Iskuvasara
Iskuvasara
Iskuvasara
Iskuvasara
Iskuvasara
Iskuvasara
Iskuvasara
Iskuvasara

Iskuvasara

Alk. 6 531,00 

Veroton: 5 266,94  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta
Iskuvasara B105
6 531,00 
Iskuvasara B155
7 592,00 
Iskuvasara B230
9 403,00 
Poista

Tuotekuvaus

  • Huippuluokan kotelovaimennetut Avant-vasarat ovat hiljaisia ja tehokkaita
  • Vasarat ovat säädetty tehtaalla valmiiksi Avant-kuormaajiin, joten ne ovat täysin valmiita töihin
  • Jokaiseen Avant-kuormaajaan, 300-sarjasta alkaen, löytyy sopiva vasara
  • Vasarat toimitetaan Avant-kiinnitysadapterilla ja hydrauliikkaletkuilla varustettuina, ne ovat täysin käyttövalmiita Avant-kuormaajan kanssa

Avantin iskuvasarasarja on suunniteltu toimimaan juuri Avanteissa. Kolmesta mallista löytyy sopiva vaihtoehto kaikkiin 300-700 -sarjan koneisiin. Kaikki Avantin iskuvasarat ovat kotelovaimennettuja melusaasteen vähentämiseksi ja värinöiden välittymisen minimoimiseksi. Peruskoneena Avant soveltuu loistavasti iskuvasaran käyttöön.

Erityisesti teleskooppipuomilla varustettuna sen ulottuvuudet ovat hyvät ja kurottajatyyppinen nostopuomi 400-, 500-, R-, 600- ja 700-sarjan koneissa takaa erinomaisen näkyvyyden piikkausalueelle. Avantin etu purkutöissä on se, että samalla koneella voi tehdä sekä rikotuksen että materiaalin poiskul jetuksen. Ahtaissa ja painorajoitetuissa paikoissa Avantit ovat lyömättömiä.

 

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Iskuvasara”