Nilfisk City ranger 2250 imulakaisu ja ruohonleikkuu varustuksella

Tuotenumero:

64 900  sis alv 24%

alk. 944,73 €/kk
1 142,53/kk
60kk maksuajalla
Vainikka Rahoitus
944,73/kk
72kk maksuajalla
Vainikka Rahoitus

Kysy lisätietoja

info@konetalovainikka.fi

Chat-asiakaspalvelu

Ark. 09-17 La. 10-14

Kuvaus

 

Monipuolinen ja kompakti City Ranger 2250 voi hoitaa kaikki viher- ja ulkoalueiden hoitoon ja lumenpoistoon liittyvät tehtävät. Se soveltuu myös pesutöihin, jos sen yhteyteen hankitaan erikseen painepesuri. Laadukkaiden lisävarusteiden täyden valikoiman ansiosta voit käyttää konetta ympäri vuoden. Lakaise ja imuroi keväällä ja syksyllä, leikkaa ruohoa ja ruohikon reunoja kesällä, poista lunta ja levitä sepeliä, suolaa ja hiekkaa talvella.

City Ranger 2250 tarjoaa vaikuttavan valikoiman etuja tehokkaampaan ja ympäristöystävälliseen ulkoalueiden huoltoon. Hyödyt myös hiljaisemmasta hytistä ja hiljaisen käytännöllisestä säästötilasta, joka pidentää käyttöikää ja vähentää käytöstä syntyviä kuluja. Tunnetut ominaisuudet ovat nyt entistäkin houkuttelevampia.

Helposti vaihdettavat lisävarusteet
Lisävarusteet voidaan vaihtaa nopeasti ja helposti. Lisävarustejärjestelmässä on yksi lukitus- ja vapautusvipu – lisävarusteen asennus hoituu yhdellä napsautuksella. Alle minuutissa. Letkut ja liittimet ovat piilossa (ja siten hyvin suojattuina), ja hydrauliikka ja vesi sekä sähköliitokset ja imuletku kytkeytyvät automaattisesti.

    • Erittäin joustava 35 HV & nelivetoinen
    • Nopea lisävarusteiden vaihto, yhdessä minuutissa
    • Räätälöidyt lisävarusteet
    • Helppo ja yksinkertainen käsitellä

Imulakaisuyksikkö on yksi tärkeimmistä ja välttämättömimmistä City Ranger 2250:lle tarkoitetuista lisävarusteista. Tämän lisävarusteen ansiosta monitoimikoneesta tulee hyödyllinen apulainen ympärivuotiseen käyttöön. Kompakti kone, pieni kooltaan mutta suuri kapasiteetiltaan, mahdollistaa toiminnan kapeissakin tiloissa.

ECO-säästötila ja suurpainepesuri
Imulakaisuyksikkö on tehokas missä tahansa – kulkuteillä ja jalkakäytävillä, tienvarsilla, pihateillä sekä pysäköintialueilla ja -halleissa. Nyt siihen on saatavana uusi ECO-säästötila, joka säästää energiaa ja vähentää toimintaääntä. Imuteho on niin voimakas, että voit työskennellä säästötilassa ja silti saavuttaa täydelliset lakaisutulokset, jos poistettavana on vain savukkeentumppeja ja muita kevyitä roskia. Lisävarusteina on nyt saatavana hyödyllisiä uusia toimintoja, kuten integroitu suurpainepesuri, jossa on 6 metrin letku, sekä peruutuskamera.

2-4 harjaa ja ulkoinen imuletku
Imulakaisuyksikössä on 2-4 harjaa. Kaksi etuharjaa toimitetaan vakiona, ja kaksi sivuharjaa ovat erikseen hankittavia lisävarusteita. Jokaisessa harjassa on oma vesisuihku, mikä estää pölyn leviämisen työskentelyn aikana. Ulkoisen imuletkun suuttimen avulla pääset puhdistamaan vaikeastikin tavoitettavat paikat. Lisävarusteet toimivat täydellisesti yhdessä ja takaavat tehokkaan toiminnan.

Ruohonleikkuri

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nilfisk City ranger 2250 imulakaisu ja ruohonleikkuu varustuksella”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *