Lehtipuhallin Stihl BG 56
Lehtipuhallin Stihl BG 56
Lehtipuhallin Stihl BG 56
Lehtipuhallin Stihl BG 56

Lehtipuhallin Stihl BG 56

258,00 

Veroton: 208,06  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Tuotekuvaus

Kevyt ja tehokas polttomoottorikäyttöinen lehtipuhallin koti ja ammattikäyttöön.

  • ääntävaimentava puhallusputki
  • Stihl 2-mix moottori.
  • Kevyt
  • näppärä lehtipuhallin.

Stihl Lehtipuhallin erinomaisella teho-painosuhteella. Puhallat lehdet ja roskat nopeasti paikasta kuin paikasta. Varustettu pyöreällä suuttimella.

Kompakti lehtipuhallin puhaltaa nopeasti lehdet ja ruohonleikkuujätteet. Pyöreä suutin, 2-MIX moottori, pysäytysnappi. Erittäin hiljainen pikku puhallin.

Mukava kevyt ja edullinen lehtipuhallin Stihlliltä. Sopii sekä koti että ammattikäyttöön. Hiljainen ja kyvyt! Aito Stihl

Vakiovarusteet

 

Yhdenvivun käyttö

Kaikki tärkeät toiminnot ovat helposti käytettävissä yhdellä vivulla. Työskentely on helppoa ja turvallista. kaasuliipasin on muotoiltu ergonomisesti helpottamaan työntekoa.

Primer -pummpu

Primer pumpulla varustetut mallit käynnistyvät helpommin sekä vähemmin vedoin. Pumppaamalla Primer pumppua varmistat kaasuttimelle riittävän polttoainemäärän koneen käynnistymiseen. voit pumpata primeria huoletta, sillä puhaltimessa on läpivirtaava kaasutin.

Suojalasit

Omaksi turvaksesi pakkauksessa on myös suojalasit. Laseissa on hyvä tuuletus- ja laajat sivusuojat.

STIHL 2-MIX moottori

Stihl puhallin on kevyt ja sopii vaativaan käyttöön. lehtipuhallin on myös hiljainen ja mukava käyttää.

STIHL 2-tahti moottori varustettuna 2-MIX teknologialla takaa suuremman tehon ja erinomaisen vääntömomentin sekä vähentää lehtipuhaltimen polttoaineen kulutusta jopa 20%. Siinä yhdistyy nelikanavainen sylinteri ja kerrostettu polttoaineseoksen täyttö. Toimii kaksitahtipolttoaineella.

Tekniset tiedot

Puhallusteho N 1) 13
Tilavuus cm³ 27,2
Ääniteho dB(A) 2) 104
Äänenpaine dB(A) 2) 90
Ilmamäärä m³/h 3) 700
Ilmavirran nopeus m/s 4) 60
Max. ilmamäärä m³/h 5) 730
Säiliön tilavuus l 0,54
Tärinätaso m/s² 6) 7,5
Paino kg 7) 4,1

 

 

Lehtipuhaltimet helpompaan pihan siivoukseen, erittäin kevyt ja helppokäyttöinen pieni lehtipuhallin! Tuttu suomen huutokauppa keisarista! tällä markku puhalteli pihan puhtaaksi. Tule myymäläämme tutustuman eri lehtipuhallin malleihin. katsotaan juuri sopiva lehtipuhallin sinun pihaasi.

 

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lehtipuhallin Stihl BG 56”