Avant seulakauha
Avant seulakauha
Avant seulakauha
Avant seulakauha
Avant seulakauha
Avant seulakauha
Avant seulakauha

Avant seulakauha

12 513,00 

Veroton: 10 091,13  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Tuotekuvaus

 

 

SEULAKAUHA

Uusi Avant-seulakauha erottelee tehokkaasti erilaisista maa-aineksista kivet, rikkaruohot yms. isommat partikkelit, eikä murskaa niitä. Sopii erityisesti puutarhamullan tekemiseen. Kauhassa on kolme seulonta-akselia, jotka on varustettu tähden muotoisilla, kestävillä ja joustavilla polypropyleenistä tehdyillä seulontakiekoilla. Niiden ansiosta seulominen on erittäin tehokasta, ja esim. rikkaruohot jäävät tähtien sakaroihin eivätkä murskaudu seulotun aineksen sekaan.

  • Seulakauha erottelee erikokoiset maa-ainesosat tehokkaasti
  • Kolmen seulonta-akselin ja tähden muotoisten seulontakiekkojen ansiosta rikkaruohot ja kivet ym. isommat ainekset jäävät kauhaan eivätkä murskaudu seulotun mullan sekaan

TEKNISET TIEDOT

Leveys 1410 mm Tilavuus 258 l Seulonta-ala 1200 x 430 mm Paino 390 kg Tuotenumero A36503

 

 

 

 

 

 

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Avant seulakauha”