-10%

Polttomoottorikäyttöinen haketin Stihl GH 460C

2 690,00 

Veroton: 2 169,35  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Tuotekuvaus

Voimakas polttomoottorikäyttöinen oksasilppuri suurille määrille paksuja oksia ja pehmeää haketettavaa materiaalia. Sähkövirrasta riippumaton. Ihanteellinen erityisen suurille määrille. Kaksoiskammiojärjestelmä, kerrosrakenteinen teräkoneisto ja One Click/One Turn -turvakytkin.

Tekniset tiedot

Iskutilavuus cm³ 344
Leikkuuväline Multi-Cut 450
Moottorityyppi Serie 3.115 PowerBuilt OHV
Nimellisteho 5,8 kW / 7,9 hv
Oksan enimmäispaksuus mm jopa 75
Paino kg 75
Taattu ääniteho LWAd [dB(A)] dB(A) 108
Työkierrosluku 1/min 2.560
Äänenpaine LpA dB(A) 97
Äänenpaineen epävarmuuskerroin KpA [dB(A)] dB(A) 3

 

Ilmarenkaat

Ilmarenkaat parantavat ohjattavuutta ja liikkuvuutta. Laaja runko lisää vakautta.Integroitu terien ylläpito
Integroitu terien ylläpito
Haketusterien pyörimissuuntaa voidaan vaihtaa kiertokytkimellä. Oikealle pyörivät terät pienentävät kovan haketusmateriaalin kuten oksat, vasemmalle pyöriessään hakkurin repivät terät muuntavat pehmeät kasvinjäänteet kompostoitavaksi silpuksi. Tämä haketettavan materiaalin mukainen erottelu auttaa pitämään terät kunnossa.

Kaksoiskammiojärjestelmä

Kaksi erillistä syöttöaukkoa mahdollistaa kovempien oksamateriaalien ja sekalaisen, pehmeämmän silppuamismateriaalin syöttämisen. Molemmissa kammioissa on syötettävän materiaalin mukaiset erikoisterät.

Leveä alusta
Leveä alusta varmistaa, että STIHL-hakkuri pysyy hyvin pystyssä työn aikana ja helpottaa sen kuljetusta.

Multi-Cut 150
Patentoitu leikkuutekniikka Multi-Cut 150: Leikkuujärjestelmä käsittelee suuret määrät kasvien jätteitä ja oksia, joiden läpimitta on jopa 35 mm.

One Click/One Turn -turvakytkin
Lukitusruuviin on yhdistetty sekä hakkurin käynnistyspainike että turvakytkin. Yhdellä kiertoliikkeellä moottori pysähtyy välittömästi.

Äänieristetty täyttösuppilo
Suuri säiliö helpottaa STIHL-murskaimen täyttämistä. Äänieristetty suppilo vähentää työmelua puutarhassa. Integroitu roiskesuojus suojaa roiskivaa likaa vastaan.

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Polttomoottorikäyttöinen haketin Stihl GH 460C”