SE KOTIMAINEN JOKA PYSYY PYSTYSSÄ
Ale!

Avant R28 pienkuormaaja

35 990,00  29 999,00  (sis. ALV 24%)

Veroton: 24 192,74  (ALV 0%)

Maksa osissa:

Alkaen 1 174,88 €/kk (36 kk)
Lue lisää
  • Nostokyky 950kg
  • Nostokorkeus 2,8metriä
  • Teleskooppipuomi
  • 26hv Kubota Diesel STAGE V
Saatavilla verkkokaupasta
Toimitusaika 1-4 päivää

Tuotekuvaus

SUORAN KAUPAN ERIKOISNETTO!!

R-sarja eroaa muista Avantin mallisarjoista ohjaustapansa vuoksi. R-sarjassa kuljettaja istuu kuormaajan takarungossa kun taas muissa Avantin eturungossa.

mallisarjoissa istutaan eturungon puolella. Ohjaustapaa lukuunottamatta R-sarja on hyvin lähellä muita Avantin malleja.

Suuri kuormankäsittelykyky, sivusuunnassa jäykkä runkonivel, teleskooppipuomi ja kompaktit ulkomitat ovat kaikki yhteisiä tekijöitä R-sarjan ja muiden Avantin kuormaajasarjojen kanssa. R-sarjan ohjaustavan edut tulevat esille käytävillä tai ahtaissa sisätiloissa silloin kun koneella käännytään käytävältä toiselle ja seinät ovat vastassa. Vaikka kääntöympyrä on sinänsä täysin sama kuin Avantin tutuilla sisarmalleilla, R-sarjan kone kääntyy hieman pienemmässä tilassa, sillä ohjaamo ei käänny ohjattaessa pyörälinjan ulkopuolelle. Toisaalta R-sarjan kaatokuorma runko linkussa on pienempi kuin vastaavilla 500- ja 600-sarjan koneilla.Ohjaamo on aina vakio ROPS/FOPS avo-ohjaamo.

 

Työtehopaketti  ( Puominvakaaja, lohkolämmitin,työvalot ( led) 
Luistonestoventtiili ( 4wd lukot) 
6 toiminen joystick hydrauliikan ohjaukseen.

 

Teleskooppipuomi

Vaikka Avantin kuormaajat ovat ulkomitoiltaan mahdollisimman kompakteja, teleskooppisen nostopuomin ansiosta niiden ulottuvuus sekä nostokorkeus ovat huippuluokkaa.

Avantin kurottajatyyppinen, portaattomasti säädettävä teleskooppipuomi mahdollistaa kuormaajan kompaktin koon ja erinomaisen näkyvyyden työlaitteelle.

Kun teleskooppipuomi on sisään vedettynä, on nostokyky maksimaalinen kuorman painopisteen ollessa mahdollisimman lähellä etupyöriä. Puomin ollessa täysin ulkona ulotut vaivatta korkeammallakin oleviin kohteisiin.

Teleskooppipuomin avulla lastaat myös peräkärryn tarvittaessa vain yhdeltä puolelta takareunaan asti.

Avant 4×4

Kaikissa Avantin kuormaajissa on hydrostaattinen voimansiirto. Polttomoottori – e-sarjassa sähkömoottori – pyörittää hydraulipumppua, joka syöttää korkeapaineista hydrauliöljyä järjestelmään. Jokaisessa pyörässä on hydraulinen ajomoottori, josta on veto suoraan renkaaseen. Ajopiiri on varustettu venttiileillä, joilla kontrolloidaan renkaiden pyörimistä. Jotta eri kaartosäteellä ja -nopeudella pyörivät sisä- ja ulkokaarteen puolen renkaat eivät jättäisi jälkiä käännyttäessä pehmeillä ja herkillä pinnoilla, järjestelmä sallii kaikkien neljän pyörän pyörivän vapaasti. Tämä myös vähentää renkaan kulumista käännyttäessä jatkuvasti karheilla yms. kuluttavilla pinnoilla.

Nelivedon lukkoventtiilien avulla voidaan sitten tarvittaessa parantaa pitoa liukkailla ja epätasaisilla alustoilla, kun kummankin puolen pyörät saadaan pyörimään samalla nopeudella pakko-ohjaamalla öljyä ajomoottoreihin. Näin saavutetaan hydrostaattisessa 4×4- järjestelmässä paras mahdollinen vetopito.

Monipuolinen

Avantin kuormaajat sekä työlaitteet on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön, joka tarkoittaa koneelle monipuolista ja jatkuvaa käyttöä sesongista riippumatta. Peruskoneen laaja lisävarustevalikoima, esim. erilaiset ohjaamovaihtoehdot yhdessä kuormaajan teknisten ominaisuuksien kanssa tekevät Avantista oivan työjuhdan kesän kuumimmista keleistä talven pakkasiin.

Avantin työlaitteiden pikakiinnitys ja sarjapikaliitin hydrauliikkaletkuille takaavat helpon ja nopean työlaitteiden kytkennän ja vaihdon. Sarjapikaliittimen avulla työlaitteen letkut kytketään yhdellä kädenliikkeellä, aina oikein päin ja myös moottorin ollessa käynnissä, työlaitteen paineen alaisena – eikä pakkanen vaikeuta sarjapikaliittimen käyttöä.

 

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Avant R28 pienkuormaaja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tutustu myös

27 200,00  23 490,00  (sis. ALV 24%)

12 276,00  9 500,00  (sis. ALV 24%)

Ruohonleikkurit

Stihl RM 2 r Allesilppuava ruohonleikkuri

(2 tuotearviota)

349,00  280,00  (sis. ALV 24%)

21 900,00  17 490,00  (sis. ALV 24%)

95,00  39,00  (sis. ALV 24%)

SE KOTIMAINEN JOKA PYSYY PYSTYSSÄ

35 990,00  29 999,00  (sis. ALV 24%)