-9%

Pensasleikkuri Stihl Hsa 94 R

599,00 

Veroton: 483,06  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Varastossa

Valitsemasi tuotteet
  Yhteensä: 599,00 
  483,06  Hinta ilman veroa (alv 0%)

  Tuotekuvaus

  Äärimmäisen tehokas ja järeä ammattilaisen pensasleikkuri, jonka vähäisempi teränopeus leikkaa voimakkaammin. Tasainen iskuluku kovankin karsinnan aiheuttamassa kuormituksessa, käännettävä monitoimikahva kolmiportaisella iskuluvunsäädöllä, molemmin puolin hiottu terä karsintavarustuksessa, ruuvattu leikkuu- ja kärkisuoja. Paino 4,4 kg (ilman akkua), leikkuupituus 75 cm. Akkukäyttö AP-vyölaukun ja liitäntäjohdon tai kantojärjestelmän kanssa. Ilman akkua ja laturia.

  • Kahdelta puolen teroitetut terät

   STIHL pensasleikkureissa terälaitteen terät ovat kahdelta puolen teroitetut, jotta oksien leikkaus sujuu yhtä hyvin joka puolelta. Molemman puolinen teroitetut terät myös mahdollistavat optimaalisen työskentelyasennon.

  • Kaksipuoleisesti teroitettu terä

   Pensasleikkurissa on kaksipuoleisesti teroitettu terä, jolloin se leikkaa liikkuessaan molempiin suuntiin. Erityinen terärakenne antaa moitteettoman tuloksen.

  • Kolmiportainen iskuluvunsäätö

   Knivfrekvensen kan ställas in i 3 olika lägen vilket optimerar knivhastigheten efter varje arbetssituation. Inställningen görs enkelt via engreppsreglaget på handtaget. Reglaget vrider sig med handtaget så att det alltid är lika lätt att komma åt inställningen.

  • Käännettävä monitoimikahva

   Ammattimaisten pensasleikkurien käsittely on aina mukavaa ja tasapainoista. Käännettävän monitoimikahvan voi helposti laittaa optimiasentoon, joka sopii kulloiseenkin työtehtävään.

  • Käännettävä monitoimikahva

   Pensaan sivu- ja päälileikkuu sujuu yhtälailla: Ammattimaisten pensasleikkurien käsittely on aina mukavaa ja tasapainoista. Käännettävän monitoimikahvan voi helposti laittaa optimiasentoon, joka sopii kulloiseenkin työtehtävään.

   Leikkuuversio

   Suuria määriä ja isojen sekä tiheiden pensaiden leikkaamiseen. Leveä hammasväli, korkeat hampaat, välityssuhde korkeaan leikkausvoimaan.

  • Ruuvattu kärkisuoja

   Ruuvattu kärkisuoja suojaa pensasleikkurin terän kärkeä kulumiselta ja helpottaa leikkaamista seinän ja maanpinnan lähellä.

  • Ruuvattu leikkuusuoja

   Vähentää käyttäjän loukkaantumisvaaraa ja voidaan vaihtaa helposti, kun se on kulunut.

  • STIHL EC-moottori

   Vaikuttavan suorituskyvyn ohella PRO akkuperheen ammattimaisissa pensasleikkureissa on EC-moottori, jonka pyörimissuunta vaihtuu automaattisesti. Näin leikkuusuuntaa voi tarvittaessa vaihtaa.

  Tekniset tiedot

  Akkuteknologia Litiumioni AP tuoteperhe
  Akun kesto AP 100 akulla min 1) jopa 54
  Akun kesto AP 200 akulla min 2) jopa 108
  Akun kesto AP 300 akulla min 1) jopa 135
  Akun kesto AP 300 S akulla min 3) jopa 167
  Akun kesto AR 1000 akulla min 1) jopa 380
  Akun kesto AR 2000 akulla min 1) jopa 550
  Akun kesto AR 3000 akulla min 1) jopa 700
  Hammasväli mm 38
  Jännite V 36
  Kokonaispituus cm 132
  Leikkuupituus cm 75
  Paino kg 4) 4,4
  Suositeltu akku – AP 300
  Terälevyn pituus 750mm/30″
  Tärinätaso vasen/oikea m/s² 5) 4,2/3,3
  Äänenpaine dB(A) 6) 84
  Ääniteho dB(A) 7) 95

   

  Takuu ja huolto

  Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
  Lue lisää takuusta.

  Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

  Tuotearvostelut

  Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pensasleikkuri Stihl Hsa 94 R”