-25%

BillyGoat F902 suurtehopuhallin

1 900,00 

Veroton: 1 532,26  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Tuotekuvaus

Billy Goat F902H Force suurtehopuhallin ESITTELYKONE

Suurella, 9hv Honda -moottoriyksiköllä varustettu pyörällinen suurtehopuhallin. Soveltuu erityisesti isojen alueiden (puistot, parkkipaikat, urheilukentät jne). puhaltamiseen puhtaaksi roskista ja lehdistä. F902H tarjoaa jopa 3,8 kertaisen puhallustehon reppupuhaltimiin verrattuna, moottorin ääni on myös käyttäjälle maltillinen 89dB(A).

Sivulle puhaltavan puhaltimen suutin on mahdollisimman alhaalla, jollloin lehti- ja roskakasat siirtyvät suoraviivaisesti puhallussuuntaan. Suuttimen sijoittelun ansiosta myös pölyämisen määrä on mahdollisimman pieni. Puhaltimessa on kuulalaakeroidut pyörät ja puhallussuunnan voi säätää kahvalla puhallustyön aikana.

Moottori Honda GX270K1QA2
Teho 9hv, bensiini, 262 cm3
Polttoainesäiliö 6L
Käynnistys Veto
Öljytilavuus 0,69L

 

Puhallin 17″ 16-lapainen puhallinpyörä
Teho 320 km/h
Puhalluksen suuntaus Käsikahvalla, lukittavissa, kulmasuutin vakiona
Puhallusputken koko 4″ (10cm)

 

YouTube video

 

Pituus 143cm
leveys 74cm
Korkeus 114cm
Paino 65kg

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut