessä tasapainossa työlaitteiden kanssa.

TEHO

Työlaitteiden työtehoon on kiinnitetty erityistä huomiota. Aina pitäen mielessä yhdistelmän kokonaissuorituskyvyn.

KESTÄVYYS

Työlaitevalikoima on suunniteltu kovaan urakointikäyttöön.

TURVALLISUUS

Turvallisuusnäkökohdat on otettu suunnittelussa erityisesti huomioon.

YMPÄRIVUOTINEN RATKAISU

Avant-kuormaajat ja työlaitteet ovat suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön. Kuormaajien ohjaamovaihtoehdot, työvalo-optiot ja tekniset ratkaisut on tehty niin talven kylmiin, kuin kesän helteisiin. Laaja työlaitevalikoima varmistaa sen, ettei koneinvestointi seiso tarpeettomana suurta osaa vuodesta vaan sille löytyy hyödyllistä käyttöä jokaisen vuoden aikaan.

KOMPAKTI KONE

Kompakti ei aina tarkoita pienitehoista. Avant on lähes poikkeuksetta vastaavantehoisiin runko-ohjattuihin kuormaajiin verrattuna huomattasti pienempi ulkomitoiltaan. Se mahdollistaa erinomaisen näkyvyyden ja tietysti työskentelyn ahtaissa tiloissa. Kompaktin koneen ohjaamossa tunteekin hallitsevan työlaitteen ja työympäristön erittäin hyvin.

HELLÄVARAINEN NURMIKOLLE

Kevyt kone yhdistettynä runko-ohjaukseen mahdollistaa ajamisen nurmipinnoilla sitä vahingoittamatta. Tämä säästää paljon aikaa, koska nurmipintoja ei tarvitse korjata muun urakan valmistuttua. Se mahdollistaa myös kuormaajan käyttämisen tehokkaana ruohonleikkurina.

TELESKOOPPIPUOMI

Teleskooppipuomi on ollut Avantin tavaramerkki jo pitkään. Se mahdollistaa sekä peruskoneen kompaktin rakenteen, että erinomaiset nosto-ominaisuudet. Puomin ollessa sisässä on mahdollista nostaa suuria taakkoja ja puomin teleskooppi ulkona saavutetaan erinomainen ulottuvuus ja nostokorkeus. Usein ulottuma on jopa nostokorkeutta tärkeämpi ominaisuus.

TYÖLAITEKYTKENTÄ

Nopeat työlaitteen vaihdot mahdollistaa Avantin erinomaisen yksinkertainen ja helppo työlaitekytkentä.

Mekaaninen työlaitekytkentä on nopea ja puoliautomaattinen. Se tarkoittaa, että työlaitekytkentä voidaan lukita suoraan ohjaamosta käsin kallistamalla työlaitetta riittävästi taaksepäin. Saatavilla on myös täysin ohjaamosta käytettävä hydraulinen pikakiinnityslevy. Se avataan ja lukitaan kuormaajan ohjaamosta sähköpainikkeen avulla.

Avantin hydraulinen pikakiinnitys on markkinoiden kehittynein. Työlaitteen hydraliletkut kytketään sarjapikaliittimen avulla, joka kytkee kaikki letkut samanaikaisesti helppokäyttöisen mekanismin avulla. Kytkentä toimii kaikissa tilanteissa, eikä järjestelmässä oleva vastapaine hankaloita kytkentää. Järjestelmä on myös käytännössä vuotovapaa, eli työlaitteiden vaihtaminen ei ole enää sotkuista puuhaa.

HELPPO AJAA

Avantin runko-ohjattuja koneita on hyvin helppo oppia ajamaan. Ohjaaminen tapahtuu ohjauspyörän avulla ja itse ajaminen eteen ja taakse kahdella polkimella. Kuormaajan kompaktit ulkomitat helpottavat ajamista, koska kaikki koko kone ja työlaite näkyy suoraan kuljettajan istuimelta. Avantilla oppii ajamaan hyvin vain muutaman tunnin kokeilun jälkeen, vaikkei aikaisempaa kokemusta koneesta olisikaan.

VAKAUS

Kaikissa Avantin runko-ohjatuissa kuormaajissa on sivusuunnassa jäykkä runkonivel. Tämä on tärkein yksittäinen tekijä, jonka avulla saavutettaan Avantin erinomainen vakaus kaikissa tilanteissa. Runkonivelen lisäksi Avant-kuormaajissa painopiste on viety mahdollisimman alas, mikä osaltaan lisää koneen vakautta.

TURVAKAARI JA TURVAKATTO VAKIONA

Kaikissa R-sarjan kuormaajissa on ROPS-hyväksytty turvakaari ja FOPS-hyväksytty turvakatto vakiovarusteena.

SAMA KONE SUORITTAA KAIKKI TEHTÄVÄT

Avantin yli 190 työlaitteen avulla kuormaajan voi muuntaa täysin joustavasti hyvin erilaisiin töihin. Työlaitteiden vaihto on hyvin helppoa ja nopeaa, eli samalla kuormaajalla voit tehdä kaikki tarvittavat työt.

EDULLISET KÄYTTÖKUSTANNUKSET

Kompakti runko-ohjattu kuormaaja kuluttaa huomattavan vähän polttoainetta ja käytännön ajossa R-sarjan kuormaajalla pääsee usein jopa alle 2 l/h kulutuslukemiin. Runko-ohjauksen vuoksi myös renkaiden kulutus normaaliolosuhteissa on minimaalinen.

VÄHÄINEN HUOLTOTARVE

Yksinkertainen ja selkeä perusrakenne sekä laadukkaat komponentit vähentävät merkittävästi huoltotarvetta. Vähäinen elektroniikkan määrä ja tunnettujen komponenttien käyttö alentaa huoltojen hintaa.

KOMPAKTI JA VAHVA RAKENNE

Avant-kuormaajia on koeteltu sekä Antarktiksen viimassa että Lähi-idän kuumuudessa. Vahva kokemus monilta eri työmailta monissa eri ilmastoissa on koostanut vahvan rakenteen joka kestää työtä rikkoutumatta.

R-SARJA VERRATTUNA TAVALLISEEN AVANT-KUORMAAJAAN

NÄKYVYYS

R-sarjassa on hieman tavallista Avantia heikompi näkyvyys eteenpäin, joka johtuu ohjaamon sijoituksesta kuormaajan takarunkoon. Koska ohjaamo on kauempana työlaitteesta on näkyvyys työlaitteelle väistämättä hieman huonompi.

MITAT

R-sarjan ja tavallisen Avantin ulkoiset mitat ovat korkeutta lukuunottamatta samat. Ohjaustavan ja ohjaamon sijainnin vuoksi R-sarjan kone on noin 10 cm korkeampi kuin tavallinen Avant-kuormaaja.

NOSTOKYKY

Tavallisen Avantin ja R-sarjan nostokyky on käytännössä täsmälleen sama, kun koneet ovat suorassa, eikä runkoa ole käännetty. Kun koneilla aletaan ohjaamaan jompaan kumpaan suuntaan R-sarjan nostokyky heikkenee hieman nopeammin kuin tavallisen Avantin. Tämä johtuu siitä, että rungon ollessa käännettynä R-sarjassa ei ole vastapainoksi siirtyvää rakennetta samoin kuin tavallisessa Avant-kuormaajassa. Kun runko on täysin käännettynä on nostokyvyn ero noin 150 kg tavallisen Avantin hyväksi.

KÄÄNTYVYYS

Vaikka R-sarjan ja tavallisen Avantin kääntöympyrä on täsmälleen sama on R-sarjan kuormaaja tietyissä tilanteissa hieman ketterämpi. Ohjaustavan vuoksi sillä on helpopi kääntyä pois seinän vierestä ja sillä on helpompi ohjata erityisesti käytävillä.

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Avant R-Sarja r-28 ja r35”