Reppuruisku Stihl SR 200

635,00 

Veroton: 512,10  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Tuotekuvaus

Kevyt reppuruisku, jotan on mukava kantaa kompaktin rakenteen ja kehonläheisen painopisteen ansiosta. Ihanteellinen jopa 2,5 m korkeille kasveille. Yksinkertainen käynnistyslogiikka, yhden käden monitoimikahva, ja vuodoilta suojaava kaulus. Toimitetaan kolmella erilaisella suutinristikolla.

 • Helppo käynnistää

  Yksinkertainen ja nopea käynnistys start-/stop painikkeen ansiosta. Kytkin palaa aina automaattisesti alkuasentoon, jolloin kone on aina valmis käynnistettäväksi. Primer -pumppu ja rikastinvipu palautuu myös automaattisesti alkuasentoon kaasutettaessa.

 • Kansi upotetulla otteella

  Kanteen upotettu ote helpottaa kannen avaamisen ja kiinni laittamisen.

 • Kompakti rakenne

  Kompakti rakenne ja matala, kehonläheinen painopiste takaa hyvän kantomukavuuden

 • Ristikot

  Kolmella erilaisella ristikolla pystyt kätevästi muuttamaan ja muotoilemaan levitettävää ainetta.

 • STIHL 2-MIX moottori

  STIHL 2-tahti moottori varustettuna 2-MIX teknologialla takaa suuremman tehon ja erinomaisen vääntömomentin sekä vähentää polttoaineen kulutusta jopa 20%. Siinä yhdistyy nelikanavainen sylinteri ja kerrostettu polttoaineseoksen täyttö. Toimii kaksitahtipolttoaineella.

 • STIHL Tärinänvaimennus

  Tärinänvaimennus- ja jousielementit vähentävät moottorin värähtelyn siirtymistä käsiin ja käsivarsiin. Tämä tekee työskentelystä miellyttävää.

 • Suojakaulus

  Kannen suojakaulus ehkäisee turhan ylivuodon konttia täytettäessä.

 • Yhdenvivun käyttö

  Kaikki tärkeät toiminnot ovat helposti käytettävissä yhdellä vivulla. Työskentely on helppoa ja turvallista. Koneet joissa on kaksoiskahva, vipu sijaitsee oikeassa ohjauskahvassa. Koneet joissa on silmukkakahva, vipu on akselin päällä.

  Tekniset tiedot

  CO2 arvo g/kWh 848
  Maks. ilmamäärä m³/h 1) 780
  Maks. ulottuvuus m 9
  Paino kg 2) 7,8
  Säiliön tilavuus l 10
  Säiliön tilavuus l 1,05
  Tilavuus cm³ 27,2
  Tärinätaso oikea m/s² 3) 1,5
  Äänenpaine dB(A) 4) 94
  Ääniteho dB(A) 4) 104

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Reppuruisku Stihl SR 200”