Polttomoottoriäkyttöinen haketin Stihl GH370s

1 265,00 

Veroton: 1 020,16  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Tuotekuvaus

Voimakas polttomoottorikäyttöinen oksasilppuri suurille määrille paksuja oksia. Sähkövirrasta riippumaton. Kerrosrakenteinen teräkoneisto takee hyvän haketus jäljen.

Tekniset tiedot

Iskutilavuus cm³ 190
Leikkuuväline Multi-Cut 370
Moottorityyppi Serie 850 EXi OHV RS
Nimellisteho 3,4 kW / 4,6 hv
Oksan enimmäispaksuus mm jopa 45
Paino kg 42
Taattu ääniteho LWAd [dB(A)] dB(A) 102
Työkierrosluku 1/min 2.400
Äänenpaine LpA dB(A) 92
Äänenpaineen epävarmuuskerroin KpA [dB(A)] dB(A) 3

Integroitu terien ylläpito

Haketusterien pyörimissuuntaa voidaan vaihtaa kiertokytkimellä. Oikealle pyörivät terät pienentävät kovan haketusmateriaalin kuten oksat, vasemmalle pyöriessään hakkurin repivät terät muuntavat pehmeät kasvinjäänteet kompostoitavaksi silpuksi. Tämä haketettavan materiaalin mukainen erottelu auttaa pitämään terät kunnossa.

Kaksi turvakytkintä

Turvakytkimet sijaitsevat molempien kiinnitysruuvien alla. Moottori sammuu heti, jos kupua yritetään avata käytön aikana. Todella hyvä lisäturvaominaisuus mm. huoltotöiden ja teränvaihtojen aikana.

Leveä alusta

Leveä alusta varmistaa, että STIHL-hakkuri pysyy hyvin pystyssä työn aikana ja helpottaa sen kuljetusta.

Multi-Cut 150

Patentoitu leikkuutekniikka Multi-Cut 150: Leikkuujärjestelmä käsittelee suuret määrät kasvien jätteitä ja oksia, joiden läpimitta on jopa 35 mm.

Multi Cut 370 kerrosrakenteinen terä

Erityisen kerrosrakenteisen teräkoneiston ansiosta haketettava materiaali silputaan optimaalisesti aiheuttaen vain vähäistä tärinää. Silppuamistulosta parantavat myös ylimääräiset siipiterät ja repimisnokat.

Äänieristetty täyttösuppilo

Suuri säiliö helpottaa STIHL-murskaimen täyttämistä. Äänieristetty suppilo vähentää työmelua puutarhassa. Integroitu roiskesuojus suojaa roiskivaa likaa vastaan.

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Polttomoottoriäkyttöinen haketin Stihl GH370s”