Oksasilppuri Stihl GHE355

699,00 

Veroton: 563,71  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Tuotekuvaus

Sähkökäyttöinen haketin tehokkaalla sähkömoottorilla. Keskipaksujen oksien ja pehmeän materiaalin hakettamiseen. Ihanteellinen suurille haketusmäärille. Kerrosrakenteinen teräkoneisto ja suunnanvaihtotekniikka.

Tekniset tiedot

Kierrosluku 1/min 2.750
Moottori V 230
Oksan paksuus Ø mm jopa 35
Paino kg 30
Teho W 2.500
Teräjärjestelmä Multi-Cut 355
Toleranssi KpA dB(A) 3
Toleranssi KWA dB(A) 2,4
Äänenpaine LpA dB(A) 94
Ääniteho LWA dB(A) 100

Kaksi turvakytkintä
Turvakytkimet sijaitsevat molempien kiinnitysruuvien alla. Moottori sammuu heti, jos kupua yritetään avata käytön aikana. Todella hyvä lisäturvaominaisuus mm. huoltotöiden ja teränvaihtojen aikana.

Leveä alusta
Leveä alusta varmistaa, että STIHL-hakkuri pysyy hyvin pystyssä työn aikana ja helpottaa sen kuljetusta.

Multi-Cut 150
Patentoitu leikkuutekniikka Multi-Cut 150: Leikkuujärjestelmä käsittelee suuret määrät kasvien jätteitä ja oksia, joiden läpimitta on jopa 35 mm.

Suunnanvaihtotekniikka
Haketusterien pyörimissuuntaa voidaan vaihtaa kiertokytkimellä. Oikealle pyörivät terät pienentävät kovan haketusmateriaalin kuten oksat, vasemmalle pyöriessään hakkurin repivät terät muuntavat pehmeät kasvinjäänteet kompostoitavaksi silpuksi. Tämä haketettavan materiaalin mukainen erottelu auttaa pitämään terät kunnossa.

Äänieristetty täyttösuppilo
Suuri säiliö helpottaa STIHL-murskaimen täyttämistä. Äänieristetty suppilo vähentää työmelua puutarhassa. Integroitu roiskesuojus suojaa roiskivaa likaa vastaan.

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Oksasilppuri Stihl GHE355”