Vainikka-banneri-1280x100

Avant 225 sarja Vuokraus

150,00  (sis. ALV 24%)

Veroton: 120,97  (ALV 0%)

Maksa osissa:

Alkaen 8,81 €/kk (36 kk)
Lue lisää
Saatavilla verkkokaupasta
Toimitusaika 1-4 päivää

Tuotekuvaus

Avant 225 vuokraus

 • Nostokyky 390kg
 • Maksimi nostokorkeus 1,4m
 • Maksiminopeus 0-13kmh
 • Helppo ajaa vain poljin eteen/taakse
 • Hydrauliikantuotto 55l/min

Vuokraamme Avant kuormaajat kuluttajille ja yrityksille.

Avant vuokraus hinnasto
150€ / vrk
350€ / viikonloppu ( pe klo 12- ma klo 12)
1900€/ kuukausi
Pidemmät ajat sopimuksen mukaan

Vuokrahinta sisältää Sorakauhan
Vuokrattavissa kattavamäärä työlaitteita ruohonleikkurista , kaivuriin

 

Avant vuokraus Helsinki/Uusimaa.

 

Konetalo Vainikka vuokraa Avant pienkuormaajat

 

Aktiivisille ihmisille vapaa-ajan hyötykäyttöön

 

Avant 200 -sarjan suunnittelun lähtökohtana oli tehdä omakotitalon, mökin tai pienen maatilan yleiskone.

 • Puutarhoissa rakennat Avantilla perennat, uudet nurmikot ja lammikot. Myös ruohonleikkuu ja muut hoitotyöt käyvät sillä näppärästi.
 • Pihojen rakentamisessa se on erinomainen apumies: materiaalin poisto ja uuden kuljetus ja tasaus sujuvat hienosti.
 • Talvella Avant auraa ja hiekoittaa pihat.

Kunnat ja seurakunnat

Avant 200-sarja on löytänyt paikkansa myös viherrakentajien ja kuntien sekä seurakuntien koneena. Näppärä koko, helppo ajettavuus, edullinen hinta ja monipuolisuus ovat olleet arvostettuja ominaisuuksia.

Metsätyöt

Avant kulkee hyvän maastokelpoisuutensa ansiosta vaivattomasti myös metsässä. Neliveto ja pieni kääntösäde ovat siellä korvaamaton apu. Erityisesti metsätöitä varten Avanttiin on kehitetty perävaunu, hydraulinen vinssi, klapikone ja halkomislaite.

Valmis töihin

Avant 200:ssa on vakiona nostopuomi, tehokas ulkopuolinen hydrauliikka öljyn jäähdytyksellä, ohjaustehostin, vetokoukku, työvalot, turvakaari katolla jne. Ei tarvitse muuta kuin ryhtyä töihin.

Helppo ajaa

Koneen hallinta on erittäin loogista ja helppoa. Ajaminen on turvallista eikä sitä tarvitse harjoitella pitkään.

 

 

Aktiivinen turvallisuus

 • Näkyvyys
 • Ergonomia
 • Hydrostaattinen voimansiirto

Ensisijaisesti Avantin tekee turvalliseksi koneen perusrakenne. Kuljettajalla on joka suuntaan erinomainen näkyvyys. Koneen käyttö on hyvin yksinkertaista ja loogista. Hallintalaitteiden sijoittelu on tarkkaan harkittu.

Hydrostaattinen voimansiirto takaa koneen täsmälliset liikkeet. Kone on erinomaisesti hallittavissa niin pienillä kuin suuremmillakin nopeuksilla.

Passiivinen turvallisuus

 • Turvakaari
 • Turvavyö

Avant on aina varustettu turvakaarella, joka suojaa kuljettajaa tehokkaasti koneen kaatumistilanteessa. Turvakaari antaa erinomaisen suojan kuljettajalle myös  peruutustilanteissa.

Myös turvavyö on Avantissa vakiovarusteena.

Ohjaus

 • Hydraulisesti tehostettu
 • Kääntösade 2 m

Avantissa on täsmällinen ja kevyt hydraulisesti tehostettu ohjaus. Sen ansiosta kone on kevyt ja helppo hallita kaikissa tilanteissa. Avant 200:n kääntösäde on vain 2 metriä, joten sillä voi työskennellä mainiosti ahtaissakin tiloissa.

 

 

Hydrauliikan ulosotto

 • Tuotto 29 l/min
 • Paine 185 bar
 • Öljynjäähdytin vakiona

Avantissa on vakiona kaksitoiminen ulkopuolinen hydrauliikan ulosotto, jonka teho on tämän kokoluokan koneeksi todella vakuuttava. Tämä mahdollistaa erittäin monipuolisen koneen käytön ja laajan työlaitevalikoiman. Vakiona oleva öljyn jäähdytys on tärkeä ominaisuus, kun kesäkuumilla konetta käytetään yhtämittaisesti pidempiä aikoja, esimer

Nostopuomi

 • Nostokyky  350 kg
 • Nostokorkeus 140 cm
 • Vakaaja vakiona
 • 2-toimiset sylinterit
 • Työlaitteiden pikakiinnitys

Nostopuomi on avaintekijä koneen monipuolisen käytön kannalta. Sen ansiosta koneella voidaan tehokkaasti kuormata ja kuljettaa maata, lunta, hiekkaa jne. Reilu nostokyky ja vakaaja helpottavat puomin käyttöä. Eri töihin siirtyminen on nopeaa ja vaivatonta työlaitteiden  pikakiinnityksen ansiosta. Kauhan vaihto kaivuriin tai ruohonleikkuriin kestää vain pari minuuttia.

kiksi ruohonleikkuussa.

Hydrostaattinen neliveto

 • Täsmällinen ja helppo ajon hallinta
 • Ajonopeuden hallinta myös pienillä nopeuksilla
 • Suuri vetokyky

Hydrostaattinen voimansiirto on optimaalinen tämänkokoiseen koneeseen. Sillä saavutetaan erinomainen ajon hallinta koko ajonopeusalueella. Kone lähtee liikkeelle täsmällisesti ilman ryntäyksiä. Avantin vetokyky on myös vakuuttaja. Vetovoimaa on oman painon verran.

 

Oikea peruskonstruktio

 • Työlaitteiden kiinnitysmahdollisuus eteen ja taakse
 • Kiinteä keskinivel

Kiinteä keskinivel on aina ollut Avantin tavaramerkki. Sen ansiosta koneen kaatokuorma kasvaa koneen ollessa käännettynä kymmeniä prosentteja. Tämä parantaa huomattavasti koneen käyttöominaisuuksia.

Avant on rakennettu niin, että työlaitteet voidaan sijoittaa joko taakse tai eteen. Suurimmalle osalle paras paikka on edessä.

Näkyvyys, hallinta  ja paras mahdollinen työjälki ovat ratkaisevia työlaitteiden sijoituksen suhteen. Avanttiin saadaan hydrauliikan ulosotot myös takana olevia työlaitteita varten.

 

Laaja työlaitevalikoima

Avant on tunnettu todella laajasta ja laadukkaasta työlaitevalikoimastaan. Niiden avulla kone suoriutuu melkein työstä kuin työstä. Työlaitteiden suunnittelussa pääargumentteja ovat olleet yhteensopivuus, työteho, kestävyys ja turvallisuus.

Yhteensopivuus

Työlaitteen ja kuormaajan on oltava yhtä paria. Kun ne sopivat täydellisesti yhteen, työ sujuu mukavasti ja tehokkaasti eikä kumpikaan riko toistaan.

Työteho

Avantin työlaitteiden suunnittelussa on otettu huomioon kuormaajan tehokas hydrauliikka, hyvä nostoteho ja muut ominaisuudet niin, että yhdistelmästä on voitu rakentaa työteholtaan optimaalinen.

Kestävyys ja turvallisuus

Työlaitteet on suunniteltu kovaan ammattikäyttöön pitäen aina mielessä niiden käytön turvallisuus.

 

Avanttiin voit valita lisävarusteita todella laajasta valikoimasta. Niiden avulla voit parantaa koneen työtehoa, käytettävyyttä ja mukavuutta. Voit varustaa Avanttisi entistä paremmin omiin käsiisi ja omiin tarpeisiisi sopivaksi.

Työtehoa voit parantaa rengasvalinnoilla, pyörien lisäpainoilla ja tasauspyörästön lukoilla. Turvallisuus ja mukavuus paranevat pyörien lisäpainoilla ja lisätyövaloilla

Tutustu lisävarustevalikoimaan ja rakenna juuri itsellesi sopiva Avant.

TEKNISET TIEDOT

Tekniikka

 

Jatkuva neliveto

Avantissa on jatkuva neliveto, mikä takaa erinomaisen vetotehon.

Voimansiirto

Avantissa on portaaton hydrostaattinen voimansiirto.
Ajopumppu on lisäksi hydraulisesti esiohjattu isojen kuormaajien tapaan.

Tehokas ulkopuolinen hydrauliikka

Avantissa on kokoonsa nähden todella tehokas ulkopuolinen hydrauliikka. Kovaa käyttöä varten siihen on lisäksi saatavissa erillinen hydrauliöljynjäähdytin optiona.

Ohjaamo

Avantin ohjaamossa on kaikki hallintalaitteet juuri siellä missä pitääkin. Isollekin kuskille on reilut tilat. Näkyvyys työlaitteisiin on erinomainen.
Turvakaari läpinäkyvällä katolla on vakiona. Se suojaa kuljettajaa sekä sateelta että kaatumiselta.

 

Ominaisuuksia

Helppo oppia ajamaan

Ajosuunta ja -nopeus hallitaan 2 erillisellä polkimella: Toisella eteenpäin ja toisella taaksepäin. Ne toimivat samalla portaattomina vaihteina: Mitä enemmän poljinta painat sitä nopeammin kone kulkee. Kun otat jalan pois polkimelta kone pysähtyy ja jarru menee automaattisesti päälle. Tämän helpompaa ajaminen ei voisi olla.

Muu hallinta

Kuormaajan puomin hallinta tapahtuu joystickin avulla. Käyttöä helpottaa huomattavasti puomin vakaaja. Ulkopuolisen hydrauliikan hallintaa varten on erillinen venttiili, jota ohjataan polkimella.

Turvallisuus

Jo se, että koneessa on erinomainen näkyvyys joka suuntaan, selkeät hallintalaitteet ja puomin vakaaja sekä takalisäpainot vakiona tekevät siitä käyttäjälleen turvallisen. Iso asia on myös se, että koneessa on turvakaari vakiona, joka suojaa kuljettajaa myös sateelta.

 

 

Avant vuokraamomme palvelee nyt myös koko suomea!  käytössä suomen suurin avant työlaite valikoima, runsaasti uusia avant kuormaajia vuokralle, myyntiin,

teemme myös Avant huollot ammattitaitoisesti uudellamaalla, helsingissä, Espoossa,vantaalla,porvoossa,sipoossa, koko uudenmaan alueella.

 

Olemme Myös virallinen Avant takuu huolto

 

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Avant 225 sarja Vuokraus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tutustu myös