Oksasaha Stihl HT 135

1 059,00 

Veroton: 854,03  (ALV 0%)
Tulossa varastoon

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Valitsemasi tuotteet
  Yhteensä: 1 059,00 
  854,03  Hinta ilman veroa (alv 0%)

  Tuotekuvaus

  Oksasaha Stihl:tä HT  133

  • Teleskooppivarsi 270-390cm
  • 1.4kw
  • 7.2 kg
  • ketjunopeus 12,8 m/s

  Voimakas polttomoottorikäyttöinen oksasaha pitkällä varrella

  Vahva teleskooppivartinen ja polttomoottorikäyttöinen oksasaha Stihliltä. Minimi pituus 270cm ja maksimipituus 390cm tähän kun lisää normaalin 180cm kuljettajan, on leikkauskorkeus jo jopa 6 metriä. Painopiste on ergonominen ja laite on mukava käyttää.
  Painoltaan suorituskykyisin oksasaha hedelmäpuiden oksien karsintaan ja ammattimaiseen puiden hoitoon. Kevyt, kompakti voimansiirto kiinteällä purusuojan mutterilla, maksimaalinen leikkuuteho 1/4″ PM3-teräketjulla, 4-MIX® moottorilla ja yksinkertaisemmalla käynnistysjärjestelmällä. Ergonominen ja tarkasti ohjattavissa kevyen nelikulmaisen teleskooppivarren ansiosta, Kokonaispituus 270 – 390 cm.

  Tekniset tiedot

  Tilavuus cm³ 36,3
  Ketjujako 1/4 ” P
  Teho kW/hv 1,4/1,9
  Ääniteho dB(A) 1) 109
  Äänenpaine dB(A) 1) 93
  STIHL Oilomatic teräketju PM3 1,1 mm, art.nr. 3.670 000 0.064
  Terälevy Rollomatic E Mini, art.nr. 3.005 008 3.405
  Terälevy cm 30
  Säiliön tilavuus l 0,71
  Kokonaispituus (min.) cm 2) 270
  Paino kg 3) 7,2
  Tärinänvaimennusjärjestelmä

  Ihminen, joka altistuu pitkäkestoiselle tärinälle kuten esim. moottorintärinälle, voi saada häiriöitä verenkiertoon käsissä ja käsivarsissa. STIHLin laadukas tärinänvaimennusjärjestelmä vaimentaa vaarallisen tärinän moottorista ja terälaitteesta turvalliselle tasolle, jolloin koneella on mukava ja ergonominen työskennellä.

  Automaattinen puolipuristin

  Puolipuristin vähentää käynnistettäessä tiivistyspainetta ja siten vaadittua käynnistysnarun vetovoimaa. Näin moottori voidaan käynnistää helpommin ja vähällä voimalla.

  Kantohihna

  Käytännöllinen kantohihna sisältyy vakiona kaikkin STIHL pensasaitaleikkureihin ja oksasahoihin. Hihna lievittää laitteesta aiheutuvaa painoa ja antaa maksimaalisen liikkumisvapauden. Hihnan pituus on helposti säädettävissä täysin yksilöllisesti.

  Yhdenkäden käyttö

  Kaikkia moottorintoimintoja on mahdollista käyttää samasta kahvasta. Työ on helppoa ja kätevää sekä turvallista.

  Ketjun sivukiristys

  Ketjun kiristys sivusta hoituu nopeasti ja yksinkertaisesti turvallisella etäisyydellä ketjun terävistä hampaista.

  Primer pumppu

  Moottori- ja oksasahat varustettuna Primer pumpulla käynnistyvät helpommin sekä vähemmin vedoin. Pumppaamalla Primer pumppua varmistat kaasuttimelle riittävän polttoainemäärän koneen käynnistymiseen.

  Suojalasit

  Oman turvallisuutesi parhaaksi laitteessa on mukana aina suojalasit. Laseissa on hyvä istuvuus ja leveät sivusuojat.

  STIHL 4-MIX moottori

  STIHL 4-MIX ® moottori toimii kaksitahtipolttoaineella (1:50). Bensiini-öljyseos jaetaan sylinteripäässä olevan ohituskanavan kautta koko moottoriin, mikä takaa täydellisen voitelun. Tämän seosvoidellun polttoainesiirron ansiosta voidaan säästää osia, kuten öljypumppu, öljysäiliö ja öljypohja.

  Teleskooppivarsi

  Käytännöllinen teleskooppivarsi voidaan säätää välillä 2,70 m ja 3,90 m, jolloin voit työskennellä helposti maasta käsin. Oksasahalla yllät jopa 6 metrin korkeuteen.

  Työkaluton öljytankin kansi

  Erityiskansi yksinkertaisempaan työkaluttomaan avaamiseen ja sulkemiseen.

  Lisävarusteena saatavana

  RTS valjaat, HL/HLA/HLE, HT/HTA, HL-KM/HT-KM koneille

  Pitkäkestoiseen työskentelyyn. Säädettävät, joten työskentelykorkeus on ergonominen ja voimia säästävä. Laitteen turvallinen kiinnitys takaa helpon siirtymisen puulta toiselle. Sisältää teleskooppivarren kiinnittimen. Sopii: HT 131, HT 133, HTA 85, KombiMoottori HT-KM tai HL-KM (ei KMA 130 R), HL 94 C-E (ei HL 94 KC-E), HLA 65 ja HLA 85.

   

   

  STIHL oksasaha ht 133

  Takuu ja huolto

  Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
  Lue lisää takuusta.

  Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

  Tuotearvostelut

  Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Oksasaha Stihl HT 135”