EGO PH1400E Multi-Toolin moottori

239,00 

Veroton: 192,74  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Varastossa

Tuotekuvaus

Valmiina kaikkiin töihin, niin isoihin kuin pieniinkin – monikäyttöisyytensä ansiosta monitoimityökalujärjestelmämme on yksi suosituimmista tuotteista sekä ammattilaisten että kotikäyttäjien keskuudessa. tehoyksikkö voidaan yhdistää mihin tahansa EGO-akkuun, jolloin saat tarvitsemasi tehon. Helppo ja turvallinen lisälaitteiden kytkentä tapahtuu ilman työkaluja, joka ei koskaan ole ollut näin helppoa. Voit siten tehdä työsi nopeammin.

Taakse asennettu, kevyt ja erittäin tehokas harjaton moottori tuottaa tarvitsemasi tehon. Säädettävän nopeuden liipaisin ja kahden nopeusalueen valitsin tarjoavat lisää hallintavaihtoehtoja. Hallinnasta puheen ollen, akkukäyttöisessä tehoyksikössä on säädettävä silmukkakahva, joten voit työskennellä joustavasti itsellesi mukavimmassa asennossa. Mukavuutta lisää se, että kun ostat tämän monitoimikäyttöisen tehoyksikön, saat myös helposti kiinnitettävät yksiolkaimiset valjaat, jotka ovat yhteensopivia useiden tuotteidemme kanssa.

Kestäväksi rakennettu teräksinen vetoakseli on vankka ja vahva, joten sinun ei tarvitse olla huolissasi, jos altistat tämän työkalun suurille kuormituksille. Professional-mallistomme työkaluilla on 5 vuoden takuu kotikäyttäjille ja 2 vuoden takuu ammattikäyttäjille. Rekisteröi työkalusi 30 päivän sisällä ostopäivästä, jotta saat takuun.

MOOTTORIN TYYPPI – Hiiliharjaton
NOPEUDEN SÄÄTÖ – Säädettävä nopeus
VETOAKSELIN MATERIAALI – 7 mm terästä
RUNKOPUTKI – Alumiinia
KIINNITYSMEKANISMI – Ilman työkaluja
PAINO – 2,7 kg
KOKONAISPITUUS – 97 cm

EGO PH1400E Multimoottori, 2-port.nopeus – SEMIPRO

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut