-24%

Hsa 26 Akkukäyttöinen puutarhaleikkuri sis akku+laturi

2
(2 tuotearviota)

129,00 

Veroton: 104,03  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Valitsemasi tuotteet
  Yhteensä: 129,00 
  104,03  Hinta ilman veroa (alv 0%)

  Tuotekuvaus

  Kevyt ja kompakti akkupensasleikkuri pensasterällä pienempien havupensasaitojen ja pienlehtisten koristepuiden karsintaan ja hoitoon. Pensasterä optimoidulla STIHL-terägeometrialla optimaalista leikkuutulosta varten. Ruohoterä nurmikon reunojen leikkuuseen. Pitävä kahva täydellistä ergonomiaa varten, nopea terävaihto ilman työkaluja, akun lataustilan näyttö. AS 2 -akku sopii vain AS Tuoteperheen -tuotteisiin kuten esimerkiksi GTA26 puutarhasahaan 
  Hinta sis akun ja laturin.

   

  Tekniset tiedot

  Tekniset tiedot Arvo
  Akkuteknologia Litiumioni AS tuoteperhe
  Ääniteho dB(A) 80
  Äänenpainetaso dB(A) 67
  Nimellisjännite V 11
  Leikkuupituus cm 1) 20
  Hammasväli mm 19
  Kokonaispituus cm 50
  Nopeus min-1 2.200
  Tärinätaso m/s² 1
  Paino kg 0,8
  Leikkuuterät kyynelmuodossa

  Kaksipuoliset leikkuuterät STIHL-terägeometrialla optimaalista leikkuutulosta varten. Leikkuuterien kyynelmuoto auttaa oksia pysymään pensasleikkurin otteessa niin, että saadaan hyvä leikkuutulos. 200 mm:n leikkuupituus on täydellinen havupensasaitojen ja pienlehtisten koristepuiden karsintaan ja hoitoon.

  Ergonominen kahva

  Ergonomisesti suunniteltu pensasleikkuri on täydellisesti tasapainotettu ja kahvan luistamattoman pinnoitteen avulla voit helposti ja turvallisesti käyttää leikkuria.

  Ruohoterä

  Ruohoterä on jopa 120 mm leveä, mikä tekee siitä täydellisen nurmikon reunojen leikkuuseen. Terät voidaan vaihtaa nopeasti ilman työkaluja.

  Teräsuojus

  Täydellisesti sopiva teräsuojus pensasterälle ja ruohoterälle suojaa teriä kuljetuksen ja varastoinnin aikana.

  LED lataustilannäyttö

  LED-latausvalon avulla voi helposti seurata akun käyttöä ja latautumista painamalla nappia.

  Litiumioni akku ja laturi

  AS 2 on voimakas, mutta kevyt 10,8 V litiumioni akku. Akussa on pitkä käyttöaika ja korkea teho. Laturi AL 1 tulee mukana kun ostaa setin.

  Kätevä kuljetuslaukku

  Setin mukana tulee kätevä kuljetuslaukku, jonka voi kiinnittää seinälle tai käyttää kuljetuksen aikana. Akku ja laturi kuuluu myös settiin ja niille on laukussa omat taskut.

  Työkaluton teränvaihto

  Terät voidaan vaihtaa nopeasti ilman työkaluja.

   

  Takuu ja huolto

  Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
  Lue lisää takuusta.

  Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

  Tuotearvostelut

  2 arviota tuotteelle Hsa 26 Akkukäyttöinen puutarhaleikkuri sis akku+laturi

  1. 2

   Marja

   Todella käytännöllinen laite, jolla saa siistittyä kukkapenkkien reunat ja leikattua pensaat vaivattomasti. Paras ostokseni aikoihin, sillä se nopeuttaa merkittävästi hankalien puutarhatöiden tekoa.

  2. 2

   Cristian

   Jos jokin pienkone on yllättänyt positiivisesti, niin tämä. Pikku pippurinen laite, joka tekee juuri sen mitä pitää. Tällä leikkaa nurmikot siistiksi ja katkoo ohkaiset oksat. Kätevän kokoinen ja kevyt käsitellä. Suurin yllättäjä on kuitenkin akku. Usko meinaa loppua, kun ei millään saa akkua käytettyä tyhjäksi. Ostin toisen akun paketin mukana, mutta tällä menolla jää käyttämättä :) Kuuden pisteen arvoinen setti

  Lisää arvio