Betonikauha,purku vasemmalta

Betonikauha,purku keskeltä

5 011,00 

Veroton: 4 041,13  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Tuotekuvaus

 

BETONIKAUHA purku Vasemmalta sivulta

Betonin sekoituskauha on näppärä lisälaite kohteisiin, joissa sähköä ei ole saatavilla tai joissa betoni täytyy siirtää tai nostaa hankalaan paikkaan. Uudessa mallissa on halkaisijaltaan 400 mm sekoitusruuvi ja suojaverkko kauhan päällä. Kauha tyhjennetään pohjaluukusta kauhan keskeltä tai toisessa mallissa vasemmasta reunasta. Luukun avaus tapahtuu hydraulisylinterillä sähköventtiilin ohjaamana, käyttö kytkimellä kuljettajan paikalta. Kauha on varustettu myös pohjaluukkuun kiinnitettävällä tyhjennysletkulla, jonka avulla valmis betoni voidaan ohjata kauemmaksi kauhasta.

  • Helppo tapa tehdä betonia kohteissa, joihin sähköä ei ole saatavissa
  • Voidaan täyttää suoraan kasasta
  • Sekoitettu betoni on helppo siirtää ja vaivaton tyhjentää suoraan kohteeseen
  • Helppo tyhjentää jopa 2 metrin korkeuteen.

TEKNISET TIEDOT

Kokonaisleveys 1490 mm Sekoitusruuvin halkaisija 400 mm Tilavuus 210 l Omapaino 299 kg Max. paino 794 kg Pohjaluukun halkaisija 180 mm Tyhjennysletkun pituus 1350 mm Tuotenumero, purku keskeltä A36473 Tuotenumero, purku vasemmalta A37241

 

 

 

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Betonikauha,purku keskeltä”