search icon shopping cart icon
0

Henkilönostin Leguan 190 vuokraus

(1 tuotearvio)

186  (sis. ALV 24%)

alk. 28,46 €/kk
90,56/kk
3kk maksuajalla
Jousto
48,44/kk
6kk maksuajalla
Jousto
34,40/kk
9kk maksuajalla
Jousto
28,46/kk
12kk maksuajalla
Jousto

 VUOKRAUS 150€ / vrk alv 0% Pidemmät ajat sopimuksen mukaan

Leguan 190 henkilönostin vuokraus

• Saatavana tela- tai 4WD-alustalla
• Uusi 3-osainen sylinteri- ja ketjukäyttöinen teleskooppipuomi sisäänrakennetulla anturoinnilla (ulottuma ja kulma)
• Puomiston suora hydrauliohjaus (kaikki liikkeet ajettavissa samanaikaisesti)
• Turvatoimintojen valvonta IFM-ajoneuvologiikalla
• Automaattinen ja manuaalinen tukijalkojen tasaus
• Dynaaminen korikuorman mukaan muuttuva sivu-ulottuma
• Automaattinen moottorin kierrosnopeuden säätöjärjestelmä
• Sähköinen päävirtakytkin

 

Leguan 190 on kovaan ammatti- ja vuokrakäyttöön suunniteltu henkilönostin

ominaisuudet eivät jätä ketään kylmäksi. Nostimen suunnittelussa on painotettu erityisesti kestävyyttä, jämäkkyyttä ja käyttäjäystävällisyyttä. Työskentelykorkeus jopa 19 metriä!

Suuri korikuorma 230 kg. Pyörä- tai tela-alusta ja jämäkät puomit tekevät Leguan 190:stä oikean valinnan ammattilaisille.

Leguan 190 -henkilönostimissa käytetään 14 hv kaksisylinteristä, nestejäähdytetteistä dieselmoottoria. Tämä Kubotan valmistama luotettava ja pitkäikäinen moottori on tehty ammattikäyttöön, eikä petä kovassakaan käytössä.
Käyttäjälle tämä moottori tarjoaa luotettavuuden lisäksi myös hyvän väännön ja miellyttävän äänitason.

Lisävarusteena Leguan 190 -malliin on saatavilla 230V sähkökäyttö. Sähkömoottorilla on mahdollista käyttää kaikkia nostimen toimintoja (ajo, tukijalat ja nostopuomit), kun nostin on kytketty 230V valovirtaverkkoon.
Tämä lisävaruste on erittäin käytännöllinen, kun koneella työskennellään sisätiloissa tai hiljaisesti kohteessa. Usein on myös käytännöllistä ajaa koneen polttomoottorilla työkohteeseen, kytkeä kone valovirtaverkkoon ja jatkaa puomiston käyttöä sähköllä. Näin menetellen ei polttomoottorin melu häiritse ja myös polttoainekustannukset pysyvät minimissään.

Leguan tarjoaa ainoana valmistajana nostimiaan sekä pyörä-, että tela-alustaisena mallina. Myös Leguan 190 -malliin on valittavissa joko 4WD-pyöräalusta tai jykevä ja tasaisesti kulkeva tela-alusta.

Pyöräalustan suurin etu on sisäkäytettävyys. Sitä voidaan käyttää helposti myös aroilla lattiapinnoilla käytettäessä kankaisia rengaspusseja.  Maasto-ominaisuudet ovat riittävät lähes kaikkiin olosuhteisiin nelivetoisen voimansiirron ansiosta.

Tela-alustaisen koneen suurimmat edut ovat suurempi kosketuspinta maastoon, ja lisääntyneen leveyden ansiosta kone on myös sivuttaissuunnassa entistä vakaampi ajaa. Suurempi kosketuspinta maastoon lisää etenemiskykyä erityisesti pehmeässä ja epätasaisessa maastossa (esim. lumessa tai metsässä).

 

Leguan 190 henkilönostin painaa pyörä- ja telaversiona 2 660 kg. Erityisesti Leguan 190:lle suunniteltua traileria käytettäessä myös kärryn päältäkäyttö on mahdollista. Kokonaispaino trailerin kanssa 3500 kg.

 

Rakentaminen

Rakentamisen eri vaiheissa Leguanin monipuolisuus pääsee oikeuksiinsa. Monipuolisen puomin ansiosta ulottumat ovat huippuluokkaa. Koneella pääsee nopeasti ja turvallisesti hyvinkin hankaliin paikkoihin. Se soveltuu niin ulko- kuin sisäkäyttöön.

Kaikki rakentamiseen liittyvät työt – runkovaiheen tekeminen, ilmastoinnin ja sähköjen asentaminen, muuraukset ja rappaukset, sisustustyöt ja maalaukset ovat Leguanin leipälajeja.

 

Teollisuuden kunnossapito

Samat ominaisuudet ovat valttia kunnossapidossa. Helppo ja nopea siirrettävyys, sähkö/polttomoottorikäyttö sekä isot ulottuvuudet tekevät sen, että Leguan on oikea valinta kunnossapidon vaihteleviin ja monipuolisiin töihin.

 

Erikoiskäyttö

Leguan henkilönostin on ollut monen hyvinkin erikoisen käyttökohteen valinta. Se on valittu loistoristeilijän lisävarusteeksi huoltotöihin, joulukuusien ja muiden puiden trimmaamiseen, pelastustehtäviin jne. Tämä osoittaa koneen monipuolisuuden ja sen monet käyttömahdollisuudet.

 

Vuokraamot

Leguanin asiakaskunta on siis laaja. Se sopii mainiosti niin yksityisasiakkaille, rakennusliikkeille, asennusfirmoille kuin teollisuuden kunnossapitoonkin. Rakenteeltaan se on suoraviivainen ja mahdollisia vikaantumiskohtia karsien suunniteltu.

 

Leguanista vuokraamot saavat ja ovat saaneet itselleen luotettavan ja tuottavan kumppanin.

 

Leguan 190

Leguan 190 henkilönostin on kompaktin kokoinen paketti, käytettävissä myös suoraan kuljetuskärrystä

Leguan 190 henkilönostimen koria pystyt käyttämään myös alhaalta

Voimakas Kubota Diesel moottori takaa vaivattoman siirtymisen hankalassakin maastossa

Leguania voit ajaa joko kortista tai koneen sivusta.

Leguan 190 henkilönostimen käyttö on helppoa. Yksinkertaiset hallintalaitteet oppii jopa 15 minuutissa ja laitetta on helppo käyttää.

Kuljetuskärry saatavissa optiona hinta 4800€ alv 0%

Tuotearvostelut

1 arvio tuotteelle Henkilönostin Leguan 190 vuokraus

  1. Aalto

    Huikea laite, menee vaikka puuhun

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tutustu myös

Teräketju akkukäyttöisiin Stihl moottorisahoihin

19,99  17,90  (sis. ALV 24%)

25hp Kohler " vetävä kone"

Kantojyrsin Laski F460

10 900  9 499  (sis. ALV 24%)

HALPA

Stihl BGA 45 akkupuhallin

159  109  (sis. ALV 24%)

AITO STIHL ruohonleikkuri

Ruohonleikkuri Stihl RMA 2 RP sis. AP 300 akun ja AL 300 laturin

869  649  (sis. ALV 24%)

RMI 632 P

2 390  1 790  (sis. ALV 24%)

Ruohonleikkuri Stihl RMA 443 C sis. AP 200 akun ja AL 101 laturin

699  649  (sis. ALV 24%)

RMI 422 robottileikkuri

1 190  849  (sis. ALV 24%)

Grasshopper 124 ajoleikkuri 48″ taaksepurkava

10 900  8 999  (sis. ALV 24%)