EGO LUMILINKO SSA1200

259,00 

Veroton: 208,87  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Tuotekuvaus

Ensilumi sataa usein yllättäen eivätkä kaikki ole valmistautuneet lumikuuroihin. Tässä tilanteessa lumilapion monitoimilisäosa on juuri oikea apuväline, kun haluat puhdistaa lumikasaumat tonttisi keskeisiltä alueilta. Minimoi riskit ja liukastumisvaarat poluilla, pihaanajoteillä ja terasseilla ja suorita työ ilman, että sinun tarvitsee jongleerata johtojen tai bensiinin kanssa.

Uuden EGO SSA1200 -lumilapiolisälaitteen ansiosta lumen ei pitäisi enää olla ongelma. Napsauta monitoimityökalun tehoyksikkötä ja aloita lumenpuhdistus nopeasti ja helposti sisäänajoteiltä, sisäpihoilta, poluilta ja terasseilta.

300 mm:n leikkuuleveyden ansiosta voit tehdä selvää suuresta lumimäärästä kerralla, joten saat tehtyä työn nopeammin ja pääset takaisin lämpimään. Suurin heittoetäisyys on 7,5 metriä. Jo ensimmäisten kokeilujen jälkeen osaat arvioida, miten suoriudut tehtävästä tehokkaimmin.

Kun olet käyttänyt tätä työkalua kerran, et halua enää koskaan tarttua lapioon. Laite toimii 2000–1650 kierrosluvulla, jolla lumi raivataan pois työalueelta. Riippuen siitä, mitä akkua käytät PH1400E-tehoyksikkössä, siinä riittää vielä tarpeeksi tehoa auttaa naapureita!

 

 

 

 

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut