Oksasaha Stihl HT 133
Oksasaha Stihl HT 133
Oksasaha Stihl HT 133
Oksasaha Stihl HT 133
Oksasaha Stihl HT 133

Oksasaha Stihl HT 133

899,00 

Veroton: 725,00  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Tuotekuvaus

Oksasaha Stihl:tä HT  133

  • Teleskooppivarsi 270-390cm
  • 1.4kw
  • 7.2 kg
  • ketjunopeus 12,8 m/s

Voimakas polttomoottorikäyttöinen oksasaha pitkällä varrella

Vahva teleskooppivartinen ja polttomoottorikäyttöinen oksasaha Stihliltä. Minimi pituus 270cm ja maksimipituus 390cm tähän kun lisää normaalin 180cm kuljettajan, on leikkauskorkeus jo jopa 6 metriä. Painopiste on ergonominen ja laite on mukava käyttää.
Painoltaan suorituskykyisin oksasaha hedelmäpuiden oksien karsintaan ja ammattimaiseen puiden hoitoon. Kevyt, kompakti voimansiirto kiinteällä purusuojan mutterilla, maksimaalinen leikkuuteho 1/4″ PM3-teräketjulla, 4-MIX® moottorilla ja yksinkertaisemmalla käynnistysjärjestelmällä. Ergonominen ja tarkasti ohjattavissa kevyen nelikulmaisen teleskooppivarren ansiosta, Kokonaispituus 270 – 390 cm.

Tekniset tiedot

Tilavuus cm³ 36,3
Ketjujako 1/4 ” P
Teho kW/hv 1,4/1,9
Ääniteho dB(A) 1) 109
Äänenpaine dB(A) 1) 93
STIHL Oilomatic teräketju PM3 1,1 mm, art.nr. 3.670 000 0.064
Terälevy Rollomatic E Mini, art.nr. 3.005 008 3.405
Terälevy cm 30
Säiliön tilavuus l 0,71
Kokonaispituus (min.) cm 2) 270
Paino kg 3) 7,2
Tärinänvaimennusjärjestelmä

Ihminen, joka altistuu pitkäkestoiselle tärinälle kuten esim. moottorintärinälle, voi saada häiriöitä verenkiertoon käsissä ja käsivarsissa. STIHLin laadukas tärinänvaimennusjärjestelmä vaimentaa vaarallisen tärinän moottorista ja terälaitteesta turvalliselle tasolle, jolloin koneella on mukava ja ergonominen työskennellä.

Automaattinen puolipuristin

Puolipuristin vähentää käynnistettäessä tiivistyspainetta ja siten vaadittua käynnistysnarun vetovoimaa. Näin moottori voidaan käynnistää helpommin ja vähällä voimalla.

Kantohihna

Käytännöllinen kantohihna sisältyy vakiona kaikkin STIHL pensasaitaleikkureihin ja oksasahoihin. Hihna lievittää laitteesta aiheutuvaa painoa ja antaa maksimaalisen liikkumisvapauden. Hihnan pituus on helposti säädettävissä täysin yksilöllisesti.

Yhdenkäden käyttö

Kaikkia moottorintoimintoja on mahdollista käyttää samasta kahvasta. Työ on helppoa ja kätevää sekä turvallista.

Ketjun sivukiristys

Ketjun kiristys sivusta hoituu nopeasti ja yksinkertaisesti turvallisella etäisyydellä ketjun terävistä hampaista.

Primer pumppu

Moottori- ja oksasahat varustettuna Primer pumpulla käynnistyvät helpommin sekä vähemmin vedoin. Pumppaamalla Primer pumppua varmistat kaasuttimelle riittävän polttoainemäärän koneen käynnistymiseen.

Suojalasit

Oman turvallisuutesi parhaaksi laitteessa on mukana aina suojalasit. Laseissa on hyvä istuvuus ja leveät sivusuojat.

STIHL 4-MIX moottori

STIHL 4-MIX ® moottori toimii kaksitahtipolttoaineella (1:50). Bensiini-öljyseos jaetaan sylinteripäässä olevan ohituskanavan kautta koko moottoriin, mikä takaa täydellisen voitelun. Tämän seosvoidellun polttoainesiirron ansiosta voidaan säästää osia, kuten öljypumppu, öljysäiliö ja öljypohja.

Teleskooppivarsi

Käytännöllinen teleskooppivarsi voidaan säätää välillä 2,70 m ja 3,90 m, jolloin voit työskennellä helposti maasta käsin. Oksasahalla yllät jopa 6 metrin korkeuteen.

Työkaluton öljytankin kansi

Erityiskansi yksinkertaisempaan työkaluttomaan avaamiseen ja sulkemiseen.

Lisävarusteena saatavana

RTS valjaat, HL/HLA/HLE, HT/HTA, HL-KM/HT-KM koneille

Pitkäkestoiseen työskentelyyn. Säädettävät, joten työskentelykorkeus on ergonominen ja voimia säästävä. Laitteen turvallinen kiinnitys takaa helpon siirtymisen puulta toiselle. Sisältää teleskooppivarren kiinnittimen. Sopii: HT 131, HT 133, HTA 85, KombiMoottori HT-KM tai HL-KM (ei KMA 130 R), HL 94 C-E (ei HL 94 KC-E), HLA 65 ja HLA 85.

 

 

STIHL oksasaha ht 133

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Oksasaha Stihl HT 133”