-19%

Moottorisaha Stihl MS 180 CBE

11
(11 tuotearviota)

289,00 

Veroton: 233,06  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Valitsemasi tuotteet
  Yhteensä: 289,00 
  233,06  Hinta ilman veroa (alv 0%)

  Tuotekuvaus

  Moottorisaha Stihl ms 180 CBE

  • 1.4kw
  • 31.8 cm3
  • Kevytkäynnistys
  • Teräketjun pikakiristys
  • Paino 4.2 kg
  • Ketjunopeus 24,8 m/s
  • 14″ terälaippa
  • Teräketju 50l 3/8 1,1mm

  Loistava valinta kotiin , mökille, tai raksalle. Helppokäyttöinen Stihl moottorisaha

  Kevyt, 1,4 kW polttomoottorikäyttöinen moottorisaha,teräketjun pikakiristyksellä ja Kevytkäynnistyksellä (ErgoStart)

  Hyvin varusteltu Stihl moottorisaha pihapuiden kaatoon ja muihin kodin sahaustarpeisiin.

  yksivipukäyttö
  Kaikki toiminnot; käynnistys, käyttö ja pysäyttäminen tapahtuvat kätevästi yhdellä kädellä samasta vivusta.

  Kompensaattori
  STIHL kompensaattori valvoo kaasutinta, että polttoaineen ja ilman seos on aina optimaalisessa suhteessa, riippuen suodattimen likaisuudesta. Kompensaattori mahdollistaa pienet päästöt ja optimaalisen tehon. Kun huomaat, että teho selkeästi pienenee on aika puhdistaa suodatin. Suodattimen puhdistusväli pitenee huomattavasti

  STIHL 2-MIX moottori

  STIHL 2-MIX moottori on tehokas ja samalla ympäristöystävällinen. Pakokaasu erotetaan palamattomasta kaasusta, mikä minimoi huuhteluhäviöt, eli seoksen osat, jotka pääsevät ulos palamattomina. Näin teho kasvaa ja kulutus pienenee. Toimii kaksitahtipolttoaineella.

  STIHL 4-kanavainen huuhtelutekniikka

  Polttoaine- / ilmaseos johdetaan 4 eri huuhtelukanavan kautta palotilaan. Palaminen on optimaalista ja moottorin teho lisääntyy merkittävästi. Tulos: pienempi polttoaineenkulutus, lisääntynyt teho sekä vähemmän haitallisia päästöjä.

  Tärinänvaimennusjärjestelmä
  Henkilö joka altistuu pitkäkestoiselle tärinälle, esimerkiksi moottorintärinä, voi hän saada verenkiertohäiriötä käsissä ja käsivarsissa. STIHLin erittäin tehokas tärinänvaimennus alentaa koneesta ja leikkuulaitteesta aiheutuvaa tärinää sopivalle tasolle, jotta konetta on turvallista ja ergonomista käyttää.

  STIHL ErgoStart (E)
  Vähentää käynnistettäessä tarvittavan voiman puoleen ja käynnistys voidaan suorittaa yhdellä kevyellä vedolla. Kevytkäynnistys perustuu narupyörän ja kampiakselin välissä olevaan spiraalijouseen.

  STIHL Ematic ketjunvoitelujärjestelmä
  Verrattuna tavalliseen terälevyyn ilman Ematic järjestelmää, STIHL Ematic järjestelmä säästää ketjuöljyä jopa 50 %, riippuen puutyypistä ja teräketjusta. Järjestelmä yhteensovittaa STIHL Ematic tai Ematic S terälevyn, STIHL Oilomatic teräketjun ja öljypumpun kanssa. Tuloksena, terälevyn uraan valuva teräketjuöljy tarttuu pyörivään teräketjuun ilman hävikkiä.

  STIHL teräketjun pikakiristys (B)

  STIHL teräketjun pikakiristys on helppo tapa kiristää teräketju ilman työkaluja ja ilman kosketusta terävään ketjuun. Löysäät vain lukitusruuvin ja kiristät säätöpyörästä ketjun.Varustettu teräketjun pikakiristyksellä . Voit kiristää teräketjun ilman työkaluja sahan sivusta. Helpottaa työskentelyä kun ei tarvitse kantaa työkaluja mukana. Kiristys tapahtuu täysin ilman työkaluja! (B)

  ja STIHL ErgoStart kevytkäynnistyksellä (E).

  Kevytkäynnisteisen moottorisahan käynnistäminen on erittäin helppoa. Käynnistimessä on erikoisjousi ja voimaa ei käytännössä tarvitse olla yhtään. roiittää että saat narun ulos.

  Moottorisaha Stihl ms 180  tekniset tiedot:

  Tekniset tiedot

  Tilavuus cm³ 31,8
  Teho kW/hv 1,4/1,9
  Ääniteho dB(A) 112
  Äänenpaine dB(A) 100
  STIHL Oilomatic teräketju PMM3
  Säiliön tilavuus l 0,25
  Tärinätaso vasen/oikea m/s² 2) 6,6/7,8
  Paino kg 3) 4,5
  Teho-painosuhde kg/kW 3,2

   

   

  Yksivipukäyttö Kaikki toiminnot; käynnistys, käyttö ja pysäyttäminen tapahtuvat kätevästi yhdellä kädellä samasta vivusta

  Tärinänvaimennusjärjestelmä Henkilö joka altistuu pitkäkestoiselle tärinälle, esimerkiksi moottorintärinä, voi hän saada verenkiertohäiriötä käsissä ja käsivarsissa. STIHLin erittäin tehokas tärinänvaimennus alentaa koneesta ja leikkuulaitteesta aiheutuvaa tärinää sopivalle tasolle, jotta konetta on turvallista ja ergonomista käyttää.

  Kompensaattori STIHL kompensaattori valvoo kaasutinta, että polttoaineen ja ilman seos on aina optimaalisessa suhteessa, riippuen suodattimen likaisuudesta. Kompensaattori mahdollistaa pienet päästöt ja optimaalisen tehon. Kun huomaat, että teho selkeästi pienenee on aika puhdistaa suodatin. Suodattimen puhdistusväli pitenee huomattava

  STIHL teräketjun pikakiristys (B) STIHL teräketjun pikakiristys on helppo tapa kiristää teräketju ilman työkaluja ja ilman kosketusta terävään ketjuun. Löysäät vain lukitusruuvin ja kiristät säätöpyörästä ketjun.

  STIHL Ematic ketjunvoitelujärjestelmä Verrattuna tavalliseen terälevyyn ilman Ematic järjestelmää, STIHL Ematic järjestelmä säästää ketjuöljyä jopa 50 %, riippuen puutyypistä ja teräketjusta. Järjestelmä yhteensovittaa STIHL Ematic tai Ematic S terälevyn, STIHL Oilomatic teräketjun ja öljypumpun kanssa. Tuloksena, terälevyn uraan valuva teräketjuöljy tarttuu pyörivään teräketjuun ilman hävikkiä.

   

  STIHL ErgoStart (E)

  Vähentää käynnistettäessä tarvittavan voiman puoleen ja käynnistys voidaan suorittaa yhdellä kevyellä vedolla. Kevytkäynnistys perustuu narupyörän ja kampiakselin välissä olevaan spiraalijouseen.

  STIHL 4-kanavainen huuhtelutekniikka

  Polttoaine- / ilmaseos johdetaan 4 eri huuhtelukanavan kautta palotilaan. Palaminen on optimaalista ja moottorin teho lisääntyy merkittävästi. Tulos: pienempi polttoaineenkulutus, lisääntynyt teho sekä vähemmän haitallisia päästöjä

  STIHL 2-MIX moottori

  STIHL 2-MIX moottori on tehokas ja samalla ympäristöystävällinen. Pakokaasu erotetaan palamattomasta kaasusta, mikä minimoi huuhteluhäviöt, eli seoksen osat, jotka pääsevät ulos palamattomina. Näin teho kasvaa ja kulutus pienenee. Toimii kaksitahtipolttoaineella.

   

  Olemme virallinen Stihl jälleenmyyjä

  Perinteinen Ms 180 ja Ms 180 cbe erot

   

  Muut Stihl moottorisaha mallit 

   

   

   

  Takuu ja huolto

  Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
  Lue lisää takuusta.

  Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

  Tuotearvostelut

  11 arviota tuotteelle Moottorisaha Stihl MS 180 CBE

  1. 11

   JuhaK

   Tämä on hyvä ostos!
   Haettiin hyvää moottorisahaa tuulenkaatoihin ja pieniin pihapuihin. edellinen kiinalainen Jönköping oli surkea ilmestys eikä toiminut koskaan. laatuun kannattaa sijoittaa

  2. 11

   Leo

   Sopiva saha meille.

  3. 11

   Esko

   Hyvä mökki saha juuri sellainen jota hain hyvä tuote.

  4. 11

   Helmi Kyllönen

   Kevyt ja helppo käyttää nsisenkin.

  5. 11

   Immo Hyvärinen

   Ylitti odotukset,positiivisesti.

  6. 11

   Sami

   Sen minkä olen kerinnyt sahaamaa toimii moitteettomasti ja hienosti

  7. 11

   Sami

   kevyt, riittävän tehokas mökkikäyttöön, helppo käynnistys

  8. 11

   HANNU

   HELVETIN HYVÄ OMAKOTITALON PERUSTÖISSÄ

  9. 11

   Ari O.

  10. 11

   Juntunen

   Oiva mökkisaha, jolla myös kaataa kohtuullisen kokoiset puutkin. Edellinen vastaava Stihl palveli 12 v, joten ostin samanlaisen.

  11. 11

   KARI

   Hyvin lähtee käyntiin.

  Lisää arvio