STIHL HL 94 C-E pitkävartinen pensasleikkuri

1
(1 tuotearvio)

799,00 

Veroton: 644,35  (ALV 0%)
Ei saatavilla

Varasto loppu

Tuotekuvaus

STIHL HL 94 C-E pitkävartinen pensasleikkuri

Tekokas ja kevyt ammattikäyttöön suunniteltu pensasleikkuri pitkällä varrella

 

Ammattikäyttöön korkeiden pensasaitojen leikkuuseen myös pensiden alasleikkaus onnistuu tällä Stihl pensasleikkurilla

. Painoa vähentävä vaihteisto,
2-MIX moottori,
ECOSPEED
kierroslukusäädöllä pitkiin työrupeamiin meluherkillä alueilla,
STIHL ErgoStart, 145° kääntyvä terä,
kokonaispituus 242 cm.

 

Kantohihna

Rennompaan ja turvallisempaan työhön.

Leikkuuterät

Molemmin puolin teroitetun terän ansiosta leikkaaminen on tehokasta ja tarkkaa.

Kaarikahva

Kaarikahvan ansiosta koneen käyttö on helppoa ja tilantarve ympärillä on erittäin vähäistä. Leikkaaminen ahtaissakin paikoissa on helppoa.

Primer -pumppu

Primer pumpulla varustetut mallit käynnistyvät helpommin sekä vähemmin vedoin. Pumppaamalla Primer pumppua varmistat kaasuttimelle riittävän polttoainemäärän koneen käynnistymiseen.

Terän pikasäätö 145°

Terä on helppo ja nopea säätää asteittain aina jopa 145° ja se voidaan myös taittaa kokonaan akselinmyötäisesti (kuljetusasento), jolloin varastointi ja kuljetus on helpompaa.

STIHL 2-MIX moottori

STIHL 2-tahti moottori varustettuna 2-MIX teknologialla takaa suuremman tehon ja erinomaisen vääntömomentin sekä vähentää polttoaineen kulutusta jopa 20%. Siinä yhdistyy nelikanavainen sylinteri ja kerrostettu polttoaineseoksen täyttö. Toimii kaksitahtipolttoaineella.

STIHL ErgoStart

STIHL ErgoStart vähentää käynnistettäessä tarvittavan voiman puoleen ja käynnistys voidaan suorittaa yhdellä kevyellä vedolla. Kevytkäynnistys perustuu narupyörän ja kampiakselin välissä olevaan spiraalijouseen.

STIHL Ecospeed

ECOSPEED osakaasutoiminnon ansiosta voit käyttää pensasleikkuriasi entistäkin taloudellisemmin. Käännä säätönuppia minusta kohti, jolloin lasket moottorin maksiminopeutta ja pensasleikkuri leikkaa vain tarvittavalla voimalla. Voi milloin tahansa, kaasua painamalla, saada täyden moottorintehon silti käyttöösi. Kun moottori käy vain osakuormalla, se vähentää polttoaineenkulutusta ja voit käyttää laitetta yhdellä tankillisella paljon pidempään.

Ripustuslenkki

Riputuslenkki valjaille helpottaa koneen käyttöä entisestään, keventämällä sen kuormitusta. Valjaissa laitetta on helpompi kallistella ja käännellä.

Tekniset tiedot

Tilavuus cm³ 24,1
Ääniteho dB(A) 1) 106
Äänenpaine dB(A) 1) 91
Säiliön tilavuus l 0,54
Tärinä m/s² 2) 4,1/4,5
Paino kg 3) 6,1

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut

1 arvio tuotteelle STIHL HL 94 C-E pitkävartinen pensasleikkuri

  1. 1

    Tyytyväinen käyttäjä

    Loistava laite korkeille aidoille. Tällä laitteella työ sujuu jouhevammin, kun ei tarvitse sähköjohtoja ja tikkaita miettiä. Kun muistaa käyttää pienkonebensiiniä, niin ei pakokaasun käryt paljoo haittaa. STIHL valikoutui siksi että varaosia aina saatavilla läheltä.

Lisää arvio