Pienkonehuolto

Keskimääräisiä huoltohintoja

Moottorisahat 60-80€ sis työt ja perushuollon osat (tulpan, teroituksen ja työn)

ruohonleikkurit 60-80€  (sis öljyn,tulpan,ilmansuodattimen/teroituksen ja työt).

Myös huoltoihin saat 14vrk maksuaikaa (edellyttää luottopäätöstä, laskutuslisä 7€)

Kysy lisätietoja

Sähköpostitse: info@konetalovainikka.fi
Puhelimitse: (09) 303 524
(Ark. 9-17 La. 10-14)

Emme toimita Stilh ja Viking tuotteita postitse. Lue lisää

Tuotetiedot

 

 

Olemme huoltaneet pienkoneita Helsingissä vuodesta 1982. Uskallamme väittää, että varaosavalikoimamme ruohonleikkureihin, reppupuhaltimiin, raivaussahoihin on Uudenmaan laajin.

Huoltohintamme on 84.95€ / tunti sis alv 24%

Tavallisesti normaalin ruohonleikkurin huolto maksaa noin 90€. Työn osuus on 65€ ja varaosat mallista riippuen 15-40€

Ruohonleikkurin huolto sisältää:

Öljynvaihdon, tulpanvaihdon, ilmansuodattimenvaihdon, teränteroituksen, käynninsäädön ja pesun.

Koneen merkkiin tai malliin katsomatta huollamme kaikki pienkoneet, lumilingot, maantiivistäjät, generaattorit ja muutkin erikoisemmat laitteet, jotka käyttävät tunnettujen valmistajien moottoreita. (Briggs N Stratton, Yamaha, Kohler, Honda, LCT, Tecumseh, Kubota,  yms.)

Ajoleikkureiden huolto ja kuljetus

Huollamme mm. Etesia, Husqvarna, Viking, Jonsered, Ariens, Mtd, Stiga ja Grasshopper ajoleikkurit ammattitaidolla ja kokemuksella. Mikäli sinulla ei ole kalustoa kuljettaa ajoleikkuriasi huoltoon, kuljetuspalvelumme noutaa sen tarvittaessa tai voit lainata kuljetuskärryä veloituksetta.

Huollamme myös lehtipuhaltimet, hakettimet, klapikoneet, ruohonleikkurit,moottorisahat, trimmerit, raivaussahat ja Avant pienkuormaajat.

Varaosapalvelu

Huippulaatuinenkin kone tarvitsee varaosia aivan normaalin kulumisen tai haavereitten vuoksi. Konetalo Vainikan  varastosta löytyy kaikki yleisimmät kulutusosat edustamiimme merkkeihin ja erikoisimmatkin nopealla toimitusajalla. Uskallamme siis väittää että käytössämme on Uudenmaan laajinvaraosavalikoima.

 

Ruohonleikkuria pitää huoltaa säännöllisesti valmistajan ohjeiden mukaan. Näin se käynnistyy varmasti eikä vikojakaan tule niin herkästi. Käytäthän vain 98e/e10 bensiiniä!

Ruohonleikkuri on helpointa puhdistaa ruohosilpusta välittömästi aina käytön jälkeen. Puhdas kone leikkaa parhaiten ja keruu toimii moitteettomasti.
Huollettu ruohonleikkurin moottori toimii moitteettomasti, käynnistyy varmasti ja on polttoainetaloudellinen. Huoltopaketin avulla ruohonleikkurin keväthuolto on vaivatonta.

MIKÄLI HUOLLAT ITSE Irroita tulpanhattu aina ensimmäisenä ennen kuin ryhdyt huoltamaan tai puhdistamaan leikkuria. Näin estät moottoria käynnistymästä ”vahingossa”.

Oikea leikkurin kallistussuunta on sytytystulppa ylöspäin. Muihin suuntiin kallistettaessa öljyä valuu ilmansuodattimeen. Tämä vaikeuttaa moottorin käynnistämistä seuraavalla kerralla.

Voit tuoda ruohonleikkurisi huoltoon ilman eri-ilmoitusta. Huollamme leikkurisi ja ilmoitamme valmistumisesta.