-8%

EGO MULTI-TOOLIN SIIMALEIKKURI STA1500

124,99 

Veroton: 100,80  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Tuotekuvaus

Kytke siimaleikkuri EGO-monitoimityökalun tehoyksikköhän, ja trimmaus onnistuu helposti ilman johtoa. 30 cm:n leikkuuleveyden ansiosta pääset ahtaisiinkin paikkoihin, joihin ruohonleikkurisi on ehkä liian leveä. Napautuspään avulla voit lisätä siimaa helposti työn aikana. Pikalatauspään ansiosta laite on taas nopeasti käyttövalmis.

Puutarhassa pensasleikkuri on välttämätön työkalu, koska sen avulla pääset joustavammin paikkoihin, joihin ruohonleikkurilla on vaikea päästä. Tässä ruohonleikkurin lisälaitteessa on 2,4 mm:n kaksinkertainen lanka, joka syötetään pikalataavaan päähän. Pikalatauspään ansiosta päähän voidaan kelata uutta siimaa irrottamatta kelaa. Näin säästät aikaa ja pääset nopeammin takaisin töihin.

38 cm:n leikkuuleveyden ansiosta saat työn nopeammin valmiiksi. Kiinnitetty suojus varmistaa, että lentävät roskat pysyvät poissa työalueelta. Vain 1,6 kg:n painon ja helpon ohjattavuuden ansiosta voit käyttää pensasleikkuria vaivattomasti paikoissa, joihin ruohonleikkurilla ei pääse, tai nopeaan reunustamiseen.

Tämä lisälaite on vain yksi monista työkaluista, jotka voidaan liittää PH1400E- tai PH1420E-käyttöyksikköön. Saatavilla olevien monien eri vaihtoehtojen ansiosta voit hoitaa minkä tahansa puutarhatyön helposti. Koska laite on akkukäyttöinen, voit puhdistaa ympäristöä ympäristöystävällisellä tavalla.

 

Yhteensopiva seuraavien kanssa:

EGO PH1400E Multi-Toolin moottori

PH1420E MULTI-TOOLIN MOOTTORI- HIILIKUITUVARRELLA

 

 • PAINO – 1,59kg
  KOKONAISPITUUS – 97cm
  SUOJAKAHVA – Kyllä (Tehoyksikössä)
  KÄYTTÖAIKA
  2.5Ah jopa 18 min
  4.0Ah jopa 35 min
  5.0Ah jopa 45 min
  7.5Ah jopa 72 min
  10.0Ah jopa 93 min
  LEIKKUULEVEYS – 38cm
  SIIMAN PAKSUUS – 2,4 mm kaksoissiima
  LEIKKUUPÄÄ – Nopeasti ladattava siimapää
  VARREN TYYPPI – Suora

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut